Pick-up service

Voor het reizen van Schiphol naar Enschede bieden wij de gratis Kick-in Pick-up Service aan, georganiseerd door de Student Union

Dit jaar zal de Pick-Up Service plaatsvinden op maandag 15 augustus 2022, zaterdag 20 augustus 2022 en woensdag 24 augustus 2022. Wil jij deelnemen aan de Pick-Up Service? Schrijf je dan voor 7 augustus 2022 in!

Voor inschrijving en meer informatie, kijk op https://su.utwente.nl/en/Kick-In/kick-in-pickup/. Daarnaast is er ook een travel guide ontwikkeld, welke je hier kan vinden.

Kan ik ook zelfstandig naar Enschede komen?

Ja, dat kan zeker! Met behulp van de travel guide moet het lukken. Om je een beetje op weg te helpen staan hieronder een aantal websites die je kunt gebruiken. 

Reisplanner Nederlandse Spoorwegen  - Gebruik deze website om reistijden en prijzen op te vragen voor de reis Schiphol-Enschede.

Routebeschrijving Universiteit Twente  - Op deze website is een routebeschrijving te vinden naar de Universiteit Twente.

Zodra je aankomt op station Enschede, kun je de bus (lijn 1 Universiteit) nemen naar de campus van de Universiteit Twente. Vanaf station Hengelo kun je de bus (lijn 9) nemen naar de campus of de stad. Voor meer reisinformatie, klik hier!

Let op: het gebruik van een mondkapje is verplicht in het openbaar vervoer!