Pick-up service

Dit jaar is het wederom mogelijk om gebruik te maken van de Pick-Up Service. Voor meer informatie, kijk op https://www.utwente.nl/en/pickup/ of mail naar pickup@utwente.nl. Daarnaast is er ook een travel guide ontwikkeld, welke je hier kan vinden.

Kan ik ook zelfstandig naar Enschede komen?

Ja, dat kan zeker! Met behulp van de travel guide moet het lukken. Om je hierbij verder wat op weg te helpen staan hieronder een aantal websites die je hierbij ook op weg kunnen helpen.

Reisplanner Nederlandse Spoorwegen  - Gebruik deze website om reistijden en prijzen op te vragen voor de reis Schiphol-Enschede.

Demonstratie website voor een ticketmachine van de NS  - Op deze website is een demo te vinden van een kaartjesautomaat zoals je deze op Schiphol zult vinden.

Routebeschrijving Universiteit Twente  - Op deze website is een routebeschrijving te vinden naar de Universiteit Twente.

Zodra je aankomt op station Enschede, kun je de bus (lijn 1 Universiteit) nemen naar de campus van de Universiteit Twente. Vanaf station Hengelo kun je de bus (lijn 9) nemen naar de campus of de stad.