Pick-up service

De pick-up service wordt georganiseerd door ESN Twente, 20, 21, 24 en 25 augustus. Vrijwilligers van ESN Twente begeleiden je van Schiphol naar je huis. De deadline om je aan te melden voor de Pick-Up service is reeds gepasseerd. Je kan je nog steeds aanmelden door een e-mail te versturen naar treasurer@esntwente.nl met de volgende informatie: (1) naam, (2) geboortedatm, (3) telefoonnummer, (4) vliegveld van vertrek, (5) vluchtnummer, (6) datum en tijd van aankomst. ESN zal zo snel mogelijk reageren en laten weten of je wel of niet deel kan nemen aan de Pick-Up service. 

Kan ik ook zelfstandig naar Enschede komen?

Als je op een andere datum arriveert, moet je zelfstandig naar Enschede komen. Om je hierbij wat op weg te helpen staan hieronder een aantal websites die je hierbij op weg kunnen helpen.

Reisplanner Nederlandse Spoorwegen  - Gebruik deze website om reistijden en prijzen op te vragen voor de reis Schiphol-Enschede.

Demonstratie website voor een ticketmachine van de NS  - Op deze website is een demo te vinden van een kaartjesautomaat zoals je deze op Schiphol zult vinden.

Routebeschrijving Universiteit Twente  - Op deze website is een routebeschrijving te vinden naar de Universiteit Twente.

Zodra je aankomt op station Enschede, kun je de bus (lijn 1 Universiteit) nemen naar de campus van de Universiteit Twente. Vanaf station Hengelo kun je de bus (lijn 9) nemen naar de campus of de stad.