Organiseer jij de Kick-In 2025?

De Kick-In Commissie bestaat uit zes enthousiaste studenten die zich een jaar lang inzetten om zowel de Winter als Zomer Kick-In te organiseren. Als Kick-In Commissie laat je de nieuwe studenten kennismaken met Enschede en alles wat het studentenleven te bieden heeft. Tijdens dit leuke en leerzame bestuursjaar kom je in aanraking met veel grote bedrijven, heb je intensief contact met partijen zowel binnen als buiten de universiteit en kan je veel tijd steken in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Naast je functie gerelateerde taken heb je veel tijd om te werken aan het programma en werk je veel met de rest van de commissie samen om je eigen invulling en creativiteit op het programma lost te laten.
 
De commissie werkt vanaf september 10 weken parttime en daarna 10 maanden fulltime. Deze tijd is ook wel nodig, want je zet namelijk twee evenementen neer waar in totaal ruim 2000 beginnende studenten aan deelnemen. Daarmee is de Zomer Kick-In met negen dagen de langste introductieperiode van Nederland!
 
Gelukkig doe je dit niet helemaal alleen. Tijdens de Zomer Kick-In wordt de commissie bijgestaan door meer dan 200 crewleden. Deze crew is onmisbaar en zorgt ervoor dat alle programmaonderdelen goed verlopen. Door de crew kan je als Kick-In Commissie zelf genieten van de negen dagen die je hebt georganiseerd. Tijdens de Kick-In is de commissie dus alleen eindverantwoordelijke en kun je deelnemen aan alle activiteiten. 
 
Wil jij meer weten over de Kick-In Commissie, de functies binnen de commissie of hoe zo’n jaar er nou eigenlijk uitziet? Lijkt het jou leuk om de Kick-In van 2025 te organiseren? Kijk dan voor meer informatie in de informatiefolder, kom eens langs op een van de interesseactiviteiten of neem contact op via voorzitter@kick-in.nl.

Meelopen

Wil jij een keertje een kijkje achter de schermen nemen bij iemand van de commissie om te zien of de Kick-In Commissie iets voor jou is? Dat kan! Mail dan naar voorzitter@kick-in.nl om een meeloopuurtje in te plannen met een van de commissieleden. 

Solliciteren

Lijkt het jou leuk om het gaafste evenement uit het Enschedese studentenleven te organiseren? Stuur dan een motivatiebrief en CV naar voorzitter@kick-in.nl.