Master Kick-In

De Master Kick-In is de introductieperiode van de Universiteit Twente voor masterstudenten die in september aan hun master beginnen. Tijdens de Master Kick-In zal je aan verschillende activiteiten mee doen, die je een impressie geven van wat je kan verwachten als een student aan de Universiteit Twente en welke kansen je te wachten staan. Naast dat je je eerste vrienden leert kennen, leer je de Universiteit Twente kennen en word je wegwijs op de campus en in de stad Enschede. Daarnaast is er de mogelijkheden om formaliteiten zoals een woning, een fiets en een visa te regelen. 

Het algemene gedeelte van de Master Kick-In 2021 zal plaatsvinden van zondag 29 augustus t/m donderdag 2 september. Het opleidingsprogramma zal beginnen op dinsdag 31 augustus! Je kan je inschrijven voor de Kick-In vanaf 14 juni. 

Let op: Het volledige programma is onder voorbehoud, we zullen ons altijd houden aan de regels van de Nederlandse overheid met betrekking tot Covid-19 waardoor er wijzigingen in het programma kunnen optreden!

 

Ben je nieuwsgierig naar wat je te wachten staat? Kijk dan hier de aftermovie van vorig jaar: