Praktische informatie

Hieronder kun je praktische informatie vinden met betrekking tot de Kick-In.

Wat is de Master Kick-In?

De Kick-In is de introductieperiode van de Universiteit Twente. De Kick-In duurt acht dagen en bestaat uit twee delen: de algemene Kick-In en de opleidings-Kick-In. De algemene Kick-In zal plaatsvinden van 19 augustus t/m 23 augustus. Het opleidings gedeelte begint op 24 augustus. 
 
Algemene Kick-In
Tijdens de algemene Kick-In zal je aan verschillende activiteiten mee doen, die je een impressie geven van wat je kan verwachten als een student aan de Universiteit Twente en welke kansen je te wachten staan. Naast dat je je eerste vrienden leert kennen, leer je de Universiteit Twente kennen en word je wegwijs op de campus en in de stad Enschede. Daarnaast is er de mogelijkheden om formaliteiten zoals een woning, een fiets en een visa te regelen.
 
Opleidings-Kick-In
De opleidings-Kick-In is vooral gericht op je studie. Je krijgt onder andere aanvullende informatie over je studie en een rondleiding in het gebouw waar jij je colleges gaat volgen. Je ontmoet je studievereniging, er is een mogelijkheid om studiematerialen aan te schaffen en je zal je studierooster ontvangen. Je opleiding zal je hier meer over informeren.

Beide delen zijn zeer nuttig voor de rest van je studie, dus zorg dat je de gehele periode beschikbaar bent! Houd er rekening mee dat de Kick-In ook in het weekend doorgaat. Het is daarnaast daarnaast zeer aan te raden om in Enschede te zijn tijdens de Kick-In, omdat het programma naast online activiteiten ook fysieke activiteiten bevat! 

Wat regelen wij?

Het inschrijfgeld voor de Master Kick-In is 10 euro.  Daarnaast kunnen er dus nog extra kosten verbonden zijn aan de Kick-In voor bijvoorbeeld eten en drinken.

Wat moet je zelf regelen?

  • Schrijf je in voor de Kick-In.
  • Zorg voor een slaapplaats tijdens de Kick-In. 
  • Regel een fiets voor tijdens de Kick-In
  • Een UnionCard: De UnionCard is de sport- en cultuurkaart op de UT. Met de UnionCard krijg je korting op allerlei toffe dingen die je kunt doen in Enschede. Je kunt gratis zwemmen in heel Enschede, gratis tennissen of squashen en gebruiken maken van verschillende muziekstudio's. Ook kun je lid worden van een (of meer) van de 33 sportverenigingen en 18 cultuurverenigingen die wij op de campus hebben. Daarnaast zou je een abonnement op de sportschool op de campus kunnen nemen. Kijk voor meer informatie op de site  https://su.utwente.nl/unioncard/

Corona

Wij stellen de veiligheid van onze deelnemers, crew en externe partijen voorop. Fysieke activiteiten zullen alleen plaatsvinden als aan alle maatregelen voldaan kan worden. Er wordt nauw samengewerkt met de Universiteit Twente om de veiligheid voor iedereen te kunnen garanderen, daarnaast volgen we ook de adviezen van de overheid en het RIVM. Voor meer informatie over de corona maatregelen en de Universiteit Twente, bekijk dan de volgende pagina.