Praktische informatie

Hieronder kun je praktische informatie vinden met betrekking tot de Kick-In.

Wat is de Master Kick-In?

De Kick-In is de introductieperiode van de Universiteit Twente. De Master Kick-In duurt acht dagen en bestaat uit twee delen: de algemene Kick-In en de faculteits-Kick-In. De algemene Kick-In zal plaatsvinden van 4 t/m 11 februari . De opleidings-Kick-In is 5 en 6 februari.

 

Algemene Kick-In 

Tijdens de algemene Kick-In zal je aan verschillende activiteiten meedoen, die je een impressie geven van wat je kan verwachten als een student aan de Universiteit Twente en welke kansen je te wachten staan. Naast dat je je eerste vrienden leert kennen, leer je de Universiteit Twente kennen en word je wegwijs op de campus en in de stad Enschede. Daarnaast is er de mogelijkheid om formaliteiten zoals een fiets te regelen. 

Je zal worden ingedeeld in groepen met studenten van je eigen studie of faculteit, waarmee je deel zal nemen aan de verschillende activiteiten.

Faculteits-Kick-In 

De faculteits-Kick-In is vooral gericht op je studie. Je krijgt onder andere aanvullende informatie over je studie, je ontmoet je studievereniging, er is een mogelijkheid om studiematerialen aan te schaffen en je zal je studierooster ontvangen. Je opleiding zal je hier verder over informeren. 

 

Zowel de algemene Kick-In als de opleidings-Kick-In zijn zeer nuttig voor de rest van je studie, dus zorg dat je de gehele periode beschikbaar bent! Het is daarnaast zeer aan te raden om in Enschede te verblijven tijdens de Kick-In.

 

Wat regelen wij?

Tijdens de algemene Kick-In zal je aan verschillende activiteiten meedoen, die je een impressie geven van wat je kan verwachten als een student aan de Universiteit Twente en welke kansen je te wachten staan. Naast dat je je eerste vrienden leert kennen, leer je de Universiteit Twente kennen en word je wegwijs op de campus en in de stad Enschede. Daarnaast is er de mogelijkheid om formaliteiten zoals een fiets te regelen. 

Het inschrijfgeld voor de Master Kick-In is 40 euro. Houd er rekening mee dat eventuele extra drankjes en dergelijke los betaald moeten worden. Er kunnen dus nog extra kosten verbonden zijn aan de Kick-In voor eten en drinken, naast het inschrijfgeld.

Wat moet je zelf regelen?

  • Schrijf je in voor de Kick-In!
  • Zorg voor een slaapplaats tijdens de Kick-In. 
  • Regel een fiets voor de Kick-In. Deze kan ook op 5 Februari gekocht worden tijdens de Facility Market.    
  • [Optioneel] Een UnionCard: De UnionCard is de sport- en cultuurkaart op de UT. Met de UnionCard krijg je korting op allerlei toffe dingen die je kunt doen in Enschede. Je kunt gratis zwemmen in heel Enschede, gratis tennissen of squashen en gebruiken maken van verschillende muziekstudio's. Ook kun je lid worden van een (of meer) van de 39 sportverenigingen en 22 performing arts verenigingen die wij op de campus hebben. Daarnaast zou je een abonnement op de sportschool op de campus kunnen nemen. Kijk voor meer informatie op de site  https://su.utwente.nl/unioncard/