Praktische informatie

Hieronder kun je praktische informatie vinden met betrekking tot de Kick-In.

Wat is de Master Kick-In?

De Kick-In is de introductieperiode van de Universiteit Twente. De Master Kick-In duurt 5 dagen en bestaat uit twee delen: de algemene Kick-In en de opleidings-Kick-In. De algemene Kick-In zal plaatsvinden van 29 augustus t/m 2 september. De opleidings-Kick-In is van 31 augustus t/m 1 september. 
 

Algemene Kick-In 

Fysieke Kick-In

Tijdens de algemene Kick-In zal je aan verschillende activiteiten meedoen, die je een impressie geven van wat je kan verwachten als een student aan de Universiteit Twente en welke kansen je te wachten staan. Naast dat je je eerste vrienden leert kennen, leer je de Universiteit Twente kennen en word je wegwijs op de campus en in de stad Enschede. Daarnaast is er de mogelijkheid om formaliteiten zoals een woning of een fiets te regelen. 

Je zal worden ingedeeld in groepen met studenten van je eigen studie of faculteit, waarmee je deel zal nemen aan de verschillende activiteiten. 

Wij bieden (als mogelijk) zowel fysieke als online activiteiten aan. We raden het aan om de Kick-In fysiek mee te maken, maar mocht je niet fysiek aanwezig kunnen zijn, kan je nog steeds deelnemen in onze online activiteiten! 

Let op: Dit jaar zullen er activiteiten met 'Testen voor Toegang' plaatsvinden. Hier kan je meer informatie vinden over het 'Testen voor Toegang'. 

Online Kick-In 

Als je door omstandigheden niet kan deelnemen aan de fysieke activiteiten is het dit jaar mogelijk om je in te schrijven voor het online programma. Let op: Wanneer je je inschrijft voor het online programma, is het niet mogelijk om aan fysieke activiteiten mee te doen. Je zal geen deelnemersbandje of deelnemerstasje ontvangen bij online deelname.

Opleidings-Kick-In 

De opleidings-Kick-In is vooral gericht op je studie. Je krijgt onder andere aanvullende informatie over je studie, je ontmoet je studievereniging, er is een mogelijkheid om studiematerialen aan te schaffen en je zal je studierooster ontvangen. Je opleiding zal je hier verder over informeren. 

 

Zowel de algemene Kick-In als de opleidings-Kick-In zijn zeer nuttig voor de rest van je studie, dus zorg dat je de gehele periode beschikbaar bent! Het is daarnaast zeer aan te raden om in Enschede te zijn tijdens de Kick-In. 

Wat regelen wij?

Het inschrijfgeld voor de fysieke Master Kick-In is 40 euro. Houd er rekening mee dat eventuele extra drankjes en dergelijke los betaald moeten worden. Er kunnen dus nog extra kosten verbonden zijn aan de Kick-In voor eten en drinken, naast het inschrijfgeld. 

Het inschrijfgeld voor de online Master Kick-In is 5 euro. In ruil hiervoor zorgen wij voor enkele online activiteiten waarbij jij een aantal medestudenten beter kan leren kennen. 

Wat moet je zelf regelen?

  • Schrijf je in voor de Kick-In. Je kan je inschrijven vanaf 14 juni. 
  • Zorg voor een slaapplaats tijdens de Kick-In. 
  • Regel een fiets voor de Kick-In.  
  • Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van het 'Testen voor Toegang' en dat je weet wat jij hiervoor moet doen. 
  • [Optioneel] Een UnionCard: De UnionCard is de sport- en cultuurkaart op de UT. Met de UnionCard krijg je korting op allerlei toffe dingen die je kunt doen in Enschede. Je kunt gratis zwemmen in heel Enschede, gratis tennissen of squashen en gebruiken maken van verschillende muziekstudio's. Ook kun je lid worden van een (of meer) van de 39 sportverenigingen en 22 performing arts verenigingen die wij op de campus hebben. Daarnaast zou je een abonnement op de sportschool op de campus kunnen nemen. Kijk voor meer informatie op de site  https://su.utwente.nl/unioncard/

Corona

Hier kan je meer informatie vinden over het corona virus met betrekking tot de Kick-In.