Praktische informatie

Wat is de Master Kick-In?

De Winter Kick-In is de introductieperiode van de Universiteit Twente voor pre-master-, master- en exchange studenten die in februari beginnen met studeren. Gedurende een week worden er activiteiten georganiseerd om de andere studenten te leren kennen en Enschede te ontdekken. Je wordt ingedeeld in groepen van je eigen studie of faculteit.  De Winter Kick-In vindt plaats van zaterdag 1 februari t/m zaterdag 8 februari 2020. 

Wat regelen wij?

Het inschrijfgeld voor de Master Kick-In is 32,50 euro. Houd er rekening mee dat eventuele extra drankjes e.d. los betaald moeten worden. Er kunnen dus nog extra kosten verbonden zijn aan de Kick-In voor eten en drinken.

Wat moet je zelf regelen?

  • Schrijf je in voor de Winter Kick-In.
  • Zorg voor een slaapplaats tijdens de Kick-In. 
  • Regel een fiets voor tijdens de Kick-In
  • Een UnionCard: De UnionCard is de sport- en cultuurkaart op de UT. Met de UnionCard krijg je korting op allerlei toffe dingen die je kunt doen in Enschede. Je kunt gratis zwemmen in heel Enschede, gratis tennissen of squashen en gebruiken maken van verschillende muziekstudio's. Ook kun je lid worden van een (of meer) van de 33 sportverenigingen en 18 cultuurverenigingen die wij op de campus hebben. Daarnaast zou je een abonnement op de sportschool op de campus kunnen nemen. Kijk voor meer informatie op de site  https://su.utwente.nl/unioncard/