Zakelijke samenwerkingsmogelijkheden

De Kick-In is de algemene introductieperiode van Universiteit Twente. Gedurende negen dagen maken ongeveer 2000 aankomende studenten op een spetterende wijze kennis met hun nieuwe werk-, studeer- en leefomgeving. Zij worden daarbij begeleid door 3000 ouderejaarsstudenten. In opdracht van Universiteit Twente wordt de Kick-In georganiseerd door de Kick-In Commissie. Een sportdag, een cultuurfestival, een groots openluchtconcert en een informatiemarkt zijn enkele voorbeelden van activiteiten die aankomend jaar op het programma zullen staan.

Tijdens al deze activiteiten worden de aankomende studenten geïntroduceerd met al het moois dat de campus, de steden Enschede en Hengelo en voor sommigen zelfs het land Nederland te bieden hebben. Daarbij biedt de Kick-In haar deelnemers de tijd om naast hun nieuwe studie, ook het studentenleven en zelfstandigheid te ontdekken.

Voor veel van deze studenten is de Kick-In het begin van zelfstandigheid: de eerste keer op kamers, de eerste keer studeren en de eerste keer je eigen boontjes doppen. De Kick-In biedt deze studenten een vliegende start, door ze de mogelijkheid te geven om met zowel leuke als praktische zaken kennis te maken. Onder het mom van jong geleerd is oud gedaan, zullen de ervaringen die de studenten opdoen in deze periode hen de rest van hun studententijd bij blijven.

Uw mogelijkheden

Voor u biedt de Kick-In de ideale gelegenheid om uw organisatie (inter)actief te profileren onder 5000 studenten. U kunt uw organisatie onder de aandacht brengen door bijvoorbeeld het plaatsen van uw advertentie op de vele soorten drukwerk. Ook kunnen wij uw logo plaatsen op onder anderen de crewkleding, het deelnemerspolsbandje, de deelnemers tassen of de website. Wilt u in direct contact komen met de studenten dan kunt u plaatsnemen bij een stand op een van onze informatiefestivalsof actief promoten tijdens een activiteit waar uw naam in één adem aan wordt verbonden door middel van een naamskoppeling. Verder zijn er nog veel overige samenwerkingsmogelijkheden, waaronder het posten op onze sociale media (Facebook | Instagram) en het aandragen van uw eigen idee

Mocht u nog meer informatie willen over de verschillende mogelijkheden kunt u ook onze online sponsorbrochure bekijken. 

Indien u interesse heeft in onze mogelijkheden, of wanneer u zelf ideeën heeft om uw organisatie op een andere wijze te profileren, dan denken wij graag met u mee. Voor deze en andere promotiegerelateerde vragen kunt u hier uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!