Zakelijke samenwerkingsmogelijkheden

De Kick-In is de algemene introductie van de Universiteit Twente. Gedurende negen dagen maken de ruim 2300 aankomende studenten op een spetterende wijze kennis met hun nieuwe werk-, studeer- en leefomgeving. Zij worden daarbij begeleid door 3000 ouderejaarsstudenten. De Kick-In wordt in opdracht van de Universiteit Twente georganiseerd door de Kick-In Commissie. 

De aankomende studenten nemen in groepjes deel aan het variërende programma waarin  zij kennis maken met elkaar, de studie, de faculteit, de campus, de stad Enschede én de in totaal ruim 100 sport-, cultuur-, en gezelligheidsverenigingen die de Universiteit Twente rijk is. Een sportdag, een cultuurfestival, een groots openluchtconcert en een informatiemarkt zijn enkele voorbeelden van activiteiten die op het programma zullen staan.

Uw mogelijkheden

Voor u biedt de Kick-In de ideale gelegenheid om uw organisatie (inter)actief te profileren onder 5000 studenten. U kunt uw organisatie onder de aandacht brengen door het plaatsen van een logo, een advertentie op de vele soorten drukwerk en andere promotie-uitingen die voor en tijdens de Kick-In worden uitgegeven. Bovendien heeft u de kans om contact te maken met de studenten door deel te nemen aan de informatiemarkt met een informatiestand. Daarnaast heeft u als overige mogelijkheden om bijvoorbeeld uw producten actief te promoten en uw organisatie in één adem te verbinden aan een programmaonderdeel. 

Indien u interesse heeft in onze mogelijkheden, of wanneer u zelf ideeën heeft om uw organisatie op een andere wijze te profileren dan denken wij graag met u mee. Voor deze en andere promotiegerelateerde vragen kunt u hier uw gegevens achterlaten. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.