Bachelor Kick-In

De Kick-In is de officiële introductieperiode van de Universiteit Twente. Door de corona maatregelen is hij dit jaar ingekort en zal de Kick-In duren van woensdag 19 augustus t/m woensdag 26 augustus. Tijdens de Kick-In word jij bekend gemaakt met het studentenleven dat je tegemoet gaat. Je maakt je eerste vrienden, je leert de Universiteit Twente kennen en wordt wegwijs op de campus en in de stad Enschede. Je leert de sport-, cultuur- en gezelligheidsverenigingen kennen en ontdekt alles wat de universiteit te bieden heeft. Meer informatie over de Kick-In en het studentenleven kun je vinden op deze website. 

Dit jaar ziet het programma er anders uit dan normaal, omdat we iedereen op een veilige manier willen introduceren tot het studentenleven van Enschede. Het programma zal uit een online basis bestaan, met waar mogelijk fysieke activiteiten. Voor een optimale beleving is het dus handig als je in Enschede bent/woont tijdens de Kick-In! 

Op woensdag 19 augustus begint het algemene deel van de Kick-In, deze duurt tot zondag 23 augustus. Tijdens deze dagen worden leuke activiteiten georganiseerd waarbij je kennis maakt met alles wat Enschede te bieden heeft! Op maandag 24 augustus zal het opleidingsgedeelte van de Kick-In beginnen, waar je meer leert over jouw studie! Je kan je inschrijven voor de Kick-In vanaf 16 juni! 

Bekijk hier de aftermovie van vorig jaar: