Kick-In Commissie 2020

De organisatie van de Kick-In 2020 is in de handen van zes studenten, die het komende jaar volledig wijden aan de organisatie van een prachtige start van jouw studententijd!

 

v.l.n.r.: Heleen Visserman, Paulien van Persijn van Meerten, Esmay Hammink, Sabine de Winter, Kelt Garritsen en Frank van Mourik. 

 

Sabine de Winter  - Voorzitter

Hey! Ik ben Sabine en ben 21 jaar oud. Vier jaar geleden verruilde ik mijn woonplaats Twello in voor het levendige Enschede en werd ik een kiddo. Sindsdien is de tijd voorbij gevlogen en na het behalen van mijn bachelor Biomedical Engineering vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Nu sta ik hier als voorzitter van de Kick-In Commissie 2020! Ik ben verantwoordelijk voor de planning, het beleid en het functioneren van de commissie.

Voor mij was de Kick-In een tijd vol ontdekkingen. De Kick-In liet mij niet alleen de universiteit zien, maar ook alles wat het studentenleven te bieden heeft. Het heeft mij een onwijs leuk huis, jaarclub, dispuut en bijbaantje bezorgd. Ook heeft de Kick-In ervoor gezorgd dat ik keuzes heb gemaakt die ik anders nooit had durven maken. Zonder de Kick-In weet ik zeker dat ik nu niet had gestaan waar ik nu sta. Ik heb enorm veel zin om samen met mijn commissie de aankomende studenten net zo'n leuke start van hun studententijd te bezorgen als ik zelf heb gehad!

 

Esmay Hammink - Secretaris

Hoi! Ik ben Esmay, ik ben 20 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Deventer. Ik heb vorig jaar mijn bachelor Technische Geneeskunde afgerond, dit jaar vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Even niet meer studeren en me bezig houden met iets compleet anders. Wanneer ik niet voor de Kick-In bezig ben, ben ik actief in het Enschedese studentenleven. Zo borrel ik graag met mijn dispuut Bastet, woon ik op een actief studentenhuis en eet ik elke dinsdagavond met mijn jaarclub.

Ik vond zelf als Kiddo de Kick-In al een geweldig evenement, het was een fantastische tijd waarin ik een goede basis voor mijn studentenleven heb gelegd. Daarom heb ik ook gesolliciteerd voor de Kick-In Commissie 2020. Als secretaris van de Kick-In ben ik verantwoordelijk voor alle communicatie; van de deelnemerszendingen tot de communicatie met alle verenigingen. Hiernaast ben ik ook verantwoordelijk voor diverse projecten, zoals het doegroepensysteem en de website. Ik heb enorm veel zin om een geweldige Kick-In neer te zetten samen met mijn commissiegenoten!

 

Kelt Garritsen - Penningmeester

Hallo allemaal! Mijn naam is Kelt, ik ben 21 jaar oud en alweer meer dan 3 jaar geleden ben ik van Doetinchem naar Enschede verhuisd om Civiele Techniek te gaan studeren! Afgelopen jaar heb ik mijn bachelor gehaald en ik vond dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging, om dingen te leren die je niet tijdens je studie leert. Ik ben dan ook erg blij dat ik deel uit maak van de Kick-In Commissie 2020! Het aankomende jaar ben ik als penningmeester verantwoordelijk voor alle financiële zaken rondom de Kick-In.

Mijn eigen Kick-in heeft me meer gebracht dan ik vooraf had kunnen hopen. Ik heb een geweldige tijd gehad die ik nooit meer zal vergeten. Het was ook een goede start voor mijn leven in Enschede; de kiddo’s uit mijn doegroep zijn mijn beste vrienden geworden en ik woon ook samen met drie van hen. Samen met de rest van de commissie hoop ik dit jaar een even onvergetelijke Kick-In te organiseren!

 

Paulien van Persijn van Meerten - Publicatie

Hoi, mijn naam is Paulien en ik ben 21 jaar oud. Ik studeer gezondheidswetenschappen, maar dit jaar zal ik de publicatie zijn van de Kick-In Commissie 2020. Ik heb gesolliciteerd voor de Kick-In Commissie, omdat ik naast mijn studie graag iets extra’s wilde doen. De Kick-In sprong er voor mij uit, omdat ik elk jaar weer geniet tijdens de Kick-In en de Kick-In voor vele studenten de leukste tijd van het jaar is. Als publicatie ben ik gedurende het jaar verantwoordelijk voor al het druk- en designwerk. In mijn vrije tijd speel ik hockey bij Dames SEZ, ga ik uit met mijn vrienden en hou ik heel erg van sushi eten.

 

 

 

Frank van Mourik - Logistiek

Hallo allemaal! Mijn naam is Frank van Mourik, ik ben 21 jaar oud en vierdejaars Technische Informatica student. Voor mijn aanmelding als Kick-In commissie had ik al enige ervaring met activisme en het organiseren van activiteiten. Zo was ik onderdeel van verschillende commissies bij mijn studievereniging Inter-Actief, ben ik de penningmeester geweest van Stichting Borrelbeheer Zilverling en heb ik enkele campuswijde activiteiten georganiseerd, zoals de elfbierentocht van 2018. Dit jaar heb ik de eer om de logistiek van de Kick-In te verzorgen. Als logistiek ben ik in contact met alle betrokken partijen van de Kick-In en zorg ik ervoor dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Dit varieert van het regelen van materialen tot het opstellen van vergunningen en alles er tussenin. De afgelopen vier introducties ben ik opeenvolgend kiddo, doegroepouder en 2x vervoercrew geweest. Hopelijk heeft dit mij genoeg zijdes van de Kick-In laten zien, zodat ik de nieuwe eerstjaars studenten dezelfde head-start kan geven als die de Kick-In mij heeft gegeven.

 

Heleen Visserman - Externe Betrekkingen

Hoi! Ik ben Heleen, een 21 jarige Technical Computer Science student aan de Universiteit Twente. Dit jaar zal ik de functie van Externe Betrekkingen binnen de Kick-In Commissie van 2020 vervullen. Dit houdt in dat ik het contact zal onderhouden met bedrijven die betrokken zijn bij de Kick-In. Ik heb gesolliciteerd voor de Kick-In Commissie, omdat ik graag wil meewerken aan een evenement waar zoveel nieuwe studenten samen komen en veel toffe herinneringen worden gemaakt. Verder kijk ik ernaar uit om ontzettend veel nieuwe mensen te ontmoeten binnen mijn rol als Externe Betrekkingen. Naast het organiseren van de Kick-In vind ik het leuk om in musicals te spelen, te dansen bij mijn balletvereniging en te chillen met mijn dispuut Bagger.

 

Foto's door Jaap Eijsker