Kick-In Commissie 2021

De organisatie van de Kick-In 2021 is in de handen van zes studenten, die het komende jaar volledig wijden aan de organisatie van een prachtige start van jouw studententijd!

v.l.n.r.: Pelle van der Mars, Noa Hassink, Britt van de Ven, Julia Hubbert, Mirre van der Wal en Tijmen van de Meent

 

Julia Hubbert  - Voorzitter

Hoi! Ik ben Julia en ben 23 jaar oud. In 2017 heb ik besloten om Nordwalde in Duitsland te verlaten en naar Enschede te verhuizen. Na het behalen van mijn Bachelor diploma in psychologie wilde ik graag iets anders doen omdat ik nog niet klaar was met mijn studentenleven. Nu ben ik de voorzitter van de Kick-In Commissie 2021 en ben ik verantwoordelijk voor de planning, het beleid en het functioneren van de commissie. 

Voor mij was de Kick-In een van de beste tijden van mijn studenten tijd. Ik heb de Nederlandse cultuur leren kennen, net als de mooie stad Enschede. Ook heb ik mijn beste vrienden leren kennen tijdens de Kick-In en daarnaast mijn studievereniging Dimensie, waar ik ook een bestuursjaar heb gedaan tijdens mijn tweede studiejaar. Ik heb er enorm veel zin in om een geweldige start neer te zetter voor de aankomende studenten samen met mijn commissiegenoten!

 

Britt van de Ven - Secretaris

Hallo allemaal! Mijn naam is Britt, ik ben 21 jaar oud en alweer meer dan 2 jaar geleden ben ik naar Enschede verhuist om Communicatie Wetenschappen te gaan studeren. Dit jaar vond ik het tijd voor iets nieuws en ben dan ook erg blij dat ik deel mag uitmaken van de Kick-In Commissie 2021! In mijn vrije tijd ben ik graag bij mijn dispuut SIGMA, sport ik bij S.K.V. Hercules en vind ik het altijd gezellig om een drankje te doen met vrienden. 

De Kick-In is voor mij een tijd met veel mooie herinneringen en het was een goede start van mijn studentenleven. Ik kijk ernaar uit om mee te werken aan een evenement waar zoveel vriendschappen worden gevormd en mooie herinneringen worden gemaakt. Als secretaris van de Kick-In ben ik verantwoordelijk voor alle communicatie; van deelnemerszendingen tot de communicatie met verenigingen. Hiernaast ben ik ook verantwoordelijk voor diverse projecten, zoals het doegroepensysteem en de website. Ik heb enorm veel zin om, samen met mijn commissiegenoten, een onvergetelijke Kick-In te organiseren!

 

Mirre van der Wal - Penningmeester

Heehoi! Ik ben Mirre en ik ben 20 jaar oud. Ruim twee jaar geleden ben ik vanuit mijn geboortestad Haarlem naar de andere kant van het land vertrokken om hier aan mijn bachelor Technische Natuurkunde te beginnen. Ik ben dus nog niet klaar met mijn bachelor, maar na twee jaar hard studeren vond ik het tijd voor iets anders. Daarom ben ik dit jaar als penningmeester bezig met de financiën van de Kick-In! Verder ben erg actief bij mijn studievereniging Arago en ben ik lid bij studentensportverenigingen TSAC (klimmen) en Linea Recta (turnen).

Voordat ik naar Enschede kwam kende ik hier nog niemand, maar gelukkig kwam daar snel verandering in. Tijdens mijn Kick-In kwam ik in een hele leuke doegroep en heb ik meteen mijn eerste vrienden gemaakt. Het jaar daarna ben ik doegroepmama geweest en afgelopen jaar heb ik het opleidingsgedeelte van de Kick-In georganiseerd voor mijn studie. Al deze dingen bevielen mij heel goed, dus heb ik besloten om dit jaar nog een stapje verder te gaan naar KIC. Samen met de rest van de KIC ga ik proberen weer een geweldige Kick-In neer te zetten!
 

 

Noa Hassink - Publicatie

Hi! Mijn naam is Noa Hassink, ik ben 22 jaar oud en ik heb net mijn bachelor Gezondheidswetenschappen afgerond. Dit jaar heb ik in de Kick-In Commissie de functie publicatie gekregen. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor al het drukwerk en design. Hierbij hoort bijvoorbeeld het themalogo en het Kick-In magazine. Buiten de Kick-In om ben ik actief in het Enschedese studentenleven. In mijn vrije tijd speel ik hockey bij DHC, borrel ik met mijn jaarclub en damesdispuut Bastet. Ook vind ik het heel erg leuk om veel tijd door te brengen met mijn huisgenoten. 

Ik wil graag de Kick-In organiseren omdat de Kick-In voor mij een superleuke manier was om het studentleven van Enschede te leren kennen. Ik heb daar veel mensen ontmoet waar ik nu nog steeds vriendinnen mee ben. Ik wil graag dat iedereen een super start krijgt in Enschede, daarom probeer ik samen met de rest van de commissie de allerleukste Kick-In mogelijk neer te zetten!
 

 

 

 

Tijmen van de Meent - Logistiek

Hoi iedereen! Ik ben Tijmen van de Meent en ik ben 21 jaar oud. Ik zit op het moment in mijn vierde jaar van Technische Informatica, maar dit jaar ben ik vooral bezig als commissielid logistiek van de Kick-In. Ik ben er dit jaar verantwoordelijk voor dat alle materialen aanwezig zullen zijn voor het opzetten van de activiteiten en ook voor de vergunningen die nodig zijn voor het organiseren van de Kick-In. Naast de Kick-In doe ik aan volleybal bij v.v. Harambee, en ben ik actief bij mijn studievereniging Inter-Actief.

Ik heb zelf erg genoten van de Kick-In en de laatste jaren heb ik als kiddo, doegroepouder en als crewlid de Kick-In meegemaakt. Elk jaar weer is het een feest geweest om erbij te zijn. Voor mij is de Kick-In een geweldig evenement om het studiejaar in te luiden, om samen met vrienden te gekke dingen te doen, en ik hoop de nieuwe studenten aan onze universiteit dezelfde kansen te bieden om mensen te ontmoeten en nieuwe dingen uit te proberen.

 

Pelle van der Mars - Externe Betrekkingen

Hoi! Ik ben Pelle, ik ben 21 jaar oud en ik studeer Business Information Technology. Iets meer dan drie jaar geleden ben ik vanuit Hoogland naar Enschede verhuisd en ben ik met de Kick-In aan mijn studentenleven begonnen. Als kiddo vond ik de Kick-In een geweldige ervaring. Binnen een week voelde ik me helemaal op mijn plek en had ik vrienden gemaakt die ik nu nog steeds regelmatig zie. Dit is ook een van de voornaamste redenen dat ik heb gesolliciteerd voor de Kick-In Commissie; het lijkt me super leuk om een evenement te organiseren waar zo veel mensen bij betrokken zijn en om het gevoel wat ik bij mijn Kick-In had over te brengen op alle deelnemers. 

Ik zal dit jaar vanuit mijn functie Externe Betrekkingen verantwoordelijk zijn voor het contact met de externe bedrijven die betrokken zijn bij de Kick-In. Naast het organiseren van de Kick-In hou ik ervan om een biertje te drinken met mijn dispuut HGB, te relaxen met mijn huisgenoten en om te voetballen en te fietsen.

 

Foto's door Jaap Eijsker