Kick-In Commissie 2017

De organisatie van de Kick-In 2017 is in de handen van zes studenten, die het komende jaar volledig wijden aan de organisatie van een prachtige start van jouw studententijd!

v.l.n.r.: Annemarie Smid, Sannah van der Heijden, Myrte Wennen, Mitchel Haring, Eline Zwijgers & Patrick Braakman

Mitchel Haring
Voorzitter
voorzitter@kick-in.nl

Over mij
Mijn naam is Mitchel Haring, ik ben 22 jaar oud en kom uit Deventer. Ik woon nu ruim drie jaar in Enschede en heb mijn bachelor Technische Bedrijfskunde afgerond. Vanaf het moment dat ik in Enschede ben gaan studeren vond ik de Kick-In een van de hoogtepunten van het jaar. De keuze om de Kick-In te organiseren tijdens mijn tussenjaar was daarom snel gemaakt. Binnen de Kick-in vervul ik de functie van voorzitter. Ik ben eindverantwoordelijk voor het functioneren van de Kick-In commissie. Ik heb enorm veel zin om de Kick-In 2017 te organiseren samen met mijn commissiegenoten en hoop jullie allemaal in augustus te zien!


 

 

Annemarie Smid
Secretaris
secretaris@kick-in.nl

Over mij
Ik ben Annemarie en ik ben 21 jaar oud. Ik ben geboren in Borne (Twente), maar ik heb mijn hele leven in Beilen (Drenthe) gewoond. Voor mijn studie Technische Geneeskunde ging ik dus een beetje terug naar mijn roots door voor de Universiteit Twente te kiezen. Ik ben net begonnen aan de master Medical Sensing and Stimulation, maar ik zet studie dit jaar even stop voor de Kick-In Commissie. Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor de communicatie van de Kick-In, in de vorm van communicatie binnen de Kick-In organisatie, deelnemersbrieven, social media en externe communicatie. Samen met mijn commissie ga ik dit jaar een fantastische Kick-In neerzetten, zodat alle nieuwe studenten een onvergetelijke start van hun studentenleven krijgen!

 

 

Myrte Wennen
Penningmeester
penningmeester@kick-in.nl

Over mij
Hoi! Ik ben Myrte en ik ben 22 jaar oud. Inmiddels woon ik alweer meer dan drie jaar in Enschede en heb ik hier mijn bachelor Technische Geneeskunde gehaald. Daarna ben ik eventjes begonnen aan mijn master Medical Imaging and Interventions, maar nu heb ik me volledig gestort op het organiseren van een geweldige Kick-In 2017. Binnen de commissie vervul ik de taak van penningmeester, dus ik beheer al het geld dat omgaat in de Kick-In. Ik geniet enorm van het organiseren van de Kick-In en ik heb nu al zin om iedereen te zien deze zomer!


 

 

 

Eline Zwijgers
Publicatie
publicatie@kick-in.nl

Over mij
Mijn naam is Eline en ik ben 21 jaar oud. Ik ben opgegroeid in IJsselstein maar de afgelopen drie jaar heb ik mijn bachelor Technische Geneeskunde in Enschede gedaan. Na de Kick-In wil ik beginnen aan de master Biomedical Engineering. Aankomend jaar vervul ik de functie publicatie binnen de Kick-In Commissie. Mijn hoofdtaak is het vormgeven van het Kick-In magazine, het programmaboekje en daarnaast ontwerp ik de huisstijl. Ik heb erg veel zin om de Kick-In 2017 te organiseren en hoop jullie in augustus te zien!  


 

 

 

Patrick Braakman
Logistiek
logistiek@kick-in.nl

Over mij
Mijn naam is Patrick Braakman ben 22 jaar en afkomstig uit Bovenkarspel, Noord-Holland. In 2012 ben ik verhuisd naar Enschede om de bachelor Werktuigbouwkunde te volgen. Na 3 jaar de bachelor gevolgd te hebben ben ik vorig jaar gestart met de master Biomechanical Engineering. Omdat het afstuderen wel heel erg dichtbij kwam en ik de Kick-In een heel mooi evenement vind, heb ik besloten dit jaar zelf de Kick-In te willen organiseren. Binnen de Kick-In commissie vervul ik de functie logistiek. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het regelen van alle materialen, reserveringen en vergunningen om de Kick-In een geslaagd evenement te maken. Ik kijk erg uit naar de organisatie van de Kick-In dit jaar en hoop velen van jullie te zien tijdens de Kick-In 2017!

 

 

Sannah van der Heijden
Externe betrekkingen
extern@kick-in.nl 

Over mij
Mijn naam is Sannah. Voordat ik naar Enschede ging om gezondheidswetenschappen te studeren woonde ik in Nijmegen. Ik ben 21 jaar oud en op de laatste dag van de Kick-In, 31 augustus, word ik 22. Een superleuke dag om mijn verjaardag te vieren! Ik vervul dit jaar de functie Externe Betrekkingen binnen de Kick-In Commissie. Mijn hoofdtaak is het aangaan van samenwerkingsverbanden met externe partijen en bedrijven. Ik heb erg veel zin om de Kick-In 2017 te organiseren en zie jullie allemaal graag in augustus. Tot dan!