Kick-In Commissie 2019

De organisatie van de Kick-In 2019 is in de handen van zes studenten, die het komende jaar volledig wijden aan de organisatie van een prachtige start van jouw studententijd!

 

v.l.n.r.: Ellen ten Kate, Thijs Berends, Aniek Steggink, Gerben Wolf, Wouter Evertzen en Gijs Beernink 

 

 

Gerben Wolf  - Voorzitter

Hallo! Mijn naam is Gerben, ik ben 22 jaar oud en kom van oorsprong uit een klein doch pittoresk dorpje in Drenthe genaamd Amen. Mijn keuze om na het behalen van mijn Vwo-diploma naar Enschede te verkassen was snel gemaakt. In Enschede heerst er namelijk, net als in Drenthe, een ‘ons kent ons’-cultuur en dat is voor mij wat het studeren in Enschede zo prettig maakt. Mijn eerste aanraking met Enschede en de University of Twente was de Kick-In. Als ik terugkijk op mijn Kick-In was het voor mij een fantastische tijd waar ik niet alleen meer te weten ben gekomen over het (studenten)leven in Enschede, maar ook waar ik vrienden heb gemaakt en keuzes heb gemaakt die ik nooit van mezelf verwacht had. Inmiddels heb ik mijn bachelor Civiele Techniek afgerond en vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging: ik wilde het studeren even stopzetten en mij bezighouden met iets compleet anders. Vanwege mijn onvergetelijke Kick-In kwam deze al snel bij mij opborrelen en hier zit ik dan, een voorstelstukje over mezelf te typen als voorzitter van de Kick-In Commissie 2019. Dit jaar is het aan mij om zorg te dragen over de commissie en het functioneren ervan. Ik hoop dit jaar samen met mijn commissiegenoten een onvergetelijke Kick-In neer te zetten!

 

Aniek Steggink - Secretaris

Hoii! Ik ben Aniek en dit jaar de Secretaris van de Kick-In Commissie. Tijdens mijn bachelor Communicatiewetenschap begon het idee te ontstaan om  aan een nieuw avontuur beginnen, wat ik vond in het organiseren van de Kick-In. Mijn eigen Kick-In was ook één groot avontuur, waarbij ik in de jaren daarna alleen maar enthousiaster ben geworden over dit mooie evenement.  De Kick-In is altijd een periode waar heel de stad even op z’n kop staat en alle studenten weer naar uit kijken elk jaar.  Als Secretaris ben ik verantwoordelijk voor alle communicatie; van de deelnemerszendingen tot de social media en alle externe communicatie. Ik heb ontzettend veel zin om een  fantastische Kick-In te organiseren.

 

Wouter Evertzen - Penningmeester

Mijn naam is Wouter, de penningmeester van de Kick-In Commissie 2019. Momenteel ben ik 21 jaar oud en bezig aan mijn 4e jaar als student van de Universiteit Twente. Na het afronden van mijn bachelor International Business Administration, vond ik dat het tijd was voor weer een nieuwe uitdaging! Naast dat ik al erg actief ben buiten mijn studie, leek het mij altijd al enorm waardevol om een fulltime bestuur/ commissie te doen. Ondanks dat ik zelf uit Enschede kom, heeft de Kick-In mij Enschede op een compleet andere manier laten zien en ontzettend op de kaart gezet als studentenstad. Dit is iets wat ik graag terug wil doen voor alle aankomende studenten dit jaar!

 

Thijs Berends - Publicatie

Hoi! Ik ben Thijs, 21 jaar oud en dit jaar heb ik mijn bachelorstudie Creative Technology een jaar aan de kant gezet voor mijn functie Publicatie bij de Kick-In commissie. Na een aantal jaartjes foto’s en video’s maken voor de Kick-In als crewlid is het dan nu tijd om mijn creativiteit los te kunnen laten in de organisatie! Meer dan drie jaar geleden heeft de Kick-In mij een Kickstart gegeven in het actieve Enschedese studentenleven. In negen dagen heb ik kennis kunnen maken met de stad, campus, verenigingen en natuurlijk mijn studie en studiegenoten. De mensen die ik toen heb leren kennen zijn nog steeds een groot onderdeel van mijn vriendenkring en mede daardoor zie ik mijn Kick-In als een onvergetelijke periode. Geweldig dat ik dit jaar deze ervaring terug mag geven aan honderden nieuwe studenten!

 

 

 

Gijs Beernink - Logistiek

Hey! Ik ben Gijs, 22 jaar oud en functionaris Logistiek bij de Kick-In Commissie dit jaar. Ik kom uit Losser, een dorp hier in de buurt van de Universiteit Twente. Enschede en de UT kende ik dus al wel, maar tijdens de Kick-In heb ik ook het gezellige Enschedese studentenleven leren kennen. Nu ik zelf de Kick-In ga organiseren wil ik graag dat nieuwe studenten, waar ze ook vandaan komen, een goede indruk krijgen van dit studentenleven. Ik heb hiervoor mijn master in de technische informatica een jaartje op pauze gezet. Mijn taak als Logistiek houdt in dat ik alle materialen, vergunningen en reserveringen regel die nodig zijn voor de Kick-In.

 

Ellen ten Kate - Externe Betrekkingen

Hoi, hoi! Mijn naam is Ellen en ik zal mij dit jaar gaan richten op de Externe Betrekkingen binnen de Kick-In Commissie. Nog voordat ik ging beginnen aan mijn studie Gezondheidswetenschappen kwam ik alleen uit een klein dorp in Drenthe naar Enschede om mee te doen aan de Kick-In. Ik maakte kennis met alles wat het studentenleven in Enschede te bieden heeft. De jaren die hierop volgden was ik altijd actief tijdens de, in mijn ogen, allermooiste introductieperiode van Nederland! Nu ik mijn Bachelor heb afgerond, zit ik hier en mag ik de Kick-In zelf organiseren. Ik kijk er erg naar uit om samen met de 5 andere commissiegenoten een fantastische Kick-In neer te zetten!

 

Foto's door Casper Smits.