Kick-In Commissie 2018

De organisatie van de Kick-In 2018 is in de handen van zes studenten, die het komende jaar volledig wijden aan de organisatie van een prachtige start van jouw studententijd!

v.l.n.r.: Eva Aalbregt, Jaap Eijsker, Max Kiewiet, Elin Biel, Anton Muter & Julik Keijer.

Elin Biel - Voorzitter

Mijn naam is Elin, ik ben 23 jaar oud en geboren en getogen in het prachtige Zwolle. Inmiddels woon en studeer ik al ruim vier jaar in Enschede. Ik heb mijn bachelor Technische Geneeskunde afgerond en ben al een eind op weg met mijn master. Dit jaar heb ik mijn studie even stopgezet omdat ik graag de kans wilde aangrijpen om tijdens een tussenjaar iets totaal anders te doen dan studeren. De keuze voor de Kick-In Commissie was voor mij snel gemaakt. De Kick-In is voor mij namelijk elk jaar weer één groot en feestelijk hoogtepunt! Als voorzitter ben ik eindverantwoordelijke voor het functioneren van de Kick-In Commissie. Ik heb ontzettend veel zin om dit jaar samen met mijn mede-KIC’ers een fantastische Kick-In

 

Max Kiewiet - Secretaris

Mijn naam is Max. Na het afronden van mijn bachelor Technische Natuurkunde als 21-jarige, was het tijd voor een compleet andere uitdaging, die ik vond in het organiseren van de Kick-In. De Kick-In staat, in mijn mening, voor de kernkwaliteiten die het studentenleven in Enschede maken wat het is. Vraag aan welke student in Enschede dan ook naar de Kick-In en je kunt een stormvloed aan verhalen over de laatste editie verwachten. Dit enthousiasme uit zich ook in betrokkenheid van ouderejaars tijdens de Kick-In. Dit alles maakte de keuze om de Kick-In te gaan organiseren een makkelijke. Als secretaris van de Kick-In Commissie ben ik verantwoordelijk voor vrijwel alle externe communicatie: van deelnemersbrieven tot social media. Al met al ben ik volop aan het genieten van het organiseren van Kick-In en ik hoop dat ik – samen met mijn medecommissieleden – de nieuwe studenten de best mogelijke start kan geven voor hun tijd in Enschede.

 

Anton Muter - Penningmeester

Ik ben Anton, 4e jaars student Industreel Ontwerpen en penningmeester van de Kick-In Commissie. Naast het trekken van rechte lijnen, heb ik tijdens mijn studie ook geleerd om met een creatieve blik oplossingen voor problemen te vinden. Met deze achtergrond hoop ik samen met mijn commissiegenoten met een frisse en creatieve blik het programma van de Kick-in 2018 vorm te geven. De Kick-In is uniek ten opzichte van introductieweken in andere studentensteden. Activiteiten zoals een Bestorming van de Bastille en een biercantus zijn lang niet in iedere stad mogelijk. Ik ben er trots op dat ik hier komend jaar mijn bijdrage aan mag leveren.

 

Jaap Eijsker - Publicatie

Ik ben Jaap, functionaris Publicatie bij de Kick-In Commissie. Drie en een half jaar geleden zette ik als timide nuldejaars mijn eerste stappen op de campus richting een grote witte registratietent van de Kick-In. De negen turbulente dagen die volgden vormden de basis voor een actief studentenleven, met daarin alles van commissies (o.a. het symposium van C.T.S.G. Alembic) en verenigingen tot meerdere baantjes. Na mijn bachelor Scheikundige Technologie afgerond te hebben, besloot ik mijn labjas voorlopig aan de wilgen te hangen om zelf de Kick-In te helpen organiseren. Als Publicatie ben ik verantwoordelijk voor de vormgeving van bijvoorbeeld promotiemateriaal, banners, programmaboekjes en natuurlijk het Kick-In Magazine.

 

 

Julik Keijer - Logistiek

Mijn naam is Julik, ik ben 21 jaar oud en inmiddels vierdejaars student technische informatica. Ik ben de Kick-In Commissie gaan doen omdat de Kick-In mij heeft geïntroduceerd in het fantastische Enschedese studentenleven en een onuitwisbare indruk heeft gemaakt op mij, en met mij op vele studenten. Ik wil graag diezelfde indruk verzorgen voor alle aankomende studenten en iedereen daarmee de mooiste week van hun studententijd bezorgen. Als functionaris Logistiek is het mijn taak om alle materialen, reserveringen en vergunningen voor de Kick-In te regelen en alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 

Eva Aalbregt - Externe Betrekkingen

Olla :) mijn naam is Eva en ik vervul dit jaar de functie van Externe Betrekkingen binnen de Kick-In Commissie. Voor mijn studie Technische Geneeskunde ben ik vanuit de Randstad verhuisd naar het oosten en dat was een hele cultuurshock. Ik ben gaan houden van de nuchterheid van de mensen hier en loop nog steeds graag een stapje sneller dan de gemiddelde inwoner van Enschede. Ik heb mijn Kick-In beleefd als een onvergetelijke periode vol met nieuwe mensen en vette activiteiten. Elk daaropvolgende jaar ben ik actief geweest tijdens de Kick-In, wat mij betreft de leukste periode van het jaar. Ik ben trots dat ik bij mag dragen aan dit door iedere Enschedese student gekoesterde evenement.

 

Foto's door Jonathan Juursema