Kick-In Commissie 2022

De organisatie van de Kick-In 2022 is in de handen van zes studenten, die het komende jaar volledig wijden aan de organisatie van een prachtige start van jouw studententijd!

v.l.n.r.: Loes van der Werf, Pien Buter, Bart Claassen, Esther Schakel, Maarten van Oosterom en Carlijn Meijerink

 

Esther Schakel - Voorzitter

Hoi! Mijn naam is Esther, ik ben 22 jaar oud en ik kom oorspronkelijk uit een klein dorpje in de buurt van Leeuwarden. In 2017 heb ik besloten het hoge Noorden in te ruilen voor een plekje in het Oosten. Na vier jaar lang vakken van Industrial Design Engineering te hebben gevolgd, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Nu ben ik de voorzitter van de Kick-In Commissie 2022 en ben ik verantwoordelijk voor de planning, het beleid en het functioneren van de commissie. 
 

Na het afronden van het eerste jaar van mijn master, besefte ik dat het einde van mijn studententijd toch bijna in zicht kwam. Wanneer ik terug keek op mijn studentenjaren, was er nog één ding wat ik graag wilde doen; het evenement organiseren waar ik elk jaar weer het meest naar uit keek! Eerst als kiddo, en later als doegroepouder van mijn dispuut heb ik elk jaar weer volop genoten van de Kick-In. Samen met mijn commissiegenoten ga ik er dit jaar alles aan doen om dit mooie evenement ook voor de toekomstige studenten een weer tot een succes te maken!

 

 

 

 

 

Bart Claassen - Secretaris

Hey! Ik ben Bart, 23 jaar oud en ik studeer Chemical and Process Engineering. Oorspronkelijk kom ik uit Waspik, een klein dorpje in Noord-Brabant, maar in 2017 besloot ik om naar Enschede te verhuizen om te gaan studeren. Na het eerste jaar van mijn master af te hebben gerond, vond ik het tijd voor iets compleet anders! Dit jaar ben ik de secretaris van de Kick-In Commissie 2022 en ben ik verantwoordelijk voor de communicatie: van brieven aan de nieuwe deelnemers tot aan de communicatie met alle verenigingen die betrokken zijn bij de Kick-In! In mijn vrije tijd houd ik ervan om te voetballen bij v.v. Drienerlo, te chillen met mijn huisgenoten en om een biertje te doen met mijn vrienden.                                                                                                                                                                           
De Kick-In was voor mij de perfecte start van mijn studententijd. Ik kende nog niemand toen ik naar Enschede kwam, maar tijdens de Kick-In kwam daar snel verandering in. Door de geweldige sfeer keek ik gelijk uit naar de rest van mijn studententijd. Verder heb ik ook al eens het opleidingsgedeelte van de Kick-In georganiseerd en dat is me zo goed bevallen, dat ik het nu nog iets groter heb aangepakt! Samen met de rest van mijn commissiegenoten heb ik heel veel zin om een fantastische Kick-In neer te zetten dit jaar!

 

Maarten van Oosterom - Penningmeester

Hoi! Mijn naam is Maarten van Oosterom, ik ben 21 jaar en ik kom uit Woudenberg, een dorpje onder Amersfoort. Na het afronden van mijn bachelor Technische Bedrijfskunde, kwam het einde van mijn studietijd me iets te dicht bij en besloot ik een tussenjaar te doen. Dus, waarom de Kick-In?                                                                                                                                         
Voor mij was de Kick-In een super gaaf begin van mijn studententijd, een evenement wat me uit mijn comfort zone heeft laten stappen en zo nieuwe verenigingen en sporten heeft laten ontdekken. Later heb ik mijn eigen doegroep gehad en een faculteits Kick-In georganiseerd, welke mijn enthousiasme voor de Kick-In alleen maar hebben vergroot. Hierdoor was het voor mij een logische keuze om te solliciteren voor de Kick-In waarna ik later de penningmeester van deze gezellige groep werd!                                                                                                                                                                                          Mijn doel is om mijn positieve ervaring ook aan de aankomende eerstejaars mee te geven en ze enthousiast te maken voor alles wat het studentenleven in Enschede te bieden heeft. Voor mij betekent het studentleven: bij D.R.V. Euros roeien (of biertjes drinken), bij S.A. Stress achter de bar staan om te tappen, regelmatig een rondje rijden op de racefiets en vaak bij mijn doegroep “V.A.Coq” te vinden zijn. Wat het studentenleven voor jou betekent? Doe mee aan de Kick-In en kom erachter!

 

Pien Buter - Publicatie

Hey! Ik ben Pien Buter, ik ben 21 jaar oud en ik heb net mijn bachelor Indutrial Design Engineering afgerond. Dit jaar ben ik de Publicaties van de Kick-In Commissie 2022.  Als Publicaties, ben ik verantwoordelijk voor alle zaken die te maken hebben met drukwerk, design en social media. In mijn vrije tijd, vind ik het leuk om volleybal te spelen bij Harambee, om te skeeleren en leuke dingen te doen met mijn roeiploegje Dolwijn.                          
De Kick-In was voor mij een hele leuke start van mijn studententijd. Ik heb daar mensen leren kennen waar ik nu nog steeds vrienden mee ben en herinneringen gemaakt die ik niet snel zal vergeten. Ik hoop de aankomende eerstejaarsstudenten tijdens de Kick-In in 2022 deze zelfde kansen te bieden. Ik heb enorm veel zin om, samen met mijn commissiegenoten, een onvergetelijke Kick-In te organiseren!
 

 

Carlijn Meijerink - Logistiek

Hoi allemaal! Ik ben Carlijn en ik ben 21 jaar oud. Na het afronden van mijn Bachelor Informatica ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan als Logistiek van de Kick-In Commissie van 2022. Ik ben er dit jaar verantwoordelijk voor dat alle materialen aanwezig zullen zijn voor het opzetten van de activiteiten en ook voor de vergunningen die nodig zijn voor het organiseren van de Kick-In. Afgelopen jaren heb ik met plezier meerdere commissies bij mijn studievereniging Inter-Actief gedaan. In mijn vrije tijd hou ik van boulderen en chillen met vrienden en mijn dispuut Bagger. 

Ik heb de Kick-In afgelopen jaren als een erg leuke en positieve periode ervaren en ik heb als kiddo, doegroepouder en crewlid het evenement al van verschillende kanten meegemaakt. De Kick-In heeft mij een geweldige start van mijn studententijd bezorgd en ik zal me vol enthousiasme inzetten om de aankomende studenten ook een geweldige kennismaking mee te geven!
 

 

 

Loes van der Werf - Externe Betrekkingen

Hallo! Ik ben Loes, en ik ben 23 jaar oud en ik zit in mijn master Industrial Design Engineering. Vier jaar geleden heb ik mijn geboortestad Haarlem omgeruild voor Enschede en ben ik mijn studententijd begonnen met de Kick-In. Als kiddo vond ik de ervaring om zo veel nieuwe dingen te doen en nieuwe mensen te leren kennen geweldig! Daarna heb ik elk jaar van de levendige sfeer overal op de campus genoten.                                                        
Dit is ook een van de voornaamste redenen dat ik heb gesolliciteerd voor de Kick-In Commissie; het lijkt me heel gaaf om een evenement te organiseren waar zo veel mensen bij betrokken zijn en om het gevoel wat ik bij mijn Kick-In had over te brengen op alle deelnemers.                                                                                                                                                                   
Ik zal dit jaar vanuit mijn functie van Externe Betrekkingen verantwoordelijk zijn voor het contact met de externe bedrijven die betrokken zijn bij de Kick-In. Daarnaast speel ik volleybal en tennis, vind ik het leuk om met mijn huisgenoten te chillen en ga ik graag naar de sportschool.
 

 

 

 

Foto's door Jaap Eijsker