Kick-In Commissie 2024

De organisatie van de Kick-In 2024 ligt in handen van zes studenten, die dit jaar zullen wijden aan een ongelooflijke start van jouw studentenleven.

         

v.l.n.r: Danique Hoevers, Mila Kasteel, Lotte Weernink, Maud Kempers, Lianne Boelhouwer, Pepijn Visser

 

Maud Kempers - Chair

Hey! Mijn naam is Maud en ik ben 23 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Ruurlo, een klein dorp in de Achterhoek. In 2018 ben ik begonnen met mijn bachelor Biomedische Technology en naar Enschede verhuisd. Nadat ik in 2021 mijn bachelor had afgerond ben ik begonnen aan mijn mastertrack Bioengineering Technologies. Tegelijkertijd ben ik begonnen met de studiereiscommissie van Paradoks, waarmee we vorig jaar naar Canada en de VS zijn geweest. Verder vul ik mijn vrije tijd graag in met mijn dispuut Krokipi, mijn huisgenoten, en vrienden en ben ik dit jaar begonnen met volleybal. 

Om het afstuderen nog iets door te schuiven, begin ik dit jaar aan een nieuw avontuur: het organiseren van de Kick-In 2024. Als voorzitter ben ik verantwoordelijk voor de planning, het beleid en het functioneren van de commissie. 

Zelf heb ik in 2018 meegedaan aan de Kick-In en een onvergetelijke tijd gehad. Het was mijn eerste kennismaking met mijn vrienden en de stad Enschede. De jaren daarna ben ik betrokken geweest bij de Kick-In als doegroepouder of doegroeptante en heb ik deze ervaring doorkunnen geven aan de nieuwe studenten. Ik hoop deze ervaring ook dit jaar weer door te kunnen geven aan nieuwe studenten door samen met mijn commissiegenoten een onvergetelijke Kick-In neer te zetten! 

 

 

Lotte Weernink - Secretary

Hallo! Mijn naam is Lotte en ik ben 21 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Tubbergen, een klein dorpje in het oosten van het land. In 2020 ben ik begonnen met de Bachelor Psychologie. Naast studeren vind ik het leuk om actief te zijn bij mijn studievereniging, vrijwilligerswerk te doen bij een kinderopvang en ben ik begonnen met vioolles.

Dit jaar zal ik de functie van secretaris vervullen binnen de Kick-In Commissie 2024. Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor alles omtrent de communicatie: van het versturen van brieven naar deelnemers tot communiceren met de vele verenigingen die Universiteit Twente rijk is.

De Kick-In die ik mee heb mogen maken was helaas erg beïnvloedt door het Covid-19 virus. Toch, heb ik met veel bewondering gekeken naar hoe de commissie het toen toch voor elkaar kreeg om een toffe Kick-In neer te zetten. Dit motiveerde mij om ook een bijdrage te leveren. Ik hoop dit jaar een Kick-In neer te zetten die onvergetelijk is voor alle nieuwe en de vele huidige studenten van Universiteit Twente. Tot snel!

 

 

 

 

Lianne Boelhouwer - Treasurer

Halloo! Mijn naam is Lianne en ik ben 21 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Eindhoven en ben naar Enschede toe gekomen voor mijn studie Technische Geneeskunde. Ik ben inmiddels net klaar met mijn bachelor. Naast het studeren ben ik actief bij A.S.V taste en mijn onafhankelijke damesdispuut STER, ook ben ik onlangs begonnen met kickboksen.

Komend jaar zal ik de functie penningmeester vervullen binnen de Kick-In Commissie 2024. Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting, zorgen dat deze nageleefd wordt en de controle van alle financiën.

Ik heb de afgelopen 3 jaar vol op genoten van het studentenleven, en daarom wilde ik graag iets teruggeven! Door de Kick-in te organiseren hoop ik de nieuwe studenten een goede start van hun studentenleven te kunnen geven.
 

 

 

 

 

 

Mila Kasteel - Publications

Hey! Ik ben Mila, een 22-jarige geboren in Schalkhaar, in de buurt van Deventer. In 2019 begon ik mijn academische reis met een Bachelor in Technische Informatica. Naast mijn studie ben ik actief betrokken bij mijn studievereniging Inter-Actief, waar ik bijgedragen heb aan de Media-, Design- en Pandora-commissie.

Dit jaar heb ik de rol van Publicaties op me genomen voor Kick-In 2024. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor alles visueel - van het maken van aansprekende posters en banners tot het beheren van onze dynamische aanwezigheid op sociale media. Mijn eigen ervaring met Kick-In is geweldig geweest; in 2019 heb ik Kick-In voor het eerst meegemaakt als eerstejaars nieuwkomer en levenslange vriendschappen gesloten. In 2021 mocht ik Kick-In opnieuw beleven als ouder van een doe-groep, wat me de kans gaf om een nieuwe groep studenten te begeleiden en ondersteunen.

Dus waarom ben ik zo enthousiast over de organisatie van Kick-In 2024? Dat komt doordat ik geloof dat Kick-In de beste plek is om vriendschappen te sluiten en op de juiste manier aan je studentenleven te beginnen. Mijn doel voor dit jaar is glashelder: de naam en reputatie van Kick-In naar een hoger niveau tillen, zodat het niet alleen in Nederland bekend is, maar ver daarbuiten. Ga met me mee op deze spannende reis en laten we Kick-In 2024 onvergetelijk maken!

 

 

Pepijn Visser - Logistics

Hoi! Ik ben Pepijn, ik ben 22 jaar oud en ik ben opgegroeid in de buurt van Arnhem. Ik ben in 2019 naar Enschede gekomen om Technische Informatica te studeren. Hier ben ik naast studeren snel actief geworden binnen de studievereniging Inter-Actief, waar ik onder meer de IBC, Rially en Pandora heb georganiseerd. Daarnaast heb ik ook een onvergetelijke studiereis meegemaakt naar Azië.
Naast de studievereniging ben ik ook lid van dispuut Yorinf, waarmee ik elke maandag gezellig borrel in de San Remo.

Dit jaar mag ik de mooie functie Logistiek op mij nemen. Als Logistiek ben ik verantwoordelijk voor alle materialen die gebruikt worden tijdens de Kick-In. Daarnaast regel ik ook alle vergunningen omtrent de Kick-In.

De Kick-In was voor mij echt een onvergetelijke tijd. De vrienden die ik heb gemaakt in 2019 zijn nog steeds mijn beste vrienden jaren later, en elk jaar de nieuwe doegroep ontmoeten blijft leuk.
Ik hoop dat ik komend jaar een net zo gave Kick-In kan opzetten, en dat wij jullie studentenleven met een knal kunnen laten beginnen!

 

 

 

Danique Hoevers - External Affairs

Hallo! Ik ben Danique Hoevers, 21 jaar & geboren in het prachtige Raalte.
Drie jaar geleden ben ik, na zelf een fantastische Kick-In te hebben beleefd, begonnen met het studeren van Biomedische Technologie in Enschede. In mijn tweede jaar ben ik deze kant op verhuisd en ben ik actief geworden bij mijn studievereniging Paradoks. Daar heb ik onder andere de Opleidings Kick-In Commissie gedaan, wat mijn interesse voor dit mooie evenement aanwakkerde.

Dit jaar mag ik dan ook de functie Commissaris Externe Betrekkingen vervullen. Dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het contact en de samenwerkingen met alle externe bedrijven die betrokken zijn bij de Kick-In.

Voor mij was de Kick-In een geweldige start van mijn studentenleven. Ondanks dat het een bijzonder jaar was, zo midden in coronatijd, kregen we toch van alles wat te zien. Daarna ben ik nog betrokken geweest bij de Kick-In als doegroepouder en lid van een OKIC. De Kick-In is de beste tijd om nieuwe mensen te leren kennen en zo te beginnen met studeren. Ik heb dan ook ontzettend zin om de Kick-In 2024 voor jullie te organiseren!
 

 


Foto's door Jaap Eijsker