Kick-In Commissie 2023

De organisatie van de Kick-In 2023 is in de handen van zes studenten, die het komende jaar volledig wijden aan de organisatie van een prachtige start van jouw studententijd!

 

v.l.n.r.: Lieke Pardoel, Maud Snoeijink, Denise de Waard, Sjoerd de Boer, Coen Vleugel, Arda Koç

Sjoerd de Boer - Voorzitter

Hoi! Mijn naam is Sjoerd, ik ben 21 jaar oud en kom oorspronkelijk uit Ede in het middan van Nederland. In 2019 ben ik begonnen aan mijn studie en richting Enschede vertrokken. Na het afronden van mijn Bachelor Business Information Technology, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Nu ben ik de voorzitter van de Kick-In Commissie 2023 en ben ik verantwoordelijk voor de planning, het beleid en het functioneren van de commissie.

Voordat ik begon aan mijn Master was er nog één ding wat ik graag wilde doen; een bijdrage leveren aan het organiseren van de Kick-In; het evenement in Enschede waar ik elk jaar toch het meeste naar uitkijk. Als kiddo helemaal mijn draai kunnen vinden tijdens de Kick-In door al veel nieuwe mensen te leren kennen. Elk jaar daarna heb ik ook meegedaan met de Kick-In en ontzettend genoten als doegroepouder of doegroepoom met mijn genootschap. Samen met mijn commissiegenoten ga ik er dit jaar alles aan doen om dit prachtige evenement ook voor de toekomstige studenten tot een succes te maken!
 

 

Denise de Waard - Secretaris

Hoi! Mijn naam is Denise, ik ben 21 jaar oud en ik ben de secretaris van de Kick-In Commissie van 2023. Na mijn bachelor Business & IT te voltooien vond ik het tijd voor iets heel anders, het organiseren van de Kick-In! Sinds het moment dat ik mee heb gedaan aan de Kick-In als eerstejaars vind ik het al een heel gaaf evenement. Daarom heb ik meteen het volgende jaar een andere introductie georganiseerd, de Ladies Introduction Days. Dit is me zo goed bevallen dat ik het evenement zelfs een tweede keer georganiseerd heb, en nu is het tijd voor het echte werk.

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor alles omtrent de communicatie: van het sturen van brieven naar de deelnemers tot communiceren met de vele verenigingen die de Universiteit Twente rijk is.

Na de geweldige edities van de afgelopen jaren kijk ik er enorm naar uit om met mijn mede commissiegenoten een nieuwe editie van de Kick-In neer te zetten, en alle nieuwe studenten te kunnen verwelkomen aan de UT. Ik heb er zin in, hopelijk jullie ook!

 

 

Coen Vleugel - Penningmeester

Hey! Ik ben Coen, 21 jaar oud en studeer Technische Bedrijfskunde. Ik ben geboren en getogen in hartje Nederland, Amersfoort. In 2019 was het echter wel mooi geweest en heb ik mijn plekje daar ingeruild voor een nieuw leven hier in Enschede. Tijdens mijn studie was ik contact op zoek naar dingen om ernaast te doen en nu viel mijn oog op deze geweldige nieuwe uitdaging, de Kick-In!

Als penningmeester ben ik verantwoordelijk voor het geld. Zoals de extern verantwoordelijk is voor het geld binnen harken mag ik ervoor zorgen dat het geld juist wordt uitgegeven. Je zou het penningmeesterschap simpel gezegd wel kunnen uitdrukken als het oplossen van een puzzel met verschillende stukjes die je zelf nog een kleur kunt geven.

De Kick-In was een geweldige start tot de rest van mijn studentenleven. Veel mensen komen met weinig bekenden richting Enschede en dat maakte het dan ook heel makkelijk om nieuwe mensen te leren kennen. Iedereen is enorm open en enthousiast en gunt je de wereld. In de jaren erna was het daarom nog leuker om te kunnen helpen kiddo’s op hun gemak te laten voelen en een mooie tijd te laten beleven. Daarom heb ik dan ook enorm veel zin om het komende jaar een onvergetelijke Kick-In neer te zetten samen met deze geweldige commissie.

 

 

Maud Snoeijink - Publicatie

Hi! Mijn naam is Maud Snoeijink, ik ben 22 jaar oud en ik heb net mijn bachelor International Business Administration afgerond. Voordat ik verder ga met mijn master wilde ik iets anders doen dan studeren. Daarom ben ik dit jaar met de functie publicaties begonnen in de Kick-In commissie 2023. Als Publicaties, ben ik verantwoordelijk voor alle zaken die te maken hebben met drukwerk, design en social media. In mijn vrije tijd, vind ik het leuk om volleybal te spelen bij Harambee, om spelletjes te spelen en om leuke dingen te doen met mijn vrienden en huisgenootjes.

Ik heb de Kick-In altijd gezien als een gezellige week met heel veel leuke herinneringen. Als kiddo heb ik veel nieuwe vrienden en herinneringen gemaakt die ik nooit meer zal vergeten. De Kick-In was een goed begin van mijn studentenleven en ik heb heel veel zin om de nieuwe studenten van 2023 dezelfde ervaring te geven. Samen met de Kick-In Commissie van 2023 ben ik heel blij en enthousiast om de Kick-In dit jaar te organiseren.

 

 

Arda Koç - Logistiek

Hoi! Ik ben Arda, 22 jaar oud, en ik kom uit Deventer. Na het afronden van mijn Bachelor Technische Informatica ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan als Logistiek van de Kick-In Commissie van 2023. Als Logistiek zorg ik ervoor dat alle nodige materialen aanwezig zullen zijn tijdens de Kick-In. Daarnaast ben ik ook verantwoordelijk voor de vergunning die nodig is voor het organiseren van de Kick-In. Afgelopen jaren heb ik met heel veel enthousiasme en plezier meerdere commissies bij mijn studievereniging Inter-Actief gedaan. In mijn vrije tijd speel ik graag voetbal of volleybal en chill ik graag met mijn vrienden.

Ik heb de Kick-In altijd als een geweldige periode ervaren en heb het evenement als kiddo, doegroepouder, en crewlid al van verschillende kanten mogen meemaken. De Kick-In was een geweldige start van mijn studententijd en nu zal ik me, samen met mijn commissiegenoten, vol enthousiasme inzetten om een onvergetelijke Kick-In te organiseren voor alle aankomende studenten!

 

 

Lieke Pardoel - Externe Betrekkingen

Hoi allemaal! Ik ben Lieke, 21 jaar oud en ik kom oorspronkelijk uit Den Bosch. In 2019 heb ik het zonnige zuiden ingeruild voor het mooie Enschede om te beginnen aan de studie Technische Geneeskunde. Na drie jaar heb ik de bachelor kunnen afronden, waarna het tijd was voor iets nieuws: de Kick-In Commissie.

Het organiseren van de Kick-In sprak me aan, omdat ik zelf in mijn jaar een onvergetelijke Kick-In heb beleefd. Ik ben erg enthousiasten en gedreven om dat mee te geven aan de nieuwe studenten van komend jaar. Dit jaar heb ik de functie Externe Betrekkingen, waar ik verantwoordelijk zal zijn voor het contact met de externe bedrijven die betrokken zijn bij de Kick-In.

Toen ik naar Enschede kwam, kende ik vrijwel niemand hier. De Kick-In heeft daar verandering in gebracht: binnen no time leerde ik ontzettend veel mensen kennen. Daardoor heb ik ook een dispuut gevonden waar ik me erg thuis voel; nog steeds borrel ik elke woensdag met Xoun. Verder besteed ik mijn vrije tijd op Ludica, aan gitaarspelen of aan chillen met mijn vrienden.                                                                                                                                                            

 

 

 

Foto's door Jaap Eijsker