Praktische informatie

Hieronder kun je praktische informatie vinden met betrekking tot de Kick-In.

Wat is de Kick-In?

De Kick-In is de introductieperiode van de Universiteit Twente. De Kick-In duurt negen dagen en bestaat uit twee delen: de algemene Kick-In en de opleidings-Kick-In. De Kick-In zal plaatsvinden van woensdag 21 augustus tot en met donderdag 29 augustus 2019.

Algemene Kick-In
Tijdens de algemene Kick-In maak je kennis met je studiegenoten, de campus, de steden Enschede en Hengelo en de verschillende verenigingen. Je wordt wegwijs gemaakt in je nieuwe studie- en woonomgeving.
 
Opleidings-Kick-In
De opleidings-Kick-In is vooral gericht op je studie. Je krijgt onder andere aanvullende informatie over je studie en een rondleiding in het gebouw waar jij je colleges gaat volgen. Je ontmoet je studievereniging, er is een mogelijkheid om studiematerialen aan te schaffen en je zal je studierooster ontvangen. Je opleiding zal je hier meer over informeren.
 
Beide delen zijn zeer nuttig voor de rest van je studie, dus zorg dat je de gehele periode beschikbaar bent! Houd er rekening mee dat de Kick-In ook in het weekend doorgaat.

Wat regelen wij?

Het inschrijfgeld voor de algemene Kick-In is 72,50 euro. Houd er rekening mee dat eventuele extra drankjes e.d. los betaald moeten worden. Er zijn gedurende het algemene programma voor specifieke activiteiten nog extra kosten verbonden aan de Kick-In.

Door de opleidingen zal nog een extra bijdrage worden gevraagd voor de opleidings-Kick-In. Deze bijdrage is per opleiding verschillend. 

Wat moet je zelf regelen?

Om de gehele Kick-In zo goed mogelijk mee te kunnen maken zijn er een aantal dingen die je zelf moet regelen.

  • Schrijf je in voor de Kick-In.
  • Zorg voor een slaapplek tijdens de Kick-In
  • Regel een fiets voor tijdens de Kick-In, dit kan ook bij inschrijving voor de Kick-In
  • [Optie] Een UnionCard: De UnionCard is de sport- en cultuurkaart op de UT. Met de UnionCard krijg je korting op allerlei toffe dingen die je kunt doen in Enschede. Je kunt gratis zwemmen in heel Enschede, gratis tennissen of squashen en gebruiken maken van verschillende muziekstudio's. Ook kun je lid worden van een (of meer) van de 33 sportverenigingen en 18 cultuurverenigingen die wij op de campus hebben. Daarnaast zou je een abonnement op de sportschool op de campus kunnen nemen. Kijk voor meer informatie op de site  https://su.utwente.nl/unioncard/