Programma voor Bachelor Kick-In - Algemeen programma

Op deze pagina kun je de activiteiten van de Kick-In alvast bekijken. Het volledige programma is nog onder voorbehoud waardoor er nog wijzigingen kunnen optreden. Kies Op Maat studenten, uitwisselingsstudenten en Pre-Master studenten zullen meedoen aan het Master Kick-In programma.

Selecteer programma
Kies hieronder het programma waarvan je de activiteiten wil zien!

Programma activiteiten

Tijd Activiteit
09:00 - 15:30 Opening Fair
Leer alle verenigingen die Universiteit Twente tot haar beschikking heeft kennen tijdens de Opening Fair! Naast de verenigingen die zichzelf presenteren is er ook de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende bedrijven. Nieuwsgierig geworden? Kijk rond en zet je eerste stappen richting een fantastische studententijd!
09:00 - 14:00 Registration
De registratie is de start van jouw Kick-In! Hier ontvang je jouw deelnemerstasje en deelnemersbandje, die je toegang geeft tot de activiteiten van de Kick-In. Ochtend shift [09:00h – 09:30h] • Biomedical Engineering • Technical Medicine [09:30h – 10:00] • Psychology • Applied Physics • Health Sciences • Management, Society & Technology [10:00h – 10:30h] • Industrial Design Engineering • Electrical Engineering [10:30h – 11:00h] • Chemical Science & Engineering • Creative Technology • ATLAS • International Business Administration Middag shift [12:00h – 12:30h] • Applied Mathematics • Industrial Engineering & Management [12:30h – 13:00h] • Mechanical Engineering • Civil Engineering [13:00h – 13:30h] • Technical Computer Science • Business Information Technology [13:30h – 14:00h] • Communication science • Advanced Technology
11:30 - 15:30 Grand Opening
Bij de Grand Opening wordt je verwelkomd tot Universiteit Twente door de Kick-In Commissie, de Student Union en de Rector Magnificus. Bovendien wordt er een spetterende opening show neergezet! Zo trappen we samen deze fantastische periode af.
12:30 - 18:30 Do-Group Market
Tijdens de Do-Group Market kies je je doegroep! Een doegroep is een kleine groep van ongeveer 8 tot 12 eerstejaarsstudenten van dezelfde studie. Je beleeft de hele Kick-In samen met jouw doegroep! Vaak blijven de studenten van jouw doegroep je vrienden voor de rest van je studentenleven!
18:30 - 21:00 OKIC Dinner
Eet samen met je doe-groep en je doe-groep ouders tijdens een diner georganiseerd door jouw studievereniging! Dit is het moment om je mede doegroep kiddo's te leren kennen en je doegroepouders!
21:00 - 00:00 Road to Enschede ft. Cnødde
Loop naar de stad in een grote parade! Veel verschillende verenigingen en doegroepen zullen samen over de Hengelosestraat richting de stad lopen voor het eerste feest van de Kick-In. [BRING YOUR OWN CUP]
21:30 - 04:00 Aspen Valley Kick-Off Party
Om de start van de Kick-In te vieren is er een feest in Aspen Valley in het centrum van Enschede. Dit is het eerste feestje samen met jouw doegroep. Een avond die je niet snel zult vergeten!
Tijd Activiteit
10:00 - 11:30 Culture Brunch
Tijdens de Culture Brunch kun je genieten van een heerlijke brunch en ondertussen een aantal van de cultuurverenigingen leren kennen! Zij zullen een optreden verzorgen dat uiteenloopt van zang tot dans tot het maken van muziek! [DO-GROUP TICKET] [BRING YOUR OWN CUP]
11:30 - 14:00 Apollo Culture Festival
Tijdens het Culture Festival kun je rondlopen over een markt waar de cultuurverenigingen van Universiteit Twente zich presenteren. Neem zeker eens goed een kijkje, want als je geïnteresseerd bent, kun je je aanmelden voor een aantal van hun gratis workshops!
12:00 - 18:00 Apollo Culture Workshops
Dansen, zingen, een instrument bespelen of iets anders? Leer de culturele verenigingen kennen door mee te doen aan hun workshops! Je kan je inschrijven voor de workshops vooraf of tijdens het Apollo Culture Festival.
12:30 - 18:00 Storming of the Bastille
De Bestorming van de Bastille wordt gezien als een fantastische start van je studententijd hier aan de universiteit! In een spectaculair parcours met een stormbaan, waterspektakel en als finale de beklimming van de Bastille. Jouw doegroep zal alles moeten geven om te laten zien dat jullie kunnen samenwerken en het beste uithoudingsvermogen hebben. Voor deze activiteit kan je een ticket ophalen zodat je in de fastlane kan aansluiten. Fastlane tickets zijn op te halen door hoofd-doegroepouders bij de start van de Bestorming van de Bastille, zolang de voorraad strekt. Desalniettemin kan je deze activiteit ook bijwonen zonder ticket!
18:00 - 20:00 Domino's Dinner Show [Music & Theatre]
Eet een heerlijke pizza als avondeten, terwijl je geniet van optredens van de cultuurverenigingen! [TICKET]
18:00 - 20:00 Domino's Dinner Show [Music & Dance]
Eet een lekkere pizza als avondeten, terwijl je geniet van optredens van de cultuurverenigingen! [TICKET]
20:00 - 22:00 Bachelor Campus Crawl
Op de campus zijn verschillende borrelruimtes gerund door studieverenigingen. Vanavond kun je ze allemaal ontdekken tijdens de Campus Crawl! Start bij het O&O plein zodat je plattegrond ontvangt en alle borrelruimtes af kunt strepen!
20:00 - 23:00 Game Night
Leer de analoge en digitale spellen verenigingen Blueshell en Fanaat kennen!
20:00 - 22:00 Taste Cantus
A.S.V. Taste organiseert een geweldige introductie tot het studentenleven door middel van een cantus! Een cantus is een typische studentenactiviteit waar drinken, zang en welbespraaktheid een belangrijke rol spelen. Zorg dat je erbij bent om een kijkje te nemen bij dit studentikoze spektakel. LET OP: Inloop start al om 19:30, de cantus begint om 20:00! [TICKET]
22:00 - 04:30 Vestingbar Party
Een feest georganiseerd door de Vestingbar!
22:00 - 02:00 Battle of the Bands
De bands van Cultuurkoepel Apollo zullen zichzelf introducren tijdens de Battle of the Bands. Kom meezingen en meefeesten onder het genot van live muziek.
Tijd Activiteit
11:00 - 13:00 Praise & Prayer
Deze Praise and Prayer zal gezamenlijk worden georganiseerd door de christelijke studentenverenigingen van Enschede. Alle Kick-in deelnemers zijn welkom om deze dienst bij te wonen, ongeacht je religieuze achtergrond. Tijdens de dienst wordt je uitgenodigd om samen liedjes te komen zingen onder de begeleiding van een band. De kerkdienst zal in het Engels worden gehouden.
11:00 - 17:00 Aquadrome Swimming
Zin in een verfrissende duik? Kom lekker zwemmen bij het zwembad Aquadrome in de stad! Je moet zwemvaardig zijn om mee te kunnen doen met deze activiteit.
11:00 - 15:00 Bachelor Scavenger Hunt
Door leuke opdrachten ontdek je de stad Enschede met je doegroep! Meld je aan bij het Kick-In standje op de Oude Markt en doe mee via www.scavenger.kick-in.nl!
13:00 - 15:00 FACT Lunch
Kom langs, geniet van een heerlijke brunch en maak kennis met de FACT verenigingen op hun terrassen! [DO-GROUP TICKET]
15:00 - 17:00 AEGEE Pubquiz
Doe mee met de AEGEE Pubquiz. Kom met je doegroep naar een van de verschillende kroegen in Enschede, laat jullie algemene kennis zien en maak kans op gave prijzen!
17:00 - 19:30 Euros Watersport Paradise
Ontdek het Watersportcomplex door te genieten van diner en watersport! Euros roeien, zeilen en kano zullen je introduceren tot alle mogelijkheden van het watersportcomplex.
17:00 - 19:00 Audentis Dinner
Geniet van eten van foodtrucks tijdens het diner georganiseerd door sociale vereniging Audentis.
19:30 - 21:30 Alpha Amplified
Studentenvereniging Alpha organiseert een spetterend feest op de Oude Markt!
21:30 - 04:00 Pakkerij Party
Altijd al eens willen weten hoe het er op de kroeg aan toe gaat bij de vier grootste studentenverenigingen van Enschede? Kom dan vanavond naar de Pakkerij en ervaar het zelf!
21:30 - 04:00 Aspen Valley Party
Feest de hele nacht lang bij Aspen Valley!
Tijd Activiteit
10:30 - 11:30 Warming Up
Start de sportdag met een energieke warming up!
11:30 - 13:00 Sports Lunch
Tijdens de Sport Lunch kun je genieten van een lekkere lunch. [DO-GROUP TICKET] [BRING YOUR OWN CUP]
13:00 - 17:00 F4A Charity Stunt
Ben jij overtuigd dat je de snelste race auto kan bouwen? Of dat jij het snelst kan trappen om energie op te wekken? Draag bij aan een goed doel door mee te doen aan de Charity Stunt! Je kan toffe prijzen winnen voor je hele doegroep!
13:00 - 17:00 Sport Games
Probeer alle sporten uit tijdens de sport games! Alle sportvereniging hebben een spel voorbereid om jou de beste impressie van hun vereniging te geven.
16:00 - 18:00 Cooling Down
Kom tot rust met verfrissende drankjes, muziekjes, zitzakken en een lounge!
18:00 - 20:00 Sports Associations Eat & Greet
Kom tot rust en ga lekker eten bij een van de verschillende sportverenigingen! [TICKET]
20:00 - 01:00 Piranha Pool Party
ZPV Piranha heeft het buitenzwembad volledig omgetoverd tot een spetterende openlucht feestlocatie. Je kan hier een frisse duik nemen in het zwembad en een drankje bestellen aan de bar in het water. De DJ zal zorgen voor lekkere muziek, een goed moment om te feesten met je doegroep tijdens de Piranha Pool Party!
21:00 - 02:00 Sport Party
Zing mee met allegrootste hits in de grote tent, begeleid door live bands van vijf verschillende sportverenigingen!
21:00 - 02:00 Foam Party
Kom feesten in de Vestingbar voor een fantastisch schuimfeest!
Tijd Activiteit
20:00 - 22:30 Concordia Open Air Cinema
Kom lekker chillen en kijk een film tijdens deze openluchtbioscoop! Voor deze activiteit kan je een ticket kopen voor zoete of zoute popcorn. Drinken kan tijdens de avond zelf gehaald worden. Desalniettemin kan je deze activiteit ook bijwonen zonder ticket!
Tijd Activiteit
15:30 - 18:00 Fietsmarkt BSc
Als je nog geen fiets hebt, kom dan naar de fietsenmarkt op het O&O-plein om het aanbod tweedehands fietsen te bekijken. Kijk voor meer informatie op https://www.utwente.nl/facility-market/
15:30 - 18:00 Facility Market BSc
Een informatieve marktplaats voor nieuwe internationale studenten. Je maakt kennis met de verschillende faciliteiten, diensten en studentenverenigingen die de UT te bieden heeft, zoals de medische dienst op de campus, carrièrediensten, de bibliotheek, UnionCard en studentenwereldverenigingen. Ook UT Studentenservice is aanwezig om jouw vragen over visa, huisvesting, formaliteitenafspraken en andere studentenadministratieve zaken te beantwoorden. Kijk voor meer informatie op https://www.utwente.nl/facility-market/
17:30 - 20:00 Dish of the Day
Geniet samen met je doegroep van een daghap bij een van de restaurants in de stad! [TICKET]
20:00 - 23:00 RMT Next x Concordia
20:00 - 00:30 Introduction Concert
Het is tijd om te genieten van een groots concert op de Oude Markt in de binnenstad van Enschede! Kom vanaf 20:00 uur naar de Oude Markt voor de knallende optredens.
00:00 - 04:00 Aspen Valley After Party
Genoten van het Concert op de Oude Markt? Feest door bij de After Party!
Tijd Activiteit
12:30 - 14:30 More Than a Degree Lunch
Ontdek activisme binnen de UT bij de More Than a Degree Lunch, georganiseerd door de Student Union!
14:30 - 19:00 Do-Group Battles
Neem het op tegen andere doegroepen in verschillende spellen en battles!
14:30 - 20:00 Kick-Out Festival
Tijdens het Kick-Out Festival kun je nog een keer alles zien wat het studentenleven te bieden heeft. Stap in een van de attracties, ga langs bij de verschillende verenigingen, luister naar optredens op een podia, of ga lekker loungen. Je vermaakt je hier de hele middag!
17:00 - 20:00 Food Truck Festival
Tijdens het Food Truck Festival kun je samen met je doegroep genieten van allerlei lekker eten! [TICKET]
20:00 - 02:00 Kick-Out Party
Na een Kick-In programma vol activiteiten waarbij je de universiteit, campus, stad en mede studenten hebt leren kennen, is het tijd voor de Kick-Out Party. Als onderdeel hiervan zal een Closing Show en een lichtshow plaatsvinden!
22:00 - 22:30 Closing Show
De Kick-In zal feestelijk worden afgesloten met een spetterende eindshow!
Legenda
Definitieve activiteiten
Conceptactiviteiten

Programma-informatie

Tijdens het algemene programma maak je kennis met studiegenoten, de campus, de stad Enschede en de verschillende verenigingen die de Universiteit Twente rijk is. Het programma vind plaats in Enschede en zal je introduceren in het studentenleven van Enschede! Het algemene programma vindt plaats van woensdag 21 augustus t/m zondag 25 augustus en in de avond van woensdag 28 augustus tot en met donderdag 29 augustus. Het gat wordt opgevuld door de opleidings Kick-In georganiseerd door je studie vereniging en je studie programma.