Mentoren

Word mentor tijdens de Kick-in!

Wil jij gedurende de Winter Kick-In nieuwe masterstudenten laten kennismaken met alles wat de campus en Enschede te bieden hebben? Wil jij samen met je mentorgroep deelnemen aan allerlei fantastische activiteiten, zoals een pub quiz, karaoke, foodfair en meer? Zo ja, dan zijn wij op zoek naar jou!

Mentoren zijn erg onmisbaar voor het goed laten verlopen van de Winter Kick-In. Als mentor ben je verantwoordelijk voor een mentorgroep van ongeveer 10 tot 15 deelnemers. Jij geeft de deelnemers houvast tijdens hun introductie en laat ze zien wat studeren in Enschede voor mogelijkheden biedt. Mentor zijn is daarnaast volledig gratis en het geeft je de kans de Kick-In vanuit een nieuw perspectief te bekijken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Winter Kick-In zal plaatsvinden van 1 februari tot en met 8 februari 2020! Op de collegedagen zullen er alleen activiteiten in de avonden plaatsvinden, zo hoeft je dus geen college te missen!

Ben jij geïnteresseerd om mentor te worden? Schrijf je dan nu in via de onderstaande link!

Schrijf je nu in als mentor!

 

Zou je het ook leuk vinden om een nieuwe student die nog geen slaapplek heeft te helpen?

ESN Twente organiseert een ‘couch sharing program’, waarbij je een slaapplek kan aanbieden aan een student tijdens de Winter Kick-In. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, schrijf je dan in via hun inschrijfformulier: ESN Twente Housing