Mentoren

Word mentor tijdens de Kick-in!

Wil jij gedurende de Master Kick-In nieuwe masterstudenten laten kennismaken met alles wat de campus en Enschede te bieden hebben? Wil jij samen met je mentorgroep deelnemen aan allerlei fantastische activiteiten, zoals een pub quiz, netwerk sessie en meer? Zo ja, dan zijn wij op zoek naar jou!

Mentoren zijn erg onmisbaar voor het goed laten verlopen van de Master Kick-In. Als mentor ben je verantwoordelijk voor een mentorgroep van ongeveer 15 tot 20 deelnemers. Jij geeft de deelnemers houvast tijdens hun introductie en laat ze zien wat studeren in Enschede voor mogelijkheden biedt. Mentor zijn is daarnaast volledig gratis en het geeft je de kans de Kick-In vanuit een nieuw perspectief te bekijken!

De Master Kick-In zal plaatsvinden van 19 augustus tot en met 26 augustus 2020! Van 19 tot en met 23 augustus wordt het algemene Kick-In programma gevolgd en op 24 augustus start de faculteits-Kick-In. 

Ben jij geïnteresseerd om mentor te worden? Schrijf je dan nu in via de onderstaande link!

Schrijf je nu in als mentor!

 

Een mentor zijn tijdens Kick-In 2020 - Extra Informatie!

De Kick-In 2020 zal anders zijn dan een traditionele Kick-In, maar ook dit jaar mogen we weer vele nieuwe studenten verwelkomen aan de Universiteit Twente. Om deze studenten ook in deze gekke tijden zo goed mogelijk te begeleiden, zijn mentoren belangrijker dan ooit. 

Als mentor zal je ook dit jaar met een mede mentor een groep master studenten begeleiden. Dit zal voornamelijk via online kanalen gaan, maar als de maatregelen het toestaan is afspreken op anderhalve meter afstand ook mogelijk. Het is de taak van de mentor de groep bij elkaar te houden (dit is extra belangrijk als studenten niet in Enschede kunnen zijn tijdens de Kick-In), informatie te geven over het studeren aan de UT en de studenten "mee te nemen" naar de leuke (digitale) activiteiten die de Kick-In te bieden heeft! Jij geeft de nieuwe studenten een goed beeld van Enschede als studentenstad en bent er om informatie te geven over studeren aan de UT in deze tijd van online onderwijs. 

Als mentor mag jij ook dit jaar gratis deelnemen aan de Kick-In activiteiten en heb je de kans jouw ervaringen te delen met een nieuwe groep studenten, die misschien wel beste vrienden worden na de Kick-In. 

Het is voor de aankomende studenten erg belangrijk om een aanspreekpunt te hebben, iemand die ze begeleidt bij de start van hun leven in Enschede. Wil jij de nieuwe master studenten helpen om een goede start te maken aan de Universiteit Twente? Schrijf je dan nu in als mentor!

Vlak voor de Kick-In zal een mentoren briefing plaatsvinden, waarbij alle laatste informatie wordt gedeeld met de mentoren. Het programma van de Master Kick-In zal zo snel mogelijk op de site te vinden zijn. Voor vragen en opmerkingen kan je ons altijd contacten.