Master doegroepouder

Word master doegroepouder tijdens Kick-In 2024!

Wil jij tijdens de Kick-In de nieuwe masterstudenten laten kennismaken met alles wat het studentenleven in Enschede te bieden heeft? Wil jij samen met je master doegroep deelnemen aan allerlei fantastische activiteiten? Zo ja, dan zijn wij op zoek naar jou!

Samen met 1 andere doegroepouder ben je verantwoordelijk voor een doegroep van ongeveer 10-20 deelnemers. Jij geeft de deelnemers houvast tijdens hun introductie en laat ze zien wat studeren in Enschede voor mogelijkheden biedt. Master doegroepouder zijn is daarnaast volledig gratis en het geeft je de kans de Kick-In vanuit een nieuw perspectief te beleven!

Als master doegroepouder hou je de groep bij elkaar, geef je informatie over het studeren aan UT en neem je de studenten mee naar de leuke activiteiten die de Kick-In te bieden heeft! Je geeft de nieuwe studenten een beeld van Enschede als studentenstad en bent er om informatie te geven over studeren aan UT. Als master doegroepouder begeleid je samen met je mededoegroepouder een groep masterstudenten. Dus geef je nu op als master doegroepouder, alleen of samen met je beste vriend of vriendin!

 

Schrijf je nu in als master doegroepouder!

Op 20 augustus 2024 zal de doegroepouderbriefing plaatsvinden. Het is verplicht deze bij te wonen om doegroepouder te worden. Voor vragen en opmerkingen kan je altijd contact met ons opnemen via info@kick-in.nl