Kick-In 2020: Time To Discover

Gezien de ontwikkelingen rondom het Coronavirus snappen wij dat er vragen zullen zijn over de consequenties voor de Kick-In. Wij volgen het advies van onder anderen het RIVM, de overheid en de Universiteit Twente. Daarnaast volgen we de ontwikkelingen van het Coronavirus en bekijken we week tot week welke voorzorgsmaatregelen wij moeten nemen.

Momenteel gaat de Kick-In 2020 vooralsnog door. We zullen betrokkenen op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen via de website en e-mail. Bij vragen m.b.t. het Coronavirus, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Welkom op de Kick-In website! De Kick-In is jouw mogelijkheid om alle aspecten van het studentenleven te ontdekken! Tijdens de Kick-In leer je de universiteit kennen, zie je alle mogelijkheden van de campus en natuurlijk nemen we je mee naar Enschede Studentenstad.

De Kick-In 2020 vindt plaats van woensdag 19 augustus t/m donderdag 27 augustus. 

Hier kan je het Magazine van 2019 bekijken! In het magazine staat alles wat je moet weten om goed voorbereid aan de Kick-In en je studententijd te beginnen. We zijn nog druk bezig met de nieuwe editie. 

Heb je vragen? Check de FAQ of contacteer ons!