Pick-up service

Als internationale student kun je je aanmelden voor de Pick-up Service van Luchthaven Schiphol naar Enschede. Deze Pick-up Service wordt georganiseerd door het Erasmus Student Network Twente (ESN Twente) op 2 en 3 februari. Op Luchthaven Schiphol wordt je verwelkomd door een mentor die jou zal begeleiden naar de trein. Aanmelden kan via de website van de Kick-In. 
Als je vragen hebt over de service kun je contact opnemen met ESN Twente, en niet met de Kick-In. 

Hoeveel kost het?

De kosten voor de Pick-up Service wordt door de Universiteit betaald. 

Kan ik ook zelfstandig naar Enschede komen?

Als je op een andere datum arriveert, moet je zelfstandig naar Enschede komen. Om je hierbij wat op weg te helpen staan hieronder een aantal websites die je hierbij op weg kunnen helpen.

Reisplanner Nederlandse Spoorwegen  - Gebruik deze website om reistijden en prijzen op te vragen voor de reis Schiphol-Enschede.

Demonstratie website voor een ticketmachine van de NS  - Op deze website is een demo te vinden van een kaartjesautomaat zoals je deze op Schiphol zult vinden.

Routebeschrijving Universiteit Twente  - Op deze website is een routebeschrijving te vinden naar de Universiteit Twente.

Zodra je aankomt op station Enschede, kun je de bus (lijn 1 Universiteit) nemen naar de campus van de Universiteit Twente. Vanaf station Hengelo kun je de bus (lijn 9) nemen naar de campus of de stad. In beide gevallen kun je ook een SmartCab reserveren door ons te e-mailen.