Programma voor Bachelor Kick-In - Algemeen programma

Op deze pagina kun je de activiteiten van de Kick-In alvast bekijken. Het volledige programma is nog onder voorbehoud waardoor er nog wijzigingen kunnen optreden. Kies Op Maat studenten, uitwisselingsstudenten en Pre-Master studenten zullen meedoen aan het Master Kick-In programma.

Selecteer programma
Kies hieronder het programma waarvan je de activiteiten wil zien!

Programma activiteiten

Tijd Activiteit
09:00 - 15:30 Opening Fair
Leer alle verenigingen die de Universiteit Twente tot haar beschikking heeft kennen tijdens de Opening Fair! Naast de verenigingen die zichzelf presenteren is er ook de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende bedrijven. Nieuwsgierig geworden? Kijk rond en zet je eerste stappen richting een fantastische studententijd!
09:00 - 14:00 Registratie
De registratie is de start van jouw Kick-In! Hier ontvang je jouw deelnemerstasje en deelnemersbandje, die je toegang geeft tot de activiteiten van de Kick-In.
12:00 - 16:00 Grand Opening
Bij de Grand Opening wordt je verwelkomd tot de Universiteit Twente door de Kick-In Commissie, de Student Union en de Rector Magnificus. Bovendien wordt er een spetterende opening show neergezet! Zo trappen we samen deze fantastische periode af.
13:00 - 21:00 Do-Group Market + Diner
Tijdens de Do-Group Market kies je je doegroep! Daarna zul je kennis maken met je doegroep en je doegroepouders, met wie je de rest van de Kick-In zal beleven!
18:30 - 21:00 Do-Group Lounge
Speel spelletjes en drink (fris) drankjes om jouw doegroep te leren kennen!
21:00 - 00:00 Road to Enschede Ft. Cnødde
Loop naar de stad in een grote parade! Veel verschillende verenigingen en doegroepen zullen samen over de Hengelosestraat richting de stad lopen voor het eerste feest van de Kick-In!
22:30 - 04:00 Kick-off Party @Aspen Valley
Om de start van de Kick-In te vieren zal er een groots feest worden gegeven in de Aspen Valley. Dit eerste feest met je doegroep zul je niet snel vergeten!
Tijd Activiteit
10:00 - 11:30 Culture Brunch
Tijdens de Culture Brunch kun je genieten van een heerlijke brunch en ondertussen een aantal van de muzikale cultuur verenigingen leren kennen! Zij zullen een optreden verzorgen dat uiteenloopt van zang tot dans tot het maken van muziek!
11:00 - 15:00 Apollo Culture Festival & Workshops
Leer de cultuurverenigingen kennen door over de informatiemarkt te lopen en mee te doen met workshops! Het is mogelijk je van te voren in te schrijven voor de workshops of schrijf je in tijdens de informatiemarkt.
12:30 - 18:00 Storming of the Bastille
De Bestorming van de Bastille wordt gezien als de start van je studententijd hier aan de universiteit! In een daverend parcours met stormbaan, waterspektakel en als finale de beklimming van de Bastille, worden de andere doegroepen je grootste rivalen! Het afleggen van het parcours zal je niet makkelijk worden gemaakt, zelfs de studentenweerbaarheid zal hierbij aanwezig zijn! Voor deze activiteit kan je een ticket ophalen zodat je in de fast-lane kan aansluiten. Fast-lane tickets zijn op te halen door hoofd-doegroepouders bij de start van de Bestorming van de Bastille, zolang de voorraad strekt. Desalniettemin kan je deze activiteit ook bijwonen zonder ticket!
15:00 - 18:00 Apollo Culture Workshops
Leer de cultuurverenigingen kennen door mee te doen aan workshops! Inschrijven kan van te voren bij het culture festival.
18:00 - 20:00 Domino's Dinner Show A
Eet een goede pizza als avondeten, terwijl je geniet van optredens van de cultuurverenigingen! [TICKET]
18:00 - 20:00 Domino's Dinner Show B
Eet een goede pizza als avondeten, terwijl je geniet van optredens van de cultuurverenigingen! [TICKET]
20:00 - 22:00 Taste Cantus
A.S.V. Taste organiseert een geweldige introductie tot het studentenleven door middel van een cantus! Een cantus is een typische studentenactiviteit waar drinken, zang en welbespraaktheid een belangrijke rol spelen. Zorg dat je erbij bent om een kijkje te nemen bij dit studentikoze spektakel. [TICKET]
20:00 - 22:30 Campus Crawl
Op de campus zijn vijf verschillende borrelruimtes gerund door studieverenigingen. Vanavond kun je ze allemaal ontdekken tijdens de Campus Crawl.
20:00 - 22:30 Game Night
Leer de analoge en digitale spellen verenigingen kennen! Hier kan je spellen spelen als alternatief voor de drukke feesten!
22:30 - 04:00 Party @Club Roxx
Je wordt geïntroduceerd tot Hengelo met een feest in club Roxx! Het zal een geweldig studentenfeestje worden waar je op meerdere verdiepingen kan genieten van variërende muziek en thema's.
Tijd Activiteit
11:30 - 13:30 FACT Brunch
Geniet van een brunch samen met de FACT verenigingen!
11:30 - 13:30 Global Fair
Leer de wereldverenigingen kennen tijdens de Global Fair. Speel spelletjes met de verschillende verenigingen om de verschillende culturen van de Universiteit Twente te leren kennen!
11:30 - 15:30 Scavenger Hunt
Door leuke opdrachten ontdek je de stad Enschede met je doegroep!
13:30 - 15:30 Alpha Activity
-
15:30 - 17:30 AEGEE Pubquiz
Doe mee met de AEGEE Pubquiz. Kom met je doegroep naar een van de verschillende kroegen in Enschede, laat jullie algemene kennis zien en maak kans op gave prijzen!
17:30 - 20:00 Dish of the Day
Geniet samen met je doegroep van een daghap bij een van de restaurants in de stad![TICKET]
17:30 - 20:00 Watersport Paradise
Ontdek het Watersportcomplex door te genieten van diner en watersport! Euros roeien, zeilen en kano zullen je introduceren tot alle mogelijkheden van het watersportcomplex.
20:00 - 22:00 Audentis Party
's Avonds organiseert studentenvereniging Audentis een spetterend feest!
22:00 - 04:00 Party @Pakkerij
Altijd al eens willen weten hoe het er op de kroeg aan toe gaat bij de vier grootste studentenverenigingen van Enschede? Kom dan vanavond naar de Pakkerij en ervaar het zelf!
Tijd Activiteit
10:30 - 11:30 Warming Up
Start de sportdag met een energieke warming up!
11:30 - 13:00 Sport Lunch
Bereid je voor op een dag vol sport met een goede lunch!
13:00 - 17:00 KWF Charity Challenge
Draag bij aan het KWF door mee te doen met de uitdaging voor het goede doel!
13:00 - 17:00 Sport Games
Probeer alle sporten uit tijdens de sport games! Alle sportvereniging hebben een spel voorbereid om jou de beste impressie van hun vereniging te geven.
17:00 - 18:00 Cooling Down
Kom tot rust met verfrissende drankjes, zitzakken en een lounge!
18:00 - 20:00 Eat & Greet @Sport Associations
Kom tot rust en ga lekker eten bij een van de verschillende sportverenigingen!
20:00 - 00:00 Pool Party
ZPV Piranha heeft het buitenzwembad volledig omgetoverd tot een spetterende openlucht feestlocatie. Je kan hier een frisse duik nemen in het zwembad en een drankje bestellen aan de bar in het water. De DJ zal zorgen voor lekkere muziek, een goed moment om te feesten met je doegroep tijdens de Piranha Pool Party!
21:00 - 02:00 Foam Party
De Vestingbar heeft een geweldig schuimfeest georganiseerd, dus kom feesten in het schuim!
21:00 - 02:00 Sport Party
Zing mee met alle grootste hits in de grote tent, begeleid door een live band op dit feest georganiseerd door vijf sportverenigingen!
Tijd Activiteit
14:00 - 17:00 Facility Market
Een informatieve marktplaats die een echte aanrader is voor nieuwe internationale bachelorstudenten. Je maakt kennis met de verschillende faciliteiten, diensten en studentenverenigingen die de UT te bieden heeft, zoals medische diensten op de campus, loopbaanservices, de bibliotheek, UnionCard en studentenwereldverenigingen. Ook voor vragen over een visum, huisvesting, formaliteitsafspraken en andere studentenadministratieve zaken is UT Student Services aanwezig. https://www.utwente.nl/facility-market/.
20:00 - 22:30 Concordia Open Air Cinema
Kom lekker chillen en kijk een film tijdens deze openluchtbioscoop! Voor deze activiteit kan je een ticket kopen zodat je popcorn en een drankje kan halen. Desalniettemin kan je deze activiteit ook bijwonen zonder ticket
Tijd Activiteit
20:00 - 01:00 Introduction Concert @Oude Markt
Het is tijd om te genieten van een groots concert op de Oude Markt in de binnenstad van Enschede! Kom vanaf 20:00 uur naar de Oude Markt voor de knallende optredens.
00:00 - 04:00 Afterparty @Aspen Valley
Genoten van het Concert op de oude markt? Feest door bij de After Party!
Tijd Activiteit
12:30 - 14:30 More Than a Degree Lunch
Ontdek activisme binnen de UT bij de More Than a Degree Lunch, georganiseerd door de Student Union!
14:30 - 19:00 Do-Group Battles
Neem het op tegen andere doegroepen in verschillende spellen en battles!
14:30 - 15:30 World Record Attempt
We zullen proberen een wereldrecord te verbreken om in het Guiness Book of World Records te komen! Dit wil je niet missen!
15:30 - 19:00 Kick-Out Festival
Tijdens het Kick-Out Festival kun je nog een keer alles zien wat het studentenleven te bieden heeft. Stap in een van de attracties, ga langs bij de verschillende verenigingen, luister naar optredens op een podia, of ga lekker loungen. Je vermaakt je hier de hele middag!
17:00 - 20:00 Food Truck Festival
Tijdens het Food Truck Festival kun je samen met je doegroep genieten van allerlei lekker eten! [TICKET]
20:00 - 02:00 Kick-Out Party
Na negen dagen vol activiteiten waarbij je de universiteit, campus , stad en mede studenten hebt leren kennen is het tijd voor het Slotfeest. Als onderdeel hiervan zal een Closing Show en een lichtshow plaatsvinden!
Legenda
Definitieve activiteiten
Conceptactiviteiten

Programma-informatie

Tijdens het algemene programma maak je kennis met studiegenoten, de campus, de stad Enschede en de verschillende verenigingen die de Universiteit Twente rijk is. Het programma vind plaats in Enschede en zal je introduceren in het studentenleven van Enschede! Het algemene programma vindt plaats van woensdag 24 augustus t/m zondag 28 augustus en in de avond van woensdag 31 augustus tot en met donderdag 1 september. Het gat wordt opgevuld door de opleidings-Kick-In georganiseerd door je studie vereniging.