Programma voor Bachelor Kick-In - Algemeen programma

Op deze pagina kun je de activiteiten van de Kick-In alvast bekijken. Standaard tonen we alleen de activiteiten van een enkel programma, maar je kan jezelf voor meerdere programma's inschrijven, afhankelijk van je studie. Als je ingelogd bent, krijg je bij een aanmelding te zien aan welke programma's je mee kan doen. Na je aanmelding bieden we je ook een persoonlijk programma aan.

Selecteer programma
Kies hieronder het programma waarvan je de activiteiten wil zien!

Programma activiteiten

Tijd Activiteit
10:30 - 13:00 Central Registration
Bij aankomst op de campus, kan je je op de Drienerlolaan bij de registratietent registreren voor de Kick-In. Je krijgt hier de nodige informatie over de Kick-In, een deelnemersbandje en een leuke goodybag.
10:30 - 14:30 Openingsmarkt
De Openingsmarkt is hét startschot voor de Kick-In. Tijdens de Openingsmarkt kan je ontdekken wat de vele verenigingen van de Universiteit Twente te bieden hebben op het gebied van sport, cultuur en gezelligheid. Daarnaast zullen er ook bedrijven aanwezig zijn die je kunnen voorzien van praktische informatie of bijvoorbeeld een toffe bijbaan voor naast je studie! Kijk lekker rond en zet je eerste stappen richting een fantastische studententijd!
14:30 - 15:30 Grand Opening
Na de openingsmarkt zal er met alle deelnemers een centrale opening plaatsvinden en er zal een geweldige openingsshow plaatsvinden die ervoor zorgt dat jouw Kick-In spectaculair gestart wordt!
15:30 - 16:30 Fotomoment
Na de officiële opening zullen alle deelnemers samen op de foto gaan!
16:30 - 22:00 Doegroepenmarkt en diner (Kick-In)
Dit is het moment waarop je je doegroep vormt, kennismaakt met jouw doegroepouders en studiegenoten waarmee jij de rest van de Kick-In zal beleven!
22:00 - 00:00 Cnødde City Tour
Vanavond zal het eerste feest van de Kick-In in het centrum van Enschede zijn. Je kunt gaan fietsen, maar je kunt ook mee met de Cnødde City Tour! Tijdens deze activiteit vertrekken alle deelnemers van de campus in een grote optocht voorzien van muziek naar de Oude Markt.
23:00 - 04:00 Kick-Off @Aspen Valley
Om de start van de Kick-In te vieren zal er een groots feest worden gegeven in de Aspen Valley. Dit eerste feest met je doegroep zul je niet snel vergeten!
Tijd Activiteit
10:30 - 11:30 Warming Up
Begin je dag met een energieke warming up.
11:30 - 13:00 Lunch
Even de tijd om lekker bij te komen en te lunchen. Haal met je doegroep jullie eigen tas vol met lekkere lunch op en zoek een mooie plek in het gras. Iedere tas heeft een andere samenstelling dus ruil gerust met andere doegroepen! Ook is er de mogelijkheid om meer lunch te halen indien nodig.
13:00 - 18:00 Sports games
Maak kennis met alle sportverenigingen tijdens de Sports Games. Scoor punten door mee te doen aan spellen bij zoveel mogelijk sportverenigingen en misschien wint jouw doegroep wel een prijs!
13:30 - 15:30 Bonnenmarkt
Dit is een belangrijk moment voor de hoofddoegroepouders. Tijdens de Ticket Market kunnen er toegangsbewijzen voor bepaalde activiteiten worden opgehaald. Tickets moeten van te voren worden gereserveerd. Betalingen zullen contant verlopen.
15:00 - 16:00 Wereldrecordpoging
18:00 - 20:00 Sport BBQ
Na een drukke sportdag kun je vanavond gezellig barbecueën dichtbij sportverenigingen op verschillende locaties. Voor deze activiteit kunnen je doegroepouders bonnen kopen tijdens de bonnenmarkt.
20:00 - 00:00 Poolparty
ZPV Piranha heeft het buitenzwembad volledig omgetoverd tot een spetterende openlucht feestlocatie. Je kan hier een frisse duik nemen in het zwembad en een drankje bestellen aan de bar in het water. De DJ zal zorgen voor lekkere muziek, een goed moment om te relaxen of te feesten met je doegroep tijdens de Piranha Poolparty!
21:00 - 02:00 Singalong Party
Zing mee met de grootste hits allertijde, begeleid door een live band! Maak je geen zorgen over de tekst, die zal je op schermen vinden voor makkelijk meezingplezier.
22:00 - 02:00 Vestingbar Schuimfeest
De Vestingbar heeft een geweldig schuimfeest georganiseerd, dus kom feesten in het schuim!
Tijd Activiteit
10:30 - 11:30 Studium generale 1
Een presentatie gegeven door Studium Generale
11:30 - 13:00 Culture Lunch Show
Luister naar de voorstellingen van de verschillende cultuurverenigingen onder het genot van een lekkere lunch.
11:30 - 17:00 Apollo Festival
Tijdens dit festival zullen cultuurverenigingen zich presenteren middels workshops en shows. Je kunt met deze verenigingen in contact komen op de informatiemarkt.
13:00 - 17:00 Bestorming van de Bastille
De bestorming van de Bastille wordt gezien als de start van je studententijd hier aan de universiteit! In een daverend parcours met stormbaan, waterspektakel en als finale de beklimming van de Bastille, worden de andere doegroepen je grootste rivalen en haal je het onderste uit de kan om te laten zien dat jullie uitstekend kunnen samenwerken en beschikken over het grootste uithoudingsvermogen. Het afleggen van het parcours zal je niet makkelijk worden gemaakt, zelfs de studentenweerbaarheid zal hierbij aanwezig zijn!
17:00 - 19:00 Euros Paradise
Je bent van harte uitgenodigd door Euros Roeien, Zeilen en Kano om te genieten op het watersportcomplex!
17:00 - 19:00 Domino's Pizza Dinner Show
Lekkere pizza's eten en ondertussen genieten van verschillende soorten voorstellingen van de cultuurverenigingen.
19:00 - 22:30 Ontdek de Campus
Op de campus zijn er vijf verschillende borrelruimtes die worden gerund door de studieverenigingen. Vanavond kun je ze allemaal ontdekken. Natuurlijk kun je een drankje doen maar op elke locatie zal een ook activiteit georganiseerd worden. Als je langs alle vijf de borrelruimtes bent geweest ontvang je een gratis goodie!
20:00 - 22:00 Taste Cantus
Deze avond organiseert A.S.V. Taste de Taste Cantus. Een cantus is een typische studentenactiviteit waar bier, zang en welbespraaktheid een belangrijke rol spelen. Zorg dat je erbij bent om een kijkje te nemen bij dit studentikoze spektakel. Voor dit programmaonderdeel is een bon verplicht.
22:30 - 02:00 Party @ VIOS
Vanavond wordt er een feestje gebouwd bij de VIOS. Hier kun je genieten van een ontzettend gaaf studentenfeest op meerdere verdiepingen met verschillende muziek, danspodia en lasershows! Tonight we are going to party at VIOS.
Tijd Activiteit
10:30 - 15:00 Crazy 88
Door een leuk spel kan je de stad Enschede ontdekken met je doegroep.
11:00 - 13:00 Brunch
Geniet van een luxe brunch.
13:30 - 15:00 "It's a Fact!" Forum
Leer meer over de gezelligheidsverenigingen tijdens dit interactieve evenement. Hier zullen alle gezelligheidsverenigingen met elkaar in debat gaan over hoe de verenigingen zich van elkaar onderscheiden.
15:00 - 17:00 AEGEE Pubquiz
Dit jaar organiseert AEGEE een pubquiz. Kom dus met je doegroep naar een van de verschillende kroegen in Enschede, show jullie algemene kennis en maak kans op coole prijzen!
17:00 - 20:00 Diner @Pakkerij
Tijdens dit diner kun je nog eens kennismaken met de gezelligheidsverenigingen en de Pakkerij in een andere setting beleven! Voor dit programmaonderdeel is een bon verplicht.
20:00 - 22:00 Alpha's After Dinner Dance
Na een heerlijke maaltijd is het tijd om te ontspannen bij C.S.V. Alpha. Leer de Salsa dansen en geniet van live muziek op ons terras.
22:00 - 00:00 Audentis Feest
Feest mee met Audentis op de Oude Markt!
00:00 - 04:00 Parallel Party
Naast het pakkerijfeest wordt er nog een groot feest georganiseerd in de stad!
00:00 - 04:00 Party @ Pakkerij
Altijd al eens willen weten hoe het er op de kroeg aan toe gaat bij de vier grootste studentenverenigingen? Kom dan vanavond naar de Pakkerij, zodat je kan zien hoe zij feesten!
Tijd Activiteit
11:00 - 17:00 Lounge @ Rutbeek
Relax aan het Rutbeek met je doegroep.
11:00 - 21:00 Gratis activiteiten
Vandaag kunnen jullie bijkomen van alle activiteiten die al zijn geweest. Doe lekker rustig aan en geniet van gratis activiteiten in de stad en rondom de campus.
11:30 - 16:30 Formality Market
Voor studenten afkomstig uit een ander land is het soms lastig om alles goed te regelen. Speciaal daarvoor organiseren wij deze markt om alle formaliteiten te regelen. De aanwezige checklists, mentoren en medewerkers zullen je hierbij helpen.
17:00 - 20:00 ChOOSE Church Service & Dinner
Deze kerkdienst zal gezamenlijk worden georganiseerd door de christelijke studentenverenigingen van Enschede. Alle Kick-in deelnemers zijn welkom om deze dienst bij te wonen, ongeacht je religieuze achtergrond. Na afloop van de dienst kun je de verschillende christelijke verenigingen leren kennen tijdens een gratis maaltijd. De kerkdienst zal in het Engels worden gehouden.
20:00 - 22:00 Analog Gaming Night
Geniet van de beste spellen die Fanaat in Huis heeft. Speel een potje weerwolven met je doegroep of leef je helemaal in bij een van de andere spellen.
21:00 - 23:00 Concordia Open Air Cinema
Kijk een film in de open lucht!
Tijd Activiteit
07:30 - 08:30 Na-registratie
Bij de na-registratie kunnen Bachelor studenten zich laten registreren voor de Opleidingsdagen en het laatste deel van het algemene programma.
Tijd Activiteit
17:00 - 19:00 Daghappen
Voordat het concert begint kun je met je hele doegroep gezellig daghappen in één van de vele restaurants van Enschede. Voor dit programma onderdeel is een bon (€5,- inclusief één drankje) verplicht.
21:00 - 01:00 Concert @ Oude Markt
Het is tijd om te genieten van een groots concert op de Oude Markt in de binnenstad van Enschede! Kom vanaf 19:00 uur naar de Oude Markt voor de knallende optredens. De line-up is nog even geheim, maar je bent er van verzekerd dat je de tijd van je leven gaat hebben! Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door de Universiteit Twente, Saxion Hogescholen locatie Enschede, Vereniging Horeca Stad Enschede en Gemeente Enschede in samenwerking met Enschede Promotie.
00:00 - 04:00 Afterparty Concert
Heb jij ook zo genoten van het Concert op de Oude Markt? Na het concert houdt het feestje nog niet op. We gaan nog even door met een spectaculaire afterparty!
Tijd Activiteit
11:30 - 13:30 Active Student Lunch
Geniet van een lekkere lunch en laat je inspireren door alles wat de Universiteit naast je studie te bieden heeft! Tijdens deze lunch kun je meer te weten te komen over activisme op de Universiteit Twente.
13:00 - 19:00 associations area
13:30 - 20:00 Kick-out Festival
Op het Kick-Out Festival kun je nog een keer alles zien wat het studentenleven te bieden heeft. Stap in een van de attracties, ga langs bij de verschillende verenigingen, luister naar de optredens op één van de podia of ga lekker loungen op een van de terrassen. Je vermaakt je hier de hele middag!
14:00 - 15:00 Studium Generale 2
Een presentatie van Studium Generale.
15:30 - 18:30 Puzzle hunt
Een puzzle hunt over de campus.
16:00 - 20:00 Foodtruck Festival
Tijdens het Foodtruck Festival kun je samen met je doegroep allerlei lekker eten halen!
20:00 - 21:00 Justdiggit Lottery & Closing Show
Kijk of het jouw geluksdag en win fantastische prijzen tijdens de Justdiggit Loterij. Vervolgens zal de Kick-In feestelijk worden afgesloten met een knallende eindshow!
21:00 - 02:00 Grolsch Slotfeest
Na negen dagen vol activiteiten waarbij je de universiteit, campus , stad en mede studenten hebt leren kennen is het tijd voor het Slotfeest. Het Slotfeest zal plaatsvinden in de tent en op het Fact-terras. Aansluitend is er de mogelijkheid om de avond af te sluiten in de Vestingbar.
Legenda
Definitieve activiteiten
Conceptactiviteiten

Programma-informatie

Tijdens het algemene programma maak je kennis met studiegenoten, de campus, de steden Enschede en Hengelo en de verschillende verenigingen die de Universiteit Twente rijk is. De programmaonderdelen variëren van een ontdekkingsspeurtocht en een brunch tot een concert en een groot feest die tot in de late uurtjes zullen doorgaan.

Het algemene programma kent twee helften: van 22 t/m 26 augustus en van de avond van 29 t/m 30 augustus. Tussen deze twee helften is tijd om deel te nemen aan het opleidingsprogramma van jouw studievereniging.