Programma voor Bachelor Kick-In - Algemeen programma

Op deze pagina kun je de activiteiten van de Kick-In alvast bekijken. Het volledige programma is nog onder voorbehoud waardoor er nog wijzigingen kunnen optreden. Kies Op Maat studenten, uitwisselingsstudenten en Pre-Master studenten zullen meedoen aan het Master Kick-In programma.

Selecteer programma
Kies hieronder het programma waarvan je de activiteiten wil zien!

Programma activiteiten

Tijd Activiteit
09:30 - 15:00 Opening Fair
De Opening Fair is dé start van de Kick-In. Nadat je je hebt geregistreerd, kan je op de Openingsmarkt ontdekken wat de vele verenigingen van de Universiteit Twente te bieden hebben op het gebied van sport, cultuur en gezelligheid. Naast de verenigingen zullen er ook bedrijven aanwezig zijn die je kunnen voorzien van allerhande informatie. Nieuwsgierig geworden? Kijk lekker rond en zet je eerste stappen richting een fantastische studententijd!
09:30 - 14:00 Registratie
Tijdens de registratie krijg je jouw deelnemersbandje en -tasje. Hierna kun je doorlopen naar de Opening Fair om alle verenigingen en bedrijven in en rond Enschede te ontdekken! De registratie zal plaatsvinden in shifts. Zorg ervoor dat je in de juiste shift aanwezig bent! [09:30 - 11:00] Tot Groep A behoren de mensen van de volgende studies: - Applied Mathematics - Chemical Science and Engineering - Technische Natuurkunde - Creative Technology - ATLAS - Civil Engineering - Industrial Design Engineering - Mechanical Engineering - Technische Geneeskunde - Biomedische Technologie - Electrical Engineering - Industrial Engineering and Management [12:30 - 14:00] In Groep B behoren de mensen van de volgende studies: - Communication Sciences - Psychology - Business and Information Technology - Technical Computer Science - Advanced Technology - Gezondheidswetenschappen - Membrane Science and Technology - International Business Administration
12:00 - 16:00 Grand Opening
Bij de Grand Opening zal een spetterende openingsshow opgevoerd worden en je zult samen met alle deelnemers zullen verwelkomt worden door de Kick-In Commissie, de Student Union en de Rector Magnificus. Zo kunnen we samen deze fantastische periode aftrappen!
13:00 - 22:00 Doegroepenmarkt
Dit is het moment waarop je je doegroep vormt, kennismaakt met jouw doegroepouders en studiegenoten met wie jij de rest van de Kick-In zal beleven!
22:00 - 00:00 Cnødde City Tour
Vanavond zal het eerste feest van de Kick-In in het centrum van Enschede zijn. Je kunt gaan fietsen, maar je kunt ook mee met de Cnødde City Tour! Tijdens deze activiteit vertrekken alle deelnemers van de campus in een grote optocht voorzien van muziek naar de Oude Markt.
22:00 - 04:00 Kick-Off Party @ Aspen Valley
Om de start van de Kick-In te vieren zal er een groots feest worden gegeven in de Aspen Valley. Dit eerste feest met je doegroep zul je niet snel vergeten!
Tijd Activiteit
09:30 - 11:30 Bonnenmarkt
Dit is een belangrijk moment voor de hoofddoegroepouders. Tijdens de Bonnenmarkt kunnen er toegangsbewijzen voor bepaalde activiteiten worden opgehaald. Bonnen moeten van te voren worden gereserveerd en kunnen ter plekke contant of per pin worden betaald.
10:00 - 11:30 Culture Brunch
Tijdens de Culture Brunch kun je genieten van een heerlijke brunch en ondertussen de muzikale cultuur verenigingen leren kennen! Zij zullen namelijk een optreden verzorgen dat uiteenloopt van zang tot dans tot het maken van muziek!
11:00 - 15:00 Apollo Culture Festival
Tijdens dit festival zullen cultuurverenigingen zich presenteren met workshops en shows. Je kan met deze verenigingen in contact komen op de informatiemarkt.
12:30 - 18:00 Storming of the Bastille
De Storming of the Bastille wordt gezien als de start van je studententijd hier aan de universiteit! In een daverend parcours met stormbaan, waterspektakel en als finale de beklimming van de Bastille, worden de andere doegroepen je grootste rivalen! Het afleggen van het parcours zal je niet makkelijk worden gemaakt, zelfs de studentenweerbaarheid zal hierbij aanwezig zijn!
16:30 - 19:00 Euros Paradise
Je bent van harte uitgenodigd door Euros Roeien, Zeilen en Kano om te genieten van een pizza op het watersportcomplex!
17:30 - 19:30 Domino's Pizza Dinner
Geniet van een goeie pizza als avondeten.
19:30 - 21:30 Taste Cantus
Deze avond organiseert A.S.V. Taste de Taste Cantus. Een cantus is een typische studentenactiviteit waar bier, zang en welbespraaktheid een belangrijke rol spelen. Zorg dat je erbij bent om een kijkje te nemen bij dit studentikoze spektakel.
19:30 - 22:00 Campus Crawl
Op de campus zijn er vijf verschillende borrelruimtes die worden gerund door de studieverenigingen. Vanavond kun je ze allemaal ontdekken tijdens de Campus Crawl.
22:00 - 02:00 Celebrate our Differences Party
Kom naar VIOS in Hengelo, en feest samen de hele nacht lang! Je hebt vrije toegang als je je Kick-In bandje laat zien. Het zal een geweldig studentenfeestje worden waar je op meerdere verdiepingen kan genieten van variërende muziek en thema's.
22:30 - 04:30 Buses to Hengelo
Op donderdag 25 augustus hoef je niet met de fiets naar Hengelo maar kun je ook de bus nemen! Neem de bus vanuit het centrum van Enschede. Deze vertrekt om 22:30, 23:00 en 23:30 uur en gaat onderweg langs het gebouw de Spiegel op de Campus, dus ook daar kun je opstappen ongeveer een kwartier na de vertrektijd in de stad. Vanaf 1 uur 's nachts vertrekken er bussen terug naar Enschede (UT en stad) vanaf het Rabotheater aan de Beurstraat in Hengelo. De laatste bus vertrekt vanuit Hengelo om 4:30 uur. Voor deze activiteit is een bon verplicht.
Tijd Activiteit
10:00 - 11:00 Warming-Up
Begin je dag met een energieke warming up.
11:00 - 13:00 Food Fair
Geniet van een lunch met eten uit verschillende culturen!
12:00 - 16:30 Sport Games
Maak kennis met alle sportverenigingen tijdens de Sportgames. Sport- en/of zwemkleding kunnen handig zijn!
13:00 - 16:30 Charity Challenge
Geef je alles voor het goede doel!
16:30 - 17:30 Kick-In Stunt
Join your fellow students in a huge game of musical chairs!
17:30 - 20:00 Sport BBQs
Na een sportieve dag bij de Sport Games is het tijd om even tot rust te komen en lekker te eten. We gaan barbecueën op verschillende locaties van sportverenigingen op en buiten de campus.
20:00 - 00:00 Piranha Pool Party
ZPV Piranha heeft het buitenzwembad volledig omgetoverd tot een spetterende openlucht feestlocatie. Je kan hier een frisse duik nemen in het zwembad en een drankje bestellen aan de bar in het water. De DJ zal zorgen voor lekkere muziek, een goed moment om te feesten met je doegroep tijdens de Piranha Pool Party!
21:00 - 02:00 Foam Party
De Vestingbar heeft een geweldig schuimfeest georganiseerd, dus kom feesten in het schuim!
21:00 - 02:00 Sport Party
Zing mee met alle grootste hits in de grote tent, begeleid door een live band op dit feest georganiseerd door vijf sportverenigingen!
Tijd Activiteit
11:00 - 15:00 Crazy 88
Door een leuk spel ga je de stad Enschede ontdekken met je doegroep.
11:00 - 13:00 Picknick
Geniet van een picknick samen met je doegroep!
11:00 - 14:00 Global Fair
Maak kennis met alle wereld verenigingen tijdens de Global Fair. Doe mee aan spellen bij zoveel mogelijk wereldverenigingen en leer alles over hun multiculturele tradities en hoe actief zijn jouw studententijd kan verrijken!
13:00 - 15:00 Factivity
Ontdek de verschillende Fact verenigingen
15:00 - 17:00 AEGEE Pub Quiz
Doe mee met de AEGEE Pubquiz. Kom met je doegroep naar een van de verschillende kroegen in Enschede, laat jullie algemene kennis zien en maak kans op coole prijzen!
17:00 - 19:00 Pakkerij Dinner
Tijdens dit diner kun je nog eens kennismaken met de gezelligheidsverenigingen en de Pakkerij in een andere setting beleven! Voor dit programmaonderdeel is een bon verplicht.
19:00 - 21:00 Alpha After Dinner Dance
Na een heerlijke maaltijd is het tijd om te ontspannen bij C.S.V. Alpha. Leer de Salsa dansen en geniet van live muziek op ons terras.
21:00 - 23:00 Audentis Party
Feest mee met Audentis op de Oude Markt!
23:00 - 02:00 Pakkerij Party
Altijd al eens willen weten hoe het er op de kroeg aan toe gaat bij de vier grootste studentenverenigingen? Kom dan vanavond naar de Pakkerij, zodat je kan zien hoe zij feesten!
23:00 - 02:00 Aspen Party
Feest door de nacht heen bij Aspen Valley
Tijd Activiteit
11:00 - 19:00 Campus Hunt
Ontdek de campus door verschillende raadsels en puzzels op te lossen!
11:00 - 14:00 Facility Market
Voor studenten afkomstig uit een ander land is het soms lastig om alles goed te regelen. Speciaal daarvoor organiseren wij deze markt om alle formaliteiten te regelen. De aanwezige checklists, doegroepouders en medewerkers zullen je hierbij helpen.
14:00 - 19:00 Activities around Enschede
Vandaag kunnen jullie bijkomen van alle activiteiten die al zijn geweest. Doe lekker rustig aan en geniet van activiteiten in de stad en rondom de campus.
17:00 - 20:00 ChOOSE Church Service & Dinner
Deze kerkdienst zal gezamenlijk worden georganiseerd door de christelijke studentenverenigingen van Enschede. Alle Kick-in deelnemers zijn welkom om deze dienst bij te wonen, ongeacht je religieuze achtergrond. Na afloop van de dienst kun je de verschillende christelijke verenigingen leren kennen tijdens een gratis maaltijd. De kerkdienst zal in het Engels worden gehouden.
20:00 - 23:00 Apollo Theater
Ook zo'n behoefte aan een chille avond? Kom lekker uitrusten, terwijl de verschillende cultuurvereningingen zichzelf tijdens een show presenteren.
20:00 - 23:00 Concordia Movie Night
Kom lekker chillen en kijk een film tijdens deze openluchtbioscoop!
Tijd Activiteit
07:30 - 08:30 Naregistratie voor Bachelor Studenten
Registratie van bachelorstudenten voor de opleidings-Kick-In en het laatste gedeelte van de Algemene Kick-In.
Tijd Activiteit
17:00 - 20:00 Daghappen
Voordat het concert begint kun je met je hele doegroep gezellig daghappen in één van de vele restaurants van Enschede. Voor dit programma onderdeel is een bon verplicht.
20:00 - 01:00 Concert @ Oude Markt
Het is tijd om te genieten van een groots concert op de Oude Markt in de binnenstad van Enschede! Kom vanaf 20:00 uur naar de Oude Markt voor de knallende optredens. De line-up is nog even geheim, maar je bent er van verzekerd dat je de tijd van je leven gaat hebben!
01:00 - 04:00 After Party
Genoten van het Concert op de oude markt? Feest door bij de After Party!
Tijd Activiteit
12:00 - 14:00 More Than a Degree Lunch
Geniet van een lekkere lunch en laat je inspireren door alles wat de Universiteit naast je studie te bieden heeft! Tijdens deze lunch kun je meer te weten te komen over activisme op de Universiteit Twente.
14:00 - 19:00 Kick-Out Festival
Tijdens het Kick-Out Festival kun je nog een keer alles zien wat het studentenleven te bieden heeft. Stap in een van de attracties, ga langs bij de verschillende verenigingen, luister naar optredens op een podia, of ga lekker loungen. Je vermaakt je hier de hele middag!
14:00 - 19:00 Doegroep Battles
Neem het op tegen andere doegroepen in verschillende battles en verzamel de meeste punten!
17:00 - 20:00 Foodtruck festival
Tijdens het Foodtruck Festival kun je samen met je doegroep genieten van allerlei lekker eten!
20:00 - 02:00 Kick-Out Party
Na negen dagen vol activiteiten waarbij je de universiteit, campus , stad en mede studenten hebt leren kennen is het tijd voor het Slotfeest.
22:00 - 23:00 Eindshow
De Kick-In zal feestelijk worden afgesloten met een spectaculaire eindshow!
Legenda
Definitieve activiteiten
Conceptactiviteiten

Programma-informatie

Tijdens het algemene programma maak je kennis met studiegenoten, de campus, de stad Enschede en de verschillende verenigingen die de Universiteit Twente rijk is. Het programma vind plaats in Enschede en zal je introduceren in het studentenleven van Enschede! Het algemene programma vindt plaats van woensdag 24 augustus t/m zondag 28 augustus en in de avond van woensdag 31 augustus tot en met donderdag 1 september. Het gat wordt opgevuld door de opleidings-Kick-In georganiseerd door je studie vereniging.