Programma voor Bachelor Kick-In - Algemeen programma

Op deze pagina kun je de activiteiten van de Kick-In alvast bekijken. LET OP: Wanneer er [TvT] achter een activiteit staat betekend dit dat de activiteit zal plaatsvinden met het gebruik van 'Testen voor Toegang'. Het volledige programma is onder voorbehoud, we zullen ons altijd houden aan de regels van de Nederlandse overheid met betrekking tot Covid-19, waardoor er wijzigingen in het programma kunnen optreden!  Standaard tonen we alleen de activiteiten van een enkel programma, maar je kan jezelf voor meerdere programma's inschrijven, afhankelijk van je studie. Als je ingelogd bent, krijg je bij een aanmelding te zien aan welke programma's je mee kan doen. Na je aanmelding bieden we je ook een persoonlijk programma aan.

Selecteer programma
Kies hieronder het programma waarvan je de activiteiten wil zien!

Programma activiteiten

Tijd Activiteit
00:00 - 10:00 [Online] Registratie
Voordat de Kick-In begint, is het belangrijk dat je jezelf registreert zodat we weten dat je er bent! Registreren kan via je persoonlijke dashboard op onze website en kan gedaan worden tussen dinsdag 24 augustus 10.00 uur en woensdag 25 augustus 10.00 uur. Zorg ervoor dat je dit gedaan hebt voordat je naar de campus komt!
09:00 - 15:30 Registratie
Tijdens de fysieke registratie krijg je jouw deelnemersbandje en -tasje. Hierna kun je doorlopen naar de Openingsmarkt om alle verenigingen en bedrijven in en rond Enschede te ontdekken! De registratie zal plaatsvinden in shifts. Zorg ervoor dat je in de juiste shift aanwezig bent! [09:00u – 09:30u] • Creative Technology • Psychology • Management, Society & Technology • Gezondheidswetenschappen [10.30u – 11.00u] • Industrial Design • Biomedische Technologie • Technische Geneeskunde • Civil Engineering • Applied Mathematics [12.00u – 12.30u] • Electrical Engineering • Advanced Technology • Technical Computer Science • Business Information Technology [13.30u – 14.00u] • Industrial Engineering and Management • International Business Administration • Chemical Engineering • Technische Natuurkunde [15.00u – 15.30u] • Atlas • Communication Science • Mechanical Engineering
09:00 - 16:30 Opening Fair
De Opening Fair is dé start van de Kick-In. Nadat je je hebt geregistreerd, kan je op de Openingsmarkt ontdekken wat de vele verenigingen van de Universiteit Twente te bieden hebben op het gebied van sport, cultuur en gezelligheid. Naast de verenigingen zullen er ook bedrijven aanwezig zijn die je kunnen voorzien van allerhande informatie. Nieuwsgierig geworden? Kijk lekker rond en zet je eerste stappen richting een fantastische studententijd!
10:30 - 17:30 Grand Opening
Na de openingsmarkt zal er een centrale opening plaatsvinden met een geweldige openingsshow die ervoor zorgt dat jouw Kick-In spectaculair gestart wordt!
11:30 - 20:30 Doegroepenmarkt en diner
Dit is het moment waarop je je doegroep vormt, kennismaakt met jouw doegroepouders en studiegenoten met wie jij de rest van de Kick-In zal beleven!
21:00 - 02:00 Aspen Valley Kick-Off Party @ Ganzenveld [TvT]
Aspen Valley zal een knallende Kick-Off party organiseren compleet in hun eigen stijl. Dit is een Testen voor Toegang evenement.
21:00 - 02:00 Vestingbar Kick-Off Party @ Festival Tent [TvT]
De Vestingbar is de bar op de campus van de universiteit, en deze zal de eerste dag van de Kick-In een Kick-Off party geven. Dit is een Testen voor Toegang evenement.
22:00 - 00:00 [Online] Escape Room
Tijdens deze zenuwslopende activiteit moeten jij en je doegroep allerlei puzzels oplossen. Is jouw doegroep het snelst gefinisht?
Tijd Activiteit
09:30 - 10:30 [Online] Facility Market
EDit is een informatief evenement voor nieuwe internationale bachelor studenten. Tijdens het webinar hoor je meer over de verschillende faciliteiten, diensten en studentenverenigingen die de UT te bieden heeft. Denk hierbij aan on-campus medische faciliteiten, carrière faciliteiten, de bibliotheek, de Notebook service, UnionCard, wereld verenigingen, Erasmus Student Network, het Buddy programma en studieverenigingen. Er is ook een mogelijkheid om vragen te stellen via de chatbox. Je kunt van overal ter wereld deelnemen of de video's bekijken aangezien het online plaats zal vinden. Bekijk het programma hier en schrijf je in: https://www.utwente.nl/facility-market/
10:30 - 12:30 Performing Arts Brunch
Tijdens de Performing Arts Brunch kun je genieten van een heerlijke brunch en ondertussen de muzikale Performing Artsverenigingen leren kennen! Zij zullen namelijk een optreden verzorgen dat uiteenloopt van zang tot dans tot het maken van muziek!
12:30 - 17:00 Apollo Festival
Tijdens dit festival zullen cultuurverenigingen zich presenteren met workshops en shows. Je kan met deze verenigingen in contact komen op de informatiemarkt.
12:30 - 18:00 Bestorming van de Bastille
De Bestorming van de Bastille wordt gezien als de start van je studententijd hier aan de universiteit! In een daverend parcours met stormbaan, waterspektakel en als finale de beklimming van de Bastille, worden de andere doegroepen je grootste rivalen! Het afleggen van het parcours zal je niet makkelijk worden gemaakt, zelfs de studentenweerbaarheid zal hierbij aanwezig zijn!
17:00 - 19:30 Daghappen
Voordat het concert begint kun je met je hele doegroep gezellig daghappen in één van de vele restaurants van Enschede. Voor dit programma onderdeel is een bon verplicht.
20:00 - 02:00 Grolsch Craft Beer Experience [TvT]
Probeer een aantal speciaal biertjes samen met je doegroep en wie weet vind je je nieuwe favoriete biertje!
Tijd Activiteit
09:30 - 10:00 [Online] Dutch Workshop
Doe mee met Céline Schouten van het UT Language Centre voor een online introductie in de Nederlandse taal en cultuur. Deze activiteit is vooral bedoeld voor internationale studenten. Schrijf je hier in
10:00 - 11:00 Warming Up
Begin je dag met een energieke warming up.
11:00 - 12:30 Sportbrunch
Even de tijd om lekker bij te komen en te lunchen. Haal met je doegroep jullie eigen tas vol met lekkere lunch op en zoek een mooie plek in het gras. Iedere tas heeft een andere samenstelling dus ruil gerust met andere doegroepen!
12:30 - 17:00 Sportgames
Maak kennis met alle sportverenigingen tijdens de Sportgames. Sport- en/of zwemkleding kunnen handig zijn!
12:30 - 16:00 Campus Tours
Tijdens een fiets rondleiding over de prachtige campus van de UT hoor je allerlei verhalen over wat zich afspeelt op campus en wat het actieve studentenleven op de campus te bieden heeft. BELANGRIJK: Neem je eigen fiets mee!
17:00 - 20:00 Sports Barbecue
Na een sportieve dag bij de Sport Games is het tijd om even tot rust te komen en lekker te eten. We gaan barbecueën op verschillende locaties van sportverenigingen op en buiten de campus.
20:00 - 02:00 Vestingbar Bandparty @ Ganzenveld [TvT]
De Vestingbar nodigt je graag uit om een fenomenaal feest te vieren op het Ganzenveld!
20:00 - 00:00 Piranha Pool Party [TvT]
ZPV Piranha heeft het buitenzwembad volledig omgetoverd tot een spetterende openlucht feestlocatie. Je kan hier een frisse duik nemen in het zwembad en een drankje bestellen aan de bar in het water. De DJ zal zorgen voor lekkere muziek, een goed moment om te feesten met je doegroep tijdens de Piranha Poolparty!
20:30 - 23:00 [Online] Speeddaten
Leer je medestudenten kennen tijdens het speeddaten! Doe online mee om mensen van alle studies, landen en achtergronden te ontmoeten!
21:00 - 02:00 Sports Party [TvT]
Zing mee met alle grootste hits in de grote tent, begeleid door een live band op dit feest georganiseerd door vijf sportverenigingen!
Tijd Activiteit
10:00 - 13:00 Global Fair
Maak kennis met alle wereld verenigingen tijdens de Global Fair. Doe mee aan spellen bij zoveel mogelijk wereldverenigingen en leer alles over hun multiculturele tradities en hoe actief zijn jouw studententijd kan verrijken!
10:00 - 12:30 Luxury Brunch
Geniet van een luxe brunch samen met je doegroep.
13:00 - 15:00 Factivity
Ben jij geïnteresseerd in lid worden van een studentenvereniging, maar twijfel je nog welke het beste bij je past? Tijdens de Factivity: College Tour, zullen vier leden van de verenigingen in de Pakkerij vertellen over hun ervaringen binnen hun vereniging. Dit wordt een dynamisch interview waarbij de kijkers ook de kans krijgen om hun vragen te stellen!
15:00 - 17:00 AEGEE Pubquiz
Doe mee met de AEGEE Pubquiz. Laat je algemene kennis zien met je doegroep en maak kans op coole prijzen!
17:00 - 19:30 Alpha's Diner & Dance
Studentenvereniging C.S.V. Alpha organiseert een diner voor jou en je doegroep. Na het diner kun je deelnemen aan een leuke salsa workshop, verzorgd door Rico Latino.
20:00 - 22:00 Taste Cantus [TvT]
Deze avond organiseert A.S.V. Taste de Taste Cantus. Een cantus is een typische studentenactiviteit waar bier, zang en welbespraaktheid een belangrijke rol spelen. Zorg dat je erbij bent om een kijkje te nemen bij dit studentikoze spektakel.
21:00 - 23:30 [Online] Cup Pong
Tijdens dit leuke online evenement word je gematcht met medestudenten om een aantal leuke potjes Online Cup Pong te spelen!
22:00 - 00:30 Glow Crazy with Audentis [TvT]
's Avonds organiseert studentenvereniging Audentis een spetterende feest om de dag af te sluiten.
Tijd Activiteit
10:00 - 16:00 Game Activiteit
Laat je game skills zien tijdens de game activiteit! Doe mee aan een game-toernooi, speel wat bordspellen of laat je innerlijke Picasso zien in skribbl.io
10:00 - 17:00 Campus Tours
Tijdens een fiets rondleiding over de prachtige campus van de UT hoor je allerlei verhalen over wat zich afspeelt op campus en wat het actieve studentenleven op de campus te bieden heeft. BELANGRIJK: Neem je eigen fiets mee!
13:00 - 15:00 [Online] Game Activiteit
Laat je game skills zien tijdens de game activiteit! Doe bijvoorbeeld mee aan een game-toernooi of laat je innerlijke Picasso zien in skribbl.io
16:30 - 19:30 ChOOSE kerkdienst & diner
Deze kerkdienst zal gezamenlijk worden georganiseerd door de christelijke studentenverenigingen van Enschede. Alle Kick-in deelnemers zijn welkom om deze dienst bij te wonen, ongeacht je religieuze achtergrond. Na afloop van de dienst kun je de verschillende christelijke verenigingen leren kennen tijdens een gratis maaltijd. De kerkdienst zal in het Engels worden gehouden.
20:30 - 22:30 Openluchtbioscoop
Ook zo'n behoefte aan een chille avond? Kom lekker uitrusten, want een ware openluchtbioscoop wacht hier op jou. Sit back and relax!
20:30 - 22:30 [Online] Movie Night
Ook zo'n behoefte aan een chille avond? Pak er wat popcorn bij en rust lekker uit tijdens de online Movie Night!
Tijd Activiteit
07:30 - 08:30 Extra Registratie bachelor studenten
Registratie van bachelorstudenten voor de opleidings-Kick-In en het laatste gedeelte van de Algemene Kick-In
Tijd Activiteit
17:00 - 19:30 Domino's Pizza Dinner Show
Geniet van een pizza terwijl je kijkt en luistert naar verschillende optredens van veel verschillende performing arts verenigingen.
17:00 - 18:00 [Online] Your Sustainability Journey Workshop
Ben jij geïnteresseerd in duurzaamheid? Wil jij leren om nog duurzamer te leven? Kom naar de online duurzaamheids workshop!
20:00 - 22:30 [Online] Trivia Night
Test je kennis tijdens de online pubquiz! (Aanbevolen teamgrootte is ~5 personen, dus deel je doegroep / mentorgroep vooral op in kleinere teams).
21:00 - 02:00 Euros on the Beach @Evenementenveld [TvT]
Euros, de roeivereniging van de universiteit, gaat een geweldig beach vibe feest organiseren!
21:00 - 02:00 Fact Party @ Ganzenveld [TvT]
De vier grootste studentenverenigingen van Enschede zullen een feest organiseren op het Ganzenveld. Dit is een Testen voor Toegang evenement.
Tijd Activiteit
12:00 - 14:30 More Than a Degree Lunch
Geniet van een lekkere lunch en laat je inspireren door alles wat de Universiteit naast je studie te bieden heeft om je horizon te verbreden! Tijdens deze lunch kun je meer te weten te komen over activisme op de Universiteit Twente.
14:30 - 17:00 Puzzle Hunt
Laat je hersenen kraken bij de Puzzle Hunt van Pandora en maak samen met je doegroep kans op een prijs!
14:30 - 18:00 Kick-Out Festival
Tijdens het Kick-Out Festival kun je nog een keer alles zien wat het studentenleven te bieden heeft. Een mix van muziek, sport, spelletjes en lounging zal je bezighouden gedurende de hele middag!
16:30 - 20:00 Food Truck Festival
Tijdens het Foodtruck Festival kun je samen met je doegroep genieten van allerlei lekker eten!
21:00 - 02:00 Study Associations' Closing Party [TvT]
De studieverenigingen van de UT zijn bij elkaar gekomen om de Kick-In in stijl af te sluiten en je te laten zien dat het begrip "studie" veel meer inhoudt dan alleen dat. Kom langs en sluit je Kick-In af met het begin van je studentenleven.
21:00 - 02:00 Vesting Bar Closing Party @ Ganzenveld [TvT]
De Vestingbar is de bar op de universiteitscampus, en zal een Closing Party organiseren op hun terras! Tickets zijn verplicht.
21:00 - 02:00 Grolsch Eind Feest [TVT]
Na negen dagen vol activiteiten waarbij je de universiteit, campus , stad en mede studenten hebt leren kennen is het tijd voor het Slotfeest. Het Slotfeest zal plaatsvinden in de tent.
Legenda
Definitieve activiteiten
Conceptactiviteiten

Programma-informatie

Tijdens het algemene programma maak je kennis met studiegenoten, de campus, de stad Enschede en de verschillende verenigingen die de Universiteit Twente rijk is. Het programma vind plaats in Enschede, met een aantal online toevoegingen, en zal je introduceren in het studentenleven van Enschede! Het algemene programma vindt plaats van woensdag 25 augustus t/m zondag 29 augustus en in de avond van woensdag 1 september tot en met donderdag 2 september. Het gat wordt opgevuld door de opleidings-Kick-In georganiseerd door je studie vereniging. Let op: Het volledige programma is onder voorbehoud, we zullen ons altijd houden aan de regels van de Nederlandse overheid met betrekking tot COVID-19, waardoor er wijzigingen in het programma kunnen optreden! Is het niet mogelijk voor jou om in Enschede te zijn tijdens de Kick-In of moet je in quarantaine? Maak je geen zorgen! Je kan nog steeds deelnemen aan het online programma (hiervoor kan je je apart inschrijven). 

Testen voor Toegang 
De activiteiten met [TvT} in de naam zullen plaatsvinden met het gebruik van Testen voor Toegang. Meer informatie hierover kan je hier vinden.