Programma voor Bachelor Kick-In - Algemeen programma

Op deze pagina kun je de activiteiten van de Kick-In alvast bekijken. Standaard tonen we alleen de activiteiten van een enkel programma, maar je kan jezelf voor meerdere programma's inschrijven, afhankelijk van je studie. Als je ingelogd bent, krijg je bij een aanmelding te zien aan welke programma's je mee kan doen. Na je aanmelding bieden we je ook een persoonlijk programma aan.

Selecteer programma
Kies hieronder het programma waarvan je de activiteiten wil zien!

Programma activiteiten

Tijd Activiteit
10:30 - 11:00 Groep A: Centrale registratie
Bij aankomst op de campus, kan je je op de Drienerlolaan bij de registratietent registreren voor de Kick-In. Je krijgt hier de nodige informatie over de Kick-In, een deelnemersbandje en een leuke goodybag.
10:30 - 14:30 Openingsmarkt
Maak een vliegende start op de Openingsmarkt! Na de registratie kun je hier ontdekken wat de Universiteit Twente te bieden heeft op het gebied van sport, cultuur en gezelligheid. Naast de vele verenigingen die zich enthousiast zullen presenteren, heb je de mogelijkheid om kennis te maken met verschillende bedrijven. Nieuwsgierig geworden? Kijk lekker rond en zet je eerste stappen richting een fantastische studententijd!
11:00 - 11:30 Groep B: Centrale registratie
Bij aankomst op de campus, kan je je op de Drienerlolaan bij de registratietent registreren voor de Kick-In. Je krijgt hier de nodige informatie over de Kick-In, een deelnemersbandje en een leuke goodybag.
11:30 - 12:00 Groep C: Centrale registratie
Bij aankomst op de campus, kan je je op de Drienerlolaan bij de registratietent registreren voor de Kick-In. Je krijgt hier de nodige informatie over de Kick-In, een deelnemersbandje en een leuke goodybag.
12:00 - 12:30 Groep D: Centrale registratie
Bij aankomst op de campus, kan je je op de Drienerlolaan bij de registratietent registreren voor de Kick-In. Je krijgt hier de nodige informatie over de Kick-In, een deelnemersbandje en een leuke goodybag.
12:30 - 13:00 Groep E: Centrale registratie
Bij aankomst op de campus, kan je je op de Drienerlolaan bij de registratietent registreren voor de Kick-In. Je krijgt hier de nodige informatie over de Kick-In, een deelnemersbandje en een leuke goodybag.
14:30 - 15:30 Grand opening
Na de openingsmarkt zal er met alle deelnemers een centrale opening plaatsvinden en er zal een geweldige openingsshow plaatsvinden die ervoor zorgt dat jouw Kick-In spectaculair gestart wordt!
15:30 - 16:30 Fotomoment
Na de officiële opening zullen alle deelnemers samen op de foto gaan! Het thema van de Kick-In 2017, Find your Rhythm, zal in deze foto te herkennen zijn.
16:30 - 22:00 Doegroepenmarkt en diner
Dit is het moment waarop je je doegroep vormt, kennismaakt met jouw doegroepouders en studiegenoten waarmee jij de rest van de Kick-In zal beleven!
22:00 - 00:00 Cnødde City tour
Vanavond zal het eerste feest van de Kick-In in het centrum van Enschede zijn. Je kunt gaan fietsen, maar je kunt ook mee met de Cnødde City Tour! Tijdens deze activiteit vertrekken alle deelnemers van de campus in een grote optocht naar de Oude Markt.
23:00 - 04:00 Kick-Off @Aspen Valley
Vandaag is de Kick-In officieel van start gegaan en om dit te vieren worden er grootse feesten gegeven! Samen met je doegroep maak je er een avond van om niet snel te vergeten... En de Kick-In is nog maar net begonnen!
Tijd Activiteit
12:00 - 13:30 Activismelunch
Begin je dag met een lekkere lunch, en zie wat de Universiteit Twente allemaal te bieden heeft op het gebied van activisme!
13:30 - 17:30 Bestorming van de Bastille
Zoals de bestorming van de Bastille in Parijs wordt gezien als de start van de Franse Revolutie, zo wordt de bestorming van de Bastille op de campus gezien als de start van je studententijd hier aan de universiteit! In een daverend parcours met stormbaan, waterspektakel en als finale de beklimming van de Bastille, worden de andere doegroepen je grootste rivalen en haal je het onderste uit de kan om te laten zien dat jullie uitstekend kunnen samenwerken en beschikken over het grootste uithoudingsvermogen. Het afleggen van het parcours zal je niet makkelijk worden gemaakt, zelfs de studentenweerbaarheid zullen hierbij aanwezig zijn!
13:30 - 17:30 Cultuur minigames
Deze dag staat in het teken van de cultuurverenigingen. Iedere cultuurvereniging zal een minigame organiseren die je met je doegroep kunt bezoeken. Op deze manier kun je in contact komen met alle cultuurverenigingen, maar vooral leuke minigames met je doegroep spelen! Bij iedere minigame zijn per persoon punten te verdienen die meetellen in het puntenklassement van je doegroep. Samen met de punten gecombineerd van de sportdag zal er een winnaar binnen jullie doegroep ontstaan. Speel dus mee met alle minigames op de cultuurdag en daag je medekiddos uit!
17:30 - 20:00 Domino's Pizza dinner show
Luister naar de voorstellingen van de verschillende cultuurverenigingen onder het genot van een lekker pizzadiner.
19:30 - 21:30 Grolsch Taste Cantus
Een cantus is een typische studentenactiviteit waar bier, zang en welbespraaktheid een belangrijke rol spelen. De hele avond zal er worden gezongen, gedronken en gefeest. Zorg dat je erbij bent om een kijkje te nemen bij dit studentikoze spektakel. Voor dit programmaonderdeel is een bon verplicht.
21:00 - 23:00 Cabaret
Tijdens de cabaretavond in Hengelo worden jullie vermaakt door drie stand-up comedians die een hilarisch programma voor jullie hebben voorbereid. Deze cabaretavond is interessant voor zowel nationale als internationale studenten!
22:30 - 04:00 Feest @VIOS
In VIOS in Hengelo wordt een groots studentenfeest georganiseerd, waar in verschillende zalen genoten kan worden van verschillende stijlen. Kortom, voor ieder wat wils!
Tijd Activiteit
10:30 - 11:30 Warming up
De dag begint met een warming up om helemaal wakker te worden en goed voorbereid te zijn op de rest van deze sportieve dag.
11:30 - 13:00 Albert Heijn Lunch
Pak met je doegroep je eigen tas met lekkere lunch en zoek met z'n allen een plek om even bij te komen en nieuwe energie op te doen.
13:00 - 17:00 Sport minigames
Deze dag staat in het teken van de sportverenigingen. Iedere sportvereniging zal een minigame organiseren die je met je doegroep kunt bezoeken. Op deze manier kun je in contact komen met alle sportverenigingen, maar vooral leuke minigames met je doegroep spelen! Bij iedere minigame zijn per persoon punten te verdienen die meetellen in het puntenklassement van je doegroep. Samen met de punten gecombineerd van de cultuurdag zal er een winnaar binnen jullie doegroep ontstaan. Speel dus mee met alle minigames op de sportdag en daag je medekiddos uit!
17:00 - 19:00 Union BBQ
Na een drukke sportdag kun je vanavond gezellig barbecueën op verschillende locaties van sportverenigingen. Voor deze activiteit moet een bon worden gekocht tijdens de bonnenmarkt.
19:00 - 21:00 Kronos Student mile
Tijdens de Kronos estafette ga je met je doegroep op studentikoze wijze een mijl gaat hardlopen. Je hebt een bon van de bonnenmarkt nodig om hier aan mee te doen.
20:00 - 00:00 Piranha Poolparty
ZPV Piranha heeft het buitenzwembad weer volledig omgetoverd tot een spetterende openlucht feestlocatie. Je kan hier een frisse duik nemen in het zwembad en een drankje bestellen aan de bar in het water. De DJ zal zorgen voor lekkere muziek, een goed moment om te relaxen met je doegroep en in de feeststemming te komen!
21:00 - 02:00 Sportfeest
The sportverenigingen laten je zien wat een goed feestje is!
23:00 - 04:00 Vestingbar Sport-schuimfeest
De Vestingbar heeft een geweldig schuimfeest georganiseerd, dus kom feesten in het schuim!
Tijd Activiteit
10:00 - 11:30 Ontdek Enschede
Door een leuk spel kan je de stad Enschede ontdekken met je doegroep.
11:30 - 13:00 Lunch
Geniet van een lekkere lunch in de stad!
13:00 - 15:00 Fact Forum
Om meer te weten te komen over de gezelligheidsverenigingen, kom je naar het Fact Forum. Hier zullen alle gezelligheidsverenigingen met elkaar in debat gaan over hoe de verenigingen zich van elkaar onderscheiden.
13:00 - 15:00 Culture quiz
Weet jij alles van de verschillende culturen die je tegenkomt op onze universiteit? Bewijs jezelf tijdens de verschillende rondes van deze quiz!
15:00 - 17:00 AEGEE Pubquiz
Dit jaar organiseert AEGEE een pubquiz. Kom dus met je doegroep naar een van de verschillende kroegjes in Enschede, show jullie algemene kennis en maak kans op coole prijzen!
17:00 - 19:30 Diner @Pakkerij
Tijdens het eten kun je nog eens kennismaken met de gezelligheidsverenigingen en de Pakkerij in een andere setting beleven! Voor dit programmaonderdeel is een bon verplicht.
19:30 - 21:30 Alpha's After dinner dance
Na een heerlijke maaltijd is het tijd om te ontspannen bij C.S.V. Alpha. Leer de Salsa dansen en geniet van live muziek op ons terras.
21:30 - 23:30 Audentis feest
Audentis heeft een geweldig feest georganiseerd, dus kom met je hele doegroep!
23:30 - 04:00 Pakkerijfeest
Altijd al eens willen weten hoe het er op de kroeg aan toe gaat bij de vier grootste studentenverenigingen? Kom dan vanavond naar de Pakkerij, zodat je kan zien hoe zij borrelen en feesten!
23:30 - 04:00 Parallelfeest
Naast het Pakkerijfeest is er nog een feest waar je met je doegroep naartoe kan gaan!
Tijd Activiteit
11:00 - 18:30 Gratis activiteiten
Geniet van de vele gratis activiteiten in de stad! Zo kun je bijvoorbeeld gratis poolen bij Poolcafé the Bridge. NB: Hierbij is tenminste één consumptie wel verplicht.
11:30 - 16:30 Formality market & bicycle sale
Voor studenten afkomstig uit een ander land is het soms lastig om alles goed te regelen. Speciaal daarvoor organiseren wij deze markt om alle formaliteiten te regelen. Ben jij een niet Nederlandse master- of exchangestudent dan is het verplicht om hier aanwezig te zijn. De checklists, mentoren en medewerkers aanwezig zullen je hierbij helpen. Naast de markt kan je een fiets kopen, als je deze nog niet had.
17:00 - 20:00 ChOOSE Kerkdienst & diner
21:00 - 23:00 Concordia Openluchtbioscoop
Ook zo'n behoefte aan een chille avond? Kom lekker uitrusten in het gezellige openluchttheater! Een ware openluchtbioscoop wacht hier op jou. Lever je bon in voor verse popcorn en een drankje, sit back and relax!
Tijd Activiteit
17:00 - 19:00 Daghappen
Voor dat het concert begint kun je met je doegroep lekker daghappen in één van de restaurants van Enschede. Voor dit programma onderdeel is een bon (€5 inclusief 1 gratis drankje) verplicht.
19:00 - 01:00 Concert
Het is tijd om te genieten van een groots concert op de Oude markt in de binnenstad van Enschede! Kom vanaf 19:00 uur naar de Oude Markt voor de knallende optredens. De line-up is nog even geheim, maar je bent er van verzekerd dat je tijd van je leven gaat hebben! Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door de Universiteit Twente, Saxion Hogescholen locatie Enschede, Vereniging Horeca Stad Enschede en Gemeente Enschede in samenwerking met Enschede Promotie.
01:00 - 04:00 Afterparty @'t Bölke
Heb jij ook zo genoten van het Concert op de Oude Markt? Na het concert houdt het feestje nog niet op! We gaan nog even door met een spectaculaire Afterparty @'t Bölke.
Tijd Activiteit
11:30 - 14:30 Euros Paradise Lunch
Je bent van harte uitgenodigd door Euros Roeien, Zeilen en Kano om te genieten op het watersportcomplex!
14:30 - 21:00 Novel-T Kick-Out festival
Op het Kick-Out Festival kun je nog een keer alles zien wat het studentenleven te bieden heeft. Stap in een van de attracties, ga langs bij de verschillende verenigingen, luister naar de optredens op één van de podia of ga lekker loungen op een van de terrassen. Je vermaakt je hier de hele middag! Het Kick-Out Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Novel-T.
15:00 - 16:00 Kick-Out show
Om het spectaculaire Kick-Out festival compleet te maken is er een geweldige show georganiseerd voor jou door Studium Generale. Geniet van het gave optreden van Edwin Dertien!
21:00 - 21:30 Eindshow
Sluit met ons op een spetterende manier de Kick-In af met deze knallende eindshow!
21:30 - 04:00 Grolsch Slotfeest
Na negen dagen vol activiteiten waarbij je de universiteit, campus , stad en mede studenten hebt leren kennen is het tijd voor het Slotfeest. Het Slotfeest zal plaatsvinden in de tent en op het Fact-terras. Aansluitend is er de mogelijkheid om de avond af te sluiten in de Vestingbar.
Legenda
Definitieve activiteiten
Conceptactiviteiten

Programma-informatie

Tijdens het algemene programma maak je kennis met studiegenoten, de campus, de steden Enschede en Hengelo en de verschillende verenigingen die de Universiteit Twente rijk is. De programmaonderdelen variëren van een ontdekkingsspeurtocht en een brunch tot een concert en een groot feest die tot in de late uurtjes zullen doorgaan.

Het algemene programma kent twee helften: van 23 t/m 27 augustus en van de avond van 30 t/m 31 augustus. Tussen deze twee helften is tijd om deel te nemen aan het opleidingsprogramma van jouw studievereniging.