Programma voor Bachelor Kick-In - Algemeen programma

Op deze pagina kun je de activiteiten van de Kick-In alvast bekijken. Het volledige programma is nog onder voorbehoud waardoor er nog wijzigingen kunnen optreden. Kies Op Maat studenten, uitwisselingsstudenten en Pre-Master studenten zullen meedoen aan het Master Kick-In programma.

Selecteer programma
Kies hieronder het programma waarvan je de activiteiten wil zien!

Programma activiteiten

Tijd Activiteit
09:30 - 15:00 Opening Fair
De Opening Fair is dé start van de Kick-In. Nadat je je hebt geregistreerd, kan je op de Opening Fair ontdekken wat de vele verenigingen van de Universiteit Twente te bieden hebben op het gebied van sport, cultuur en gezelligheid. Naast de verenigingen zullen er ook bedrijven aanwezig zijn die je kunnen voorzien van allerlei informatie. Nieuwsgierig geworden? Kijk lekker rond en zet je eerste stappen richting een fantastische studententijd! Kom je alleen naar Enschede en wil je samen met medestudenten lopen tijdens de Opening Fair? Ga dan naar het Kick-In Meeting Point om samen met een groepje medestudenten de Opening Fair te verkennen.
09:30 - 14:00 Registration
Tijdens de registratie krijg je jouw deelnemersbandje en -tasje. Hierna kun je doorlopen naar de Opening Fair om alle verenigingen en bedrijven in en rond Enschede te ontdekken! De registratie zal plaatsvinden in shifts. Zorg ervoor dat je in de juiste shift aanwezig bent! [09:30 - 11:00] Tot Groep A behoren de mensen van de volgende studies: - Chemical Science and Engineering - Technische Natuurkunde - Creative Technology - ATLAS - Civil Engineering - Industrial Design Engineering - Mechanical Engineering - Technische Geneeskunde - Biomedische Technologie - Electrical Engineering - Industrial Engineering and Management [12:30 - 14:00] In Groep B behoren de mensen van de volgende studies: - Communication Sciences - Applied Mathematics - Psychology - Business and Information Technology - Technical Computer Science - Advanced Technology - Gezondheidswetenschappen - Management Society and Technology - International Business Administration
12:00 - 16:00 Grand Opening
Bij de Grand Opening zal een spetterende openingsshow opgevoerd worden en je zult samen met alle deelnemers verwelkomt worden door de Kick-In Commissie, de Student Union en de Rector Magnificus. Zo kunnen we samen deze fantastische periode aftrappen!
13:00 - 22:00 Do-group Market
Dit is het moment waarop je je doegroep vormt, kennismaakt met jouw doegroepouders en studiegenoten met wie jij de rest van de Kick-In zal beleven!
22:00 - 00:00 Cnødde City Tour
Vanavond zal het eerste feest van de Kick-In in het centrum van Enschede zijn. Je kunt gaan fietsen, maar je kunt ook mee met de Cnødde City Tour! Tijdens deze activiteit vertrekken alle deelnemers van de campus in een grote optocht voorzien van muziek naar de Oude Markt.
22:30 - 04:00 Kick-Off Party @ Aspen Valley
Om de start van de Kick-In te vieren zal er een groots feest worden gegeven in de Aspen Valley. Dit eerste feest met je doegroep zul je niet snel vergeten!
Tijd Activiteit
10:00 - 11:30 Culture Brunch
Tijdens de Culture Brunch kun je genieten van een heerlijke brunch en ondertussen een aantal van de muzikale cultuur verenigingen leren kennen! Zij zullen namelijk een optreden verzorgen dat uiteenloopt van zang tot dans tot het maken van muziek! [DOEGROEPTICKET]
11:00 - 15:00 Apollo Culture Festival
Tijdens dit festival zullen cultuurverenigingen zich presenteren met een informatiemarkt en workshops. Kom naar de informatiemarkt en kies daar welke workshops jij wilt volgen!
12:30 - 18:00 Storming of the Bastille
De Bestorming van de Bastille wordt gezien als de start van je studententijd hier aan de universiteit! In een daverend parcours met stormbaan, waterspektakel en als finale de beklimming van de Bastille, worden de andere doegroepen je grootste rivalen! Het afleggen van het parcours zal je niet makkelijk worden gemaakt, zelfs de studentenweerbaarheid zal hierbij aanwezig zijn! Voor deze activiteit kan je een ticket ophalen zodat je in de fast-lane kan aansluiten. Fast-lane tickets zijn op te halen door hoofd-doegroepouders bij de start van de Bestorming van de Bastille tussen 10:00-13:00, zolang de voorraad strekt. Desalniettemin kan je deze activiteit ook bijwonen zonder ticket!
15:00 - 17:30 Euros Paradise
Je bent van harte uitgenodigd door Euros Roeien, Zeilen en Kano om een drankje en een ijsje te halen op hun Watersportcomplex! Probeer de verschillende sporten uit en kom in hun lounge genieten van de sfeer en muziek.
17:30 - 19:30 Domino's Pizza Dinner
Geniet van een goeie pizza als avondeten, terwijl je de cultuur van de oude vechtsporten meekrijgt van V.A.S. Arashi! [TICKET]
19:30 - 22:00 Campus Crawl
Op de campus zijn er vijf verschillende borrelruimtes die worden gerund door de studieverenigingen. Vanavond kun je ze allemaal ontdekken tijdens de Campus Crawl. Start bij het O&O plein zodat je plattegrond ontvangt en alle borrelruimtes af kunt strepen!
19:30 - 21:30 Taste Cantus
Deze avond organiseert A.S.V. Taste de Taste Cantus. Een cantus is een typische studentenactiviteit waar drinken, zang en welbespraaktheid een belangrijke rol spelen. Zorg dat je erbij bent om een kijkje te nemen bij dit studentikoze spektakel. LET OP: Inloop start al om 19:00, de Cantus begint om 19:30! [TICKET]
22:00 - 04:00 Celebrate our Differences Party
Kom naar VIOS in Hengelo, en feest samen de hele nacht lang in mooi versierde ruimtes in alle kleuren van de regenboog! Je hebt vrije toegang als je je Kick-In bandje laat zien. Het zal een geweldig studentenfeestje worden waar je op meerdere verdiepingen kan genieten van variërende muziek en thema's. Voor deze activiteit kan je een ticket kopen zodat je twee consumptiemuntjes gratis krijgt bij de entree. Desalniettemin kan je dit feest ook bijwonen zonder ticket.
22:30 - 04:30 Buses to VIOS
Je hoeft niet helemaal met de fiets om te feesten in Hengelo, maar kun je ook de bus nemen! Neem de bus vanuit het Stationsplein in Enschede. Deze vertrekt om 22:30, 23:00 en 23:30 uur en gaat onderweg langs het gebouw de Spiegel op de Campus, dus ook daar kun je opstappen ongeveer een kwartier na de vertrektijd in de stad. Vanaf 1 uur 's nachts vertrekken er bussen terug naar Enschede (UT en stad) vanaf het Rabotheater aan de Beurstraat in Hengelo. De laatste bus vertrekt vanuit Hengelo om 4:30 uur. [TICKET]
Tijd Activiteit
10:00 - 11:00 Warming Up
Begin je dag met een energieke warming-up.
11:00 - 13:00 Food Fair
Geniet van een lunch met eten uit verschillende culturen! [DOEGROEP TICKET]
12:00 - 16:30 Sport Games
Maak kennis met alle sportverenigingen tijdens de Sportgames. Probeer met jouw doegroep zoveel mogelijk punten te verdienen bij de verschillende spellen en maak kans op een mooie prijs! Je kunt je live score zien op sports.kick-in.nl/. Sport- en/of zwemkleding kunnen handig zijn!
13:00 - 16:30 Charity Challenge
Overtuigd dat jij de hoogste krattentoren kan bouwen? Laat het aan iedereen zien tijdens de Charity Challenge en win een toffe prijs voor je hele doegroep. Al het ingezamelde geld naar het goede doel van dit jaar!
16:30 - 17:30 Kick-In Stunt
Doe mee aan een enorme stoelendans!
17:30 - 20:00 Sports BBQs
Na een sportieve dag bij de Sport Games is het tijd om even tot rust te komen en lekker te eten. We gaan barbecueën op verschillende locaties van sportverenigingen op en buiten de campus. [TICKET]
20:00 - 00:00 Piranha Pool Party
ZPV Piranha heeft het buitenzwembad volledig omgetoverd tot een spetterende openlucht feestlocatie. Je kan hier een frisse duik nemen in het zwembad en een drankje bestellen aan de bar in het water. De DJ zal zorgen voor lekkere muziek, een goed moment om te feesten met je doegroep tijdens de Piranha Pool Party!
21:00 - 02:00 Sport Party
Zing mee met alle grootste hits in de grote tent, begeleid door een live band op dit feest georganiseerd door vijf sportverenigingen!
21:00 - 02:00 Foam Party
De Vestingbar heeft een geweldig schuimfeest georganiseerd, dus kom feesten in het schuim!
Tijd Activiteit
11:00 - 13:00 Picnic
Geniet van een picknick in het mooie groene Volkspark samen met je doegroep! [DOEGROEPSTICKET]
11:00 - 14:00 Global Fair
Maak kennis met de wereld verenigingen tijdens de Global Fair. Doe mee aan spellen bij zoveel mogelijk wereldverenigingen en leer alles over hun multiculturele tradities en hoe actief zijn jouw studententijd kan verrijken!
11:00 - 15:00 Crazy 88
Door leuke opdrachten ga je de stad Enschede ontdekken met je doegroep! Meld je aan bij het Kick-In standje op de Oude Markt!
13:00 - 15:00 FACTivity
Ontdek de verschillende gezelligheidsverenigingen met een tour door de Pakkerij. [TICKET]
15:00 - 17:00 AEGEE Pub Quiz
Doe mee met de AEGEE Pubquiz. Kom met je doegroep naar een van de verschillende kroegen in Enschede, laat jullie algemene kennis zien en maak kans op coole prijzen!
17:00 - 19:00 Pakkerij Dinner
Tijdens dit diner kun je nog eens kennismaken met de gezelligheidsverenigingen en de Pakkerij in een andere setting beleven! [TICKET]
19:00 - 21:00 Alpha’s After Dinner Dance
Na een lekkere maaltijd in de Pakkerij is het tijd om je heupjes los te schudden bij Alpha's dansshow. Geniet van live muziek op het terras en leer van Rico Latino hoe je moet salsadansen!
21:00 - 23:00 Audentis Party: The Next Level
's Avonds organiseert studentenvereniging Audentis een spetterend feest waarbij het Volkspark roze zal kleuren!
23:00 - 04:00 Pakkerij Party
Altijd al eens willen weten hoe het er op de kroeg aan toe gaat bij de vier grootste studentenverenigingen? Kom dan vanavond naar de Pakkerij, zodat je kan zien hoe zij feesten!
23:00 - 04:00 Aspen Party
Feest de nacht lang bij Aspen Valley!
Tijd Activiteit
11:00 - 19:00 Campus Hunt
Ontdek de campus van de Universiteit of Twente door verschillende raadsels en puzzels op te lossen!
11:00 - 14:00 Facility Market
Een informatieve marktplaats die een echte aanrader is voor nieuwe internationale bachelorstudenten. Je maakt kennis met de verschillende faciliteiten, diensten en studentenverenigingen die de UT te bieden heeft, zoals medische diensten op de campus, loopbaanservices, de bibliotheek, UnionCard en studentenwereldverenigingen. Ook voor vragen over een visum, huisvesting, formaliteitsafspraken en andere studentenadministratieve zaken is UT Student Services aanwezig. https://www.utwente.nl/facility-market/. De Facility Market vindt plaats in de Vrijhof Audiozaal. Gelieve aanwezig te zijn tijdens de tijdplek voor jouw faculteit: 11:00 - 12:00 BMS 12:00 - 13:00 ET & TNW 13:00 - 14:00 EWI & ATLAS Daarnaast zullen kiddos ook de mogelijkheid hebben om een fiets te kopen op het Hogekampplein!
14:00 - 19:00 Activities around Enschede
Vandaag kunnen jullie bijkomen van alle activiteiten die al zijn geweest. Doe lekker rustig aan en geniet van gratis activiteiten in de stad en rondom de campus. Ga lasergamen bij ZERO 55, speel een potje pool bij Poolcafé the Bridge, of ga bowlen bij Starballs (verplichte consumptie bij alle drie). Of ga boulderen bij the Cube Buldergym (bel 06-109 687 07 van te voren om te reserveren en neem sportkleding- en schoenen mee!), neem een kijkje in het Rijksmuseum Twenthe en de Museumfabriek, of neem een duik in het Aquadrome zwembad of het UT buitenbad! 14:00-19:00 lasergamen @ ZERO 55 14:00-19:00 poolen @ Poolcafé the Bridge 14:00-19:00 bowlen @ Starballs 14:00-19:00 boulderen @ the Cube Bouldergym (reserveren verplicht!) 14:00-16:30 binnen zwemmen @ Aquadrome 14:00-17:00 bezoek @ Rijksmuseum Twenthe 14:00-17:00 bezoek @ Museumfabriek 14:00-19:00 buiten zwemmen @ UT outdoor pool
17:00 - 20:00 ChOOSE Church Service & Dinner
Deze kerkdienst zal gezamenlijk worden georganiseerd door de christelijke studentenverenigingen van Enschede. Alle Kick-In deelnemers zijn welkom om deze dienst bij te wonen, ongeacht je religieuze achtergrond. Na afloop van de dienst kun je de verschillende christelijke verenigingen leren kennen tijdens een gratis maaltijd of je kan gewoon lekker kletsen met je medestudenten. De kerkdienst zal in het Engels worden gehouden. Klik hier om u op te geven voor de kerkdienst https://tinyurl.com/2022choose
20:00 - 23:00 Apollo Theatre
Behoefte aan een chille avond? Kom lekker uitrusten, terwijl de verschillende cultuurverenigingen een geweldige showavond voor jou verzorgen! Voor deze activiteit kan je een ticket kopen zodat je popcorn en een drankje kan halen. Desalniettemin kan je deze activiteit ook bijwonen zonder ticket!
20:30 - 23:00 Concordia Open Air Cinema
Kom lekker chillen en kijk een film tijdens deze openluchtbioscoop! Voor deze activiteit kan je een ticket kopen zodat je popcorn en een drankje kan halen. Desalniettemin kan je deze activiteit ook bijwonen zonder ticket
Tijd Activiteit
07:30 - 08:30 Extra Registration for Bachelor Students
Registratie van bachelorstudenten voor de Opleidings-Kick-In en het laatste gedeelte van de Algemene Kick-In.
Tijd Activiteit
17:00 - 20:00 Dish of the Day
Voordat het concert begint kun je met je hele doegroep gezellig daghappen in één van de vele restaurants van Enschede. [TICKET]
20:00 - 01:00 Concert @ Oude Markt
Het is tijd om te genieten van een groots concert op de Oude Markt in de binnenstad van Enschede! Kom vanaf 20:00 uur naar de Oude Markt voor de knallende optredens.
01:00 - 04:00 After Party
Genoten van het Concert op de oude markt? Feest door bij de After Party!
Tijd Activiteit
12:00 - 14:00 More Than a Degree Lunch
Geniet van een lekkere lunch en laat je inspireren door wat de Universiteit Twente naast je studie te bieden heeft! Tijdens deze lunch kun je meer te weten te komen over het activisme op de UT. [DOEGROEPTICKET] for Bachelor's & [TICKET] for Master's Bezoek de lunch in de tijdslot van jouw faculteit: 12:00 - 12:40 BMS 12:40 - 13:20 ET & TNW 13:20 - 14:00 EEMCS & ATLAS.
14:00 - 19:00 Do-Group Battles
Neem het op tegen andere doegroepen in verschillende spellen en battles!
14:00 - 19:00 Kick-Out Festival
Tijdens het Kick-Out Festival kun je nog een keer alles zien wat het studentenleven te bieden heeft. Stap in een van de attracties, ga langs bij de verschillende verenigingen, luister naar optredens op een podia, of ga lekker loungen. Je vermaakt je hier de hele middag!
17:00 - 20:00 Food Truck Festival
Tijdens het Foodtruck Festival kun je samen met je doegroep genieten van allerlei lekker eten! [TICKET]
20:00 - 02:00 Kick-Out Party
Na negen dagen vol activiteiten waarbij je de universiteit, campus , stad en mede studenten hebt leren kennen is het tijd voor het Slotfeest.
22:00 - 23:00 Closing Show
De Kick-In zal feestelijk worden afgesloten met een spetterende en knallende eindshow!
Legenda
Definitieve activiteiten
Conceptactiviteiten

Programma-informatie

Tijdens het algemene programma maak je kennis met studiegenoten, de campus, de stad Enschede en de verschillende verenigingen die de Universiteit Twente rijk is. Het programma vind plaats in Enschede en zal je introduceren in het studentenleven van Enschede! Het algemene programma vindt plaats van woensdag 24 augustus t/m zondag 28 augustus en in de avond van woensdag 31 augustus tot en met donderdag 1 september. Het gat wordt opgevuld door de opleidings-Kick-In georganiseerd door je studie vereniging.