Programma voor Bachelor Kick-In - Algemeen programma

Op deze pagina kun je de activiteiten van de Kick-In alvast bekijken. Standaard tonen we alleen de activiteiten van een enkel programma, maar je kan jezelf voor meerdere programma's inschrijven, afhankelijk van je studie. Als je ingelogd bent, krijg je bij een aanmelding te zien aan welke programma's je mee kan doen. Na je aanmelding bieden we je ook een persoonlijk programma aan.

Selecteer programma
Kies hieronder het programma waarvan je de activiteiten wil zien!

Programma activiteiten

Tijd Activiteit
10:30 - 11:00 Groep A: Centrale Registratie
In groep A worden de studenten van de volgende studies geregistreerd: Creative Technology, Psychologie, Management, Society & Technology, Gezondheidswetenschappen
10:30 - 13:00 Centrale Registratie
Bij aankomst op de campus, kan je je op de Drienerlolaan bij de registratietent registreren voor de Kick-In. Je krijgt hier de nodige informatie over de Kick-In, een deelnemersbandje en een leuke goodybag.
10:30 - 14:30 Openingsmarkt
De Openingsmarkt is dé start van de Kick-In. Nadat je je hebt geregistreerd, kan je op de Openingsmarkt ontdekken wat de vele verenigingen van de Universiteit Twente te bieden hebben op het gebied van sport, cultuur en gezelligheid. Naast de verenigingen zullen er ook bedrijven aanwezig zijn die je kunnen voorzien van allerhande informatie. Nieuwsgierig geworden? Kijk lekker rond en zet je eerste stappen richting een fantastische studententijd!
11:00 - 11:30 Groep B: Centrale Registratie
In groep B worden de studenten van de volgende studies geregistreerd: Industrial Design, Biomedische Technologie, Technische Geneeskunde, Civil Engineering, Applied Mathematics
11:30 - 12:00 Groep C: Centrale Registratie
In groep C worden de studenten van de volgende studies geregistreerd: Electrical Engineering, Advanced Technology, Technical Computer Sciences, Business & IT
12:00 - 12:30 Groep D: Centrale Registratie
In groep D worden de studenten van de volgende studies geregistreerd: Technische Bedrijfskunde, International Business Administration, Scheikundige Technologie, Technische Natuurkunde
12:30 - 13:00 Groep E: Centrale Registratie
In groep E worden de studenten van de volgende studies geregistreerd: ATLAS (University College Twente), Communication Science, Mechanical Engineering
14:30 - 15:30 Grand Opening
Na de openingsmarkt zal er met alle deelnemers een centrale opening plaatsvinden en er zal een geweldige openingsshow plaatsvinden die ervoor zorgt dat jouw Kick-In spectaculair gestart wordt!
15:30 - 16:15 Flashing Moment
Na de officiële opening zal er een foto worden gemaakt met alle deelnemers! Het thema van Kick-In 2019, Colour it up!, zal te zien zijn in de vorm van de foto. Hierna zal iedereen per studie begeleid worden naar de doegroepenmarkt.
16:15 - 22:00 Doegroepenmarkt en diner
Dit is het moment waarop je je doegroep vormt, kennismaakt met jouw doegroepouders en studiegenoten met wie jij de rest van de Kick-In zal beleven!
22:00 - 00:00 Cnødde City Tour
Vanavond zal het eerste feest van de Kick-In in het centrum van Enschede zijn. Je kunt gaan fietsen, maar je kunt ook mee met de Cnødde City Tour! Tijdens deze activiteit vertrekken alle deelnemers van de campus in een grote optocht voorzien van muziek naar de Oude Markt.
23:00 - 04:00 Kick-Off Party @ Aspen Valley
Om de start van de Kick-In te vieren zal er een groots feest worden gegeven in de Aspen Valley. Dit eerste feest met je doegroep zul je niet snel vergeten!
Tijd Activiteit
10:30 - 11:30 KickStart
Begin je dag met een energieke warming up.
11:30 - 13:00 Sportlunch
Even de tijd om lekker bij te komen en te lunchen. Haal met je doegroep jullie eigen tas vol met lekkere lunch op en zoek een mooie plek in het gras. Iedere tas heeft een andere samenstelling dus ruil gerust met andere doegroepen! Ook is er de mogelijkheid om meer lunch te halen indien nodig.
13:00 - 16:00 Sportgames
Maak kennis met alle sportverenigingen tijdens de Sports Games. Scoor punten door mee te doen aan spellen bij zoveel mogelijk sportverenigingen en misschien wint jouw doegroep wel een prijs! Sport- en/of zwemkleding kunnen handig zijn!
16:00 - 17:00 Kick-In Stunt - Colourful Chaos
Kom jouw team helpen in de strijd naar eeuwige roem! Het eerste team dat al haar kleuren heeft verzameld, wint! Schoenen verplicht.
17:00 - 20:00 Sportbarbecue
Na een sportieve dag bij de Sport Games is het tijd om even tot rust te komen en lekker te eten. We gaan barbecueën op verschillende locaties van sportverenigingen op en buiten de campus. Voor deze activiteit is een bon verplicht.
20:00 - 00:00 Piranha Poolparty
ZPV Piranha heeft het buitenzwembad volledig omgetoverd tot een spetterende openlucht feestlocatie. Je kan hier een frisse duik nemen in het zwembad en een drankje bestellen aan de bar in het water. De DJ zal zorgen voor lekkere muziek, een goed moment om te relaxen of te feesten met je doegroep tijdens de Piranha Poolparty!
21:00 - 02:00 Sportfeest
Zing mee met de grootste hits allertijden, begeleid door een live band op dit feest georganiseerd door vijf sportverenigingen! Maak je geen zorgen over de tekst, die zal je op schermen vinden voor makkelijk meezingplezier.
22:00 - 04:00 Vestingbar Schuimfeest
De Vestingbar heeft een geweldig schuimfeest georganiseerd, dus kom feesten in het schuim!
Tijd Activiteit
10:30 - 12:30 Cultuur Brunch Show
Tijdens de Cultuur Brunch Show kun je genieten van een heerlijke brunch en ondertussen de muzikale Cultuurverenigingen leren kennen! Zij zullen namelijk een optreden verzorgen dat uiteenloopt van zang tot dans tot het maken van muziek!
12:30 - 16:30 Bestorming van de Bastille
De Bestorming van de Bastille wordt gezien als de start van je studententijd hier aan de universiteit! In een daverend parcours met stormbaan, waterspektakel en als finale de beklimming van de Bastille, worden de andere doegroepen je grootste rivalen! Het afleggen van het parcours zal je niet makkelijk worden gemaakt, zelfs de studentenweerbaarheid zal hierbij aanwezig zijn!
12:30 - 16:30 Apollo Festival
Tijdens dit festival zullen cultuurverenigingen zich presenteren met workshops en shows. Je kan met deze verenigingen in contact komen op de informatiemarkt.
16:30 - 19:30 Euros Paradise
Je bent van harte uitgenodigd door Euros Roeien, Zeilen en Kano om te genieten van een pizza op het watersportcomplex!
17:30 - 19:30 Domino's Pizza Diner Show
Lekkere pizza's eten en ondertussen genieten van verschillende soorten voorstellingen van de cultuurverenigingen. Bij de Domino's Pizza Diner Show wordt gefocust op de (improvisatie)theater en cabaret verenigingen. Daarnaast zal ook het dweilorkest van het studenten harmonie orkest aanwezig zijn.
19:30 - 22:30 Campus Crawl
Op de campus zijn er vijf verschillende borrelruimtes die worden gerund door de studieverenigingen. Vanavond kun je ze allemaal ontdekken. Natuurlijk kun je een drankje doen maar op elke locatie zal er ook een activiteit georganiseerd worden.
20:00 - 22:00 Taste Cantus
Deze avond organiseert A.S.V. Taste de Taste Cantus. Een cantus is een typische studentenactiviteit waar bier, zang en welbespraaktheid een belangrijke rol spelen. Zorg dat je erbij bent om een kijkje te nemen bij dit studentikoze spektakel. De cantus is in het Nederlands, maar de codex is ook in het Engels beschikbaar. Voor dit programmaonderdeel is een bon verplicht.
22:15 - 04:30 Bussen naar Hengelo
Op vrijdag 23 augustus hoef je niet met de fiets naar Hengelo maar kun je ook de bus nemen! Neem de bus van 't Bölke aan de Molenstraat in Enschede. Deze vertrekt om 22:30, 23:00 en 23:30 uur en gaat onderweg langs het gebouw de Spiegel op de Campus, dus ook daar kun je opstappen ongeveer een kwartier na de vertrektijd in de stad. Vanaf 1 uur 's nachts vertrekken er bussen terug naar Enschede (UT en stad) vanaf het Rabotheater aan de Beurstraat in Hengelo. De laatste bus vertrekt vanuit Hengelo om 4:30 uur. Voor deze activiteit is een bon verplicht.
22:15 - 04:00 Party @ VIOS
Veeg snel je dansschoenen schoon van de Cantus en ga feesten in VIOS. De toegang is, op vertoon van het Kick-In polsbandje, gratis! Ruil je bon in en ontvang 3 consumptiemunten. Genieten van een ontzettend gaaf studentenfeest op meerdere verdiepingen met verschillende muziek, danspodia en lasershows!
Tijd Activiteit
10:30 - 15:00 Crazy 88
Door een leuk spel ga je de stad Enschede ontdekken met je doegroep.
10:30 - 12:30 Luxury Brunch
Geniet van een luxe brunch in het Volkspark. Het Volkspark is een prachtig park aan de rand van het centrum van Enschede.
12:30 - 14:30 Global Fair
Maak kennis met alle wereld verenigingen tijdens de Global Fair. Doe mee aan spellen bij zoveel mogelijk wereldverenigingen en leer alles over hun multiculturele tradities en hoe actief zijn jouw studententijd kan verrijken!
13:00 - 14:30 "It's a Fact!" Forum
Leer meer over de gezelligheidsverenigingen tijdens dit interactieve evenement. Hier zullen alle gezelligheidsverenigingen met elkaar in debat gaan over hoe de verenigingen zich van elkaar onderscheiden. Deze activiteit is in het Nederlands.
15:00 - 17:00 AEGEE Pubquiz
Doe mee met de AEGEE Pubquiz. Kom met je doegroep naar een van de verschillende kroegen in Enschede, laat jullie algemene kennis zien en maak kans op coole prijzen! De pubquiz is in het engels, behalve bij Sociëteit Asterion, Central Park, Aspen Valley en de Wigwam
17:00 - 20:00 Diner @ Pakkerij
Tijdens dit diner kun je nog eens kennismaken met de gezelligheidsverenigingen en de Pakkerij in een andere setting beleven! Voor dit programmaonderdeel is een bon verplicht.
20:00 - 22:00 Alpha's After Dinner Dance
Na een heerlijke maaltijd is het tijd om te ontspannen bij C.S.V. Alpha. Leer de Salsa dansen en geniet van live muziek op ons terras.
22:00 - 00:00 Audentis Party
Feest mee met Audentis op de Oude Markt!
00:00 - 04:00 Colour up the night party
Naast het pakkerijfeest wordt er nog een groot feest georganiseerd in de stad!
00:00 - 04:00 Pakkerijfeest
Altijd al eens willen weten hoe het er op de kroeg aan toe gaat bij de vier grootste studentenverenigingen? Kom dan vanavond naar de Pakkerij, zodat je kan zien hoe zij feesten!
Tijd Activiteit
11:00 - 16:00 Facility Market
Voor studenten afkomstig uit een ander land is het soms lastig om alles goed te regelen. Speciaal daarvoor organiseren wij deze markt om alle formaliteiten te regelen. De aanwezige checklists, doegroepouders en medewerkers zullen je hierbij helpen.
11:00 - 20:00 Gratis Activiteiten
Vandaag kunnen jullie bijkomen van alle activiteiten die al zijn geweest. Doe lekker rustig aan en geniet van gratis activiteiten in de stad en rondom de campus. Ga lasergamen bij ZERO 55 (consumptie verplicht), poolen bij Poolcafé The Bridge (consumptie verplicht), bowlen bij Starrballs Bowling of ga boulderen bij Cube Bouldergym (neem zelf schone sportschoenen mee of huur op locatie klimschoenen). Neem een kijkje in het Rijksmuseum Twenthe en de museumfabriek! Duik in het zwembad van Aquadrome of het UT buitenbad.
17:00 - 20:00 ChOOSE Kerkdienst & Diner
Deze kerkdienst zal gezamenlijk worden georganiseerd door de christelijke studentenverenigingen van Enschede. Alle Kick-in deelnemers zijn welkom om deze dienst bij te wonen, ongeacht je religieuze achtergrond. Na afloop van de dienst kun je de verschillende christelijke verenigingen leren kennen tijdens een gratis maaltijd. De kerkdienst zal in het Engels worden gehouden.
20:00 - 22:00 Analog Gaming Night
Geniet van de beste spellen die Fanaat in Huis heeft. Speel een potje weerwolven met je doegroep of leef je helemaal in bij een van de andere spellen. Er is voor ieder wat wils.
21:00 - 23:00 Openluchtbioscoop
Ook zo'n behoefte aan een chille avond? Kom lekker uitrusten in het gezellige openluchttheater! Een ware openluchtbioscoop wacht hier op jou. Lever je bon in voor verse popcorn en een drankje, sit back and relax!
Tijd Activiteit
07:30 - 08:30 Na-registratie
Bij de na-registratie kunnen Bachelor studenten zich laten registreren voor de Opleidingsdagen en het laatste deel van het algemene programma.
Tijd Activiteit
17:00 - 19:30 Daghappen
Voordat het concert begint kun je met je hele doegroep gezellig daghappen in één van de vele restaurants van Enschede. Voor dit programma onderdeel is een bon (€6,- inclusief één drankje) verplicht.
19:30 - 01:30 Concert @ Oude Markt
Het is tijd om te genieten van een groots concert op de Oude Markt in de binnenstad van Enschede! Kom vanaf 19:30 uur naar de Oude Markt voor de knallende optredens. De line-up is nog even geheim, maar je bent er van verzekerd dat je de tijd van je leven gaat hebben! Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door de Universiteit Twente, Saxion Hogescholen locatie Enschede, Vereniging Horeca Stad Enschede en Gemeente Enschede in samenwerking met Enschede Promotie.
23:30 - 04:00 Concert Afterparty
Heb jij ook zo genoten van het Concert op de Oude Markt? Na het concert houdt het feestje nog niet op. We gaan nog even door met een spectaculaire afterparty!
Tijd Activiteit
11:00 - 13:30 Active Student Lunch
Geniet van een lekkere lunch en laat je inspireren door alles wat de Universiteit naast je studie te bieden heeft! Tijdens deze lunch kun je meer te weten te komen over activisme op de Universiteit Twente.
13:30 - 16:30 Puzzle Hunt
Laat je hersenen kraken bij de Puzzle Hunt van Pandora en maak samen met je doegroep kans op een prijs!
13:30 - 20:00 Kick-Out Lounge & Festival
Tijdens de Kick-Out Lounge & Festival kun je nog een keer alles zien wat het studentenleven te bieden heeft. Stap in een van de attracties, ga langs bij de verschillende verenigingen, luister naar optredens op een podia, of ga lekker loungen op een van de terrassen. Je vermaakt je hier de hele middag!
13:30 - 18:30 Koeschijterij
Tijdens de koeschijterij zal een koe in een weiland lopen, koop een vak voor het goede doel en win één van de geweldige prijzen! Kom naar het standje voor de live stream en volg de prijsuitreiking tijdens de Eindshow in de tent!
14:00 - 15:00 Studium Generale
Studenten van Green Team Twente geven een interactieve show van hun zelfgemaakte waterstofauto. Ze waren een van de universiteitsteams die deze zomer meededen tijdens de internationale Shell Eco Marathon. Studenten van UT / Saxion vertellen over dit enorme project en tonen veel video's. Idee, ambitie, technische uitdaging, teambuilding, financiering. Natuurlijk kun je de auto bewonderen en vragen stellen. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Studium Generale.
15:30 - 16:30 Open Class
In samenwerking met Vrijhof Cultuur, wordt er comedy verzorgd door Adam Fields! Wees er snel bij want het aantal plekken is beperkt!
16:30 - 20:00 Foodtruck Festival
Tijdens het Foodtruck Festival kun je samen met je doegroep genieten van allerlei lekker eten!
20:00 - 21:00 Eindshow
De Kick-In zal feestelijk worden afgesloten met een spectaculaire eindshow! Kom ook kijken of je een prijs hebt gewonnen bij de goede doel actie.
21:00 - 02:00 Grolsch Slotfeest
Na negen dagen vol activiteiten waarbij je de universiteit, campus , stad en mede studenten hebt leren kennen is het tijd voor het Slotfeest. Het Slotfeest zal plaatsvinden in de tent. Aansluitend is er de mogelijkheid om de avond af te sluiten in de Vestingbar.
Legenda
Definitieve activiteiten
Conceptactiviteiten

Programma-informatie

Tijdens het algemene programma maak je kennis met studiegenoten, de campus, de steden Enschede en Hengelo en de verschillende verenigingen die de Universiteit Twente rijk is. De programmaonderdelen variëren van een ontdekkingsspeurtocht en een brunch tot een concert en een groot feest die tot in de late uurtjes zullen doorgaan.

Het algemene programma kent twee helften: van 21 t/m 25 augustus en van de avond van 28 t/m 29 augustus. Tussen deze twee helften is tijd om deel te nemen aan het opleidingsprogramma van jouw studievereniging.