Programma voor Master Kick-In - Algemeen programma

Op deze pagina kun je de activiteiten van de Kick-In alvast bekijken. Het volledige programma is nog onder voorbehoud waardoor er nog wijzigingen kunnen optreden. Kies Op Maat studenten, uitwisselingsstudenten en Pre-Master studenten zullen meedoen aan het Master Kick-In programma.

Selecteer programma
Kies hieronder het programma waarvan je de activiteiten wil zien!

Programma activiteiten

Tijd Activiteit
13:00 - 16:00 Meet-Your-Peers-Lounge
Leer je studiegenoten kennen!
13:00 - 16:00 Registration
Tijdens de fysieke registratie krijg je jouw deelnemersbandje en -tasje. Hierna kun je doorlopen naar de Meet-Your-Peers lounge om je medestudenten te leren kennen.
16:00 - 17:00 Grand Opening
Middels een geweldige openingsshow zal jouw Kick-In spectaculair gestart worden!
17:00 - 18:00 Dutch Culture Class
Tijdens de Culture Class zal een spreker je introduceren tot de Nederlandse cultuur en het internationale milieu op de Universiteit Twente.
18:00 - 20:00 Pizza Dinner
Geniet van een lekkere pizza met je doegroep en stoom jezelf klaar voor de Dans Workshop!
20:00 - 22:00 Rico Latino Dance Workshop
Leer wat nieuwe danspasjes om indruk te maken op je medestudenten tijdens de Dans Workshop!
22:00 - 02:00 Karaoke
Tijdens de eerste avond of de Master Kick-In zal er een Karaoke Party plaats vinden. Dus maak je klaar, neem hier een microfoon in handen, en laat je zangtalent horen!
Tijd Activiteit
10:00 - 13:00 Facility Market
Dit is een informatief evenement voor nieuwe internationale master studenten. Tijdens het webinar hoor je meer over de verschillende faciliteiten, diensten en studentenverenigingen die de UT te bieden heeft. Denk hierbij aan on-campus medische faciliteiten, carrière faciliteiten, de bibliotheek, de Notebook service, UnionCard, wereld verenigingen, Erasmus Student Network, het Buddy programma en studieverenigingen.
11:00 - 16:00 Campus Fair
Tijdens de Campus Fair heb je de mogelijkheid om kennis te maken met onder andere de vele sport- en performing arts verenigingen die de universiteit rijk is.
11:00 - 16:00 Campus Tours
Tijdens een rondleiding over de prachtige campus van de UT hoor je allerlei verhalen over wat zich afspeelt op campus en wat het actieve studentenleven op de campus te bieden heeft.
13:00 - 15:00 Lunch
Neem een pauze met je doegroep en geniet van een lunch!
16:00 - 18:00 Think Thank
Steek de koppen bij elkaar en kom met een fantastisch idee tijdens de Think Tank.
18:00 - 20:00 Master BBQ
Geniet van een lekkere barbecue met je doegroep!
20:00 - 22:30 Sing Along Cantus
Een cantus is een typische studentenactiviteit waarbij het draait om zingen, bier (of fris) en welsprekendheid. Op deze avond leer je al zingend en drinkend de 'regels' van het studentenleven (van Enschede) kennen, dus zorg dat je erbij bent.
22:30 - 02:00 Bring your Flag party
Laat zien waar je roots liggen bij dit feest. Maak het zo gek als je kunt bedenken; outfits, schmink, decoratie...
Tijd Activiteit
17:00 - 20:00 Daghappen
Geniet samen met je vrienden van een daghap!
20:00 - 01:00 Concert @ Oude Markt
Het is tijd om te genieten van een groots concert op de Oude Markt in de binnenstad van Enschede! Kom vanaf 20:00 uur naar de Oude Markt voor de knallende optredens. De line-up is nog even geheim, maar je bent er van verzekerd dat je de tijd van je leven gaat hebben!
01:00 - 04:00 After Party
Genoten van het Concert op de oude markt? Feest door bij de After Party!
Tijd Activiteit
12:00 - 14:00 More Than a Degree Lunch
Geniet van een lekkere lunch en laat je inspireren door alles wat de Universiteit naast je studie te bieden heeft! Tijdens deze lunch kun je meer te weten te komen over activisme op de Universiteit Twente.
14:00 - 19:00 Kick-Out Festival
Tijdens het Kick-Out Festival kun je nog een keer alles zien wat het studentenleven te bieden heeft. Stap in een van de attracties, ga langs bij de verschillende verenigingen, luister naar optredens op een podia, of ga lekker loungen. Je vermaakt je hier de hele middag!
14:00 - 19:00 Doegroep Battles
Neem het op tegen andere doegroepen in verschillende battles en verzamel de meeste punten!
17:00 - 20:00 Foodtruck festival
Tijdens het Foodtruck Festival kun je samen met je doegroep genieten van allerlei lekker eten!
20:00 - 02:00 Kick-Out Party
Na negen dagen vol activiteiten waarbij je de universiteit, campus , stad en mede studenten hebt leren kennen is het tijd voor het Slotfeest.
22:00 - 23:00 Eindshow
De Kick-In zal feestelijk worden afgesloten met een spectaculaire eindshow!
Legenda
Definitieve activiteiten
Conceptactiviteiten

Programma-informatie

Tijdens het algemene programma maak je kennis met studiegenoten, de campus, de stad Enschede en de verschillende verenigingen die de Universiteit Twente rijk is. Het programma vind plaats in Enschede, met een aantal online toevoegingen, en zal je introduceren in het studentenleven van Enschede! Het algemene programma vindt plaats van zondag 29 augustus t/m donderdag 2 september. Op dinsdag 31 augustus en woensdag 1 september zal ook de opleidings-Kick-In plaatsvinden, georganiseerd door jouw studievereniging of faculteit! . Let op: Het volledige programma is onder voorbehoud, we zullen ons altijd houden aan de regels van de Nederlandse overheid met betrekking tot COVID-19, waardoor er wijzigingen in het programma kunnen optreden! Is het niet mogelijk voor jou om in Enschede te zijn tijdens de Kick-In of moet je in quarantaine? Maak je geen zorgen! Je kan nog steeds deelnemen aan het online programma (hiervoor kan je je apart inschrijven). 

Testen voor Toegang 
De activiteiten met [TvT} in de naam zullen plaatsvinden met het gebruik van Testen voor Toegang. Meer informatie hierover kan je hier vinden.