Programma voor Master Kick-In - Algemeen programma

Op deze pagina kun je de activiteiten van de Kick-In alvast bekijken. Standaard tonen we alleen de activiteiten van een enkel programma, maar je kan jezelf voor meerdere programma's inschrijven, afhankelijk van je studie. Als je ingelogd bent, krijg je bij een aanmelding te zien aan welke programma's je mee kan doen. Na je aanmelding bieden we je ook een persoonlijk programma aan.

Selecteer programma
Kies hieronder het programma waarvan je de activiteiten wil zien!

Programma activiteiten

Tijd Activiteit
14:00 - 16:30 Centrale Registratie
Bij aankomst op de campus moet je je registreren. Je krijgt hier de nodige informatie over de Kick-In, een deelnemersbandje en een leuke goodybag.
14:00 - 16:30 Get-Together
Maak kennis met de mentorgroep met wie je de Kick-In zal beleven. Ga wel eerst naar de Centrale Registratie!
16:30 - 17:00 Grand Opening
Middels een geweldige openingsshow zal jouw Kick-In spectaculair gestart worden!
17:00 - 18:00 Culture Class
Tijdens de Culture Class zal een spreker je introduceren tot de Nederlandse cultuur en het internationale milieu op de Universiteit Twente
18:00 - 20:00 Master Dinner
Geniet van een lekkere pizza met je mentorgroep en stoom jezelf klaar voor de Merengue Workshop!
20:00 - 21:30 Merengue Workshop
Leer wat nieuwe danspasjes om indruk te maken op je medestudenten tijdens de Merengue Workshop!
21:30 - 01:30 Karaoke Party
Voor ieder wat wils: laat je horen bij de karaoke in het Atrium
Tijd Activiteit
09:00 - 15:00 Facility Market & Bicycle Sale
Voor studenten afkomstig uit een ander land is het soms lastig om alles goed te regelen. Speciaal daarvoor organiseren wij deze markt om alle formaliteiten te regelen. De aanwezige checklists, mentoren en medewerkers zullen je hierbij helpen.
11:30 - 13:00 AH tosti Lunch
Geniet van een lekkere tosti lunch van de AH zonstraat. Tijdens deze lunch deel je samen met twee andere mentorgroepen een stand met een barbecue. Er liggen ingrediënten en heerlijke recepten klaar om verse tosti's van de barbecue te maken.
13:00 - 16:00 Campus Experience
Tijdens de Campus Experience heb je de mogelijkheid om kennis te maken met de vele sport- en cultuurverenigingen die de universiteit rijk is.
16:00 - 17:30 Think Tank
Maak kennis met je medestudenten terwijl je de koppen bij elkaar steekt tijdens een Think Tank.
17:30 - 19:30 Food Fair
Proef verschillende gerechten van over de hele wereld tijdens de Food Fair! Tijdens de Food Fair kun je ook de verschillende wereldverenigingen van de UT leren kennen.
19:30 - 21:30 Master Singalong Cantus
A cantus is a typical student activity that is all about beer (or soda), singing and eloquence. In this evening you will get to know the 'rules' of the studentlife (of Enschede) while singing and drinking, so make sure you will be there. A ticket is mandatory for this activity, but it's worth it! Get your tickets at the Facility Market or the infodesk!
21:30 - 01:00 Drinks @ VB
Geniet van wat drankjes en muziek in de Vestingbar samen met je medestudenten!
Tijd Activiteit
20:00 - 22:30 ESN Crazy City Tour
ESN will host an activity during the Kick-In called ‘ESN Crazy City Tour’. It is a scavenger type of tour around the city of Enschede, where mentor groups have to complete objectives at specific places for points. The team with the most points wins. The goal of this activity is team bonding within the groups, to explore Enschede and to have fun.
Tijd Activiteit
10:00 - 12:00 Novel-T Networking Day
Werk aan je netwerkskills op de Networking Day door naar lezingen te luisteren, workshops te volgen en met bedrijven te praten.
12:00 - 14:00 Master Lunch
Geniet van een heerlijke Subway lunch!
14:00 - 17:00 Business walk & lounge
Maak kennis met Kennispark! Het bedrijventerrein vol met mogelijkheden, voor tijdens en na je studie, vlak naast de campus van de universiteit. Eindig de dag met een gezellige wandeling en ontdek alle bedrijven.
17:00 - 19:00 Master Barbecue
Master studenten kunnen genieten van een gezellige barbecue na de Networking day.
19:30 - 01:30 Concert @ Oude Markt
Het is tijd om te genieten van een groots concert op de Oude Markt in de binnenstad van Enschede! Kom vanaf 19:30 uur naar de Oude Markt voor de knallende optredens. De line-up is nog even geheim, maar je bent er van verzekerd dat je de tijd van je leven gaat hebben! Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door de Universiteit Twente, Saxion Hogescholen locatie Enschede, Vereniging Horeca Stad Enschede en Gemeente Enschede in samenwerking met Enschede Promotie.
23:30 - 04:00 Concert Afterparty
Heb jij ook zo genoten van het Concert op de Oude Markt? Na het concert houdt het feestje nog niet op. We gaan nog even door met een spectaculaire afterparty!
Tijd Activiteit
11:00 - 13:30 Active Student Lunch
Geniet van een lekkere lunch en laat je inspireren door alles wat de Universiteit naast je studie te bieden heeft! Tijdens deze lunch kun je meer te weten te komen over activisme op de Universiteit Twente.
13:30 - 20:00 Kick-Out Lounge & Festival
Tijdens de Kick-Out Lounge & Festival kun je nog een keer alles zien wat het studentenleven te bieden heeft. Stap in een van de attracties, ga langs bij de verschillende verenigingen, luister naar optredens op een podia, of ga lekker loungen op een van de terrassen. Je vermaakt je hier de hele middag!
13:30 - 18:30 Koeschijterij
Tijdens de koeschijterij zal een koe in een weiland lopen, koop een vak voor het goede doel en win één van de geweldige prijzen! Kom naar het standje voor de live stream en volg de prijsuitreiking tijdens de Eindshow in de tent!
13:30 - 16:30 Puzzle Hunt
Laat je hersenen kraken bij de Puzzle Hunt van Pandora en maak samen met je doegroep kans op een prijs!
14:00 - 15:00 Studium Generale
Studenten van Green Team Twente geven een interactieve show van hun zelfgemaakte waterstofauto. Ze waren een van de universiteitsteams die deze zomer meededen tijdens de internationale Shell Eco Marathon. Studenten van UT / Saxion vertellen over dit enorme project en tonen veel video's. Idee, ambitie, technische uitdaging, teambuilding, financiering. Natuurlijk kun je de auto bewonderen en vragen stellen. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door Studium Generale.
15:30 - 16:30 Open Class
In samenwerking met Vrijhof Cultuur, wordt er comedy verzorgd door Adam Fields! Wees er snel bij want het aantal plekken is beperkt!
16:30 - 20:00 Foodtruck Festival
Tijdens het Foodtruck Festival kun je samen met je doegroep genieten van allerlei lekker eten!
20:00 - 21:00 Eindshow
De Kick-In zal feestelijk worden afgesloten met een spectaculaire eindshow! Kom ook kijken of je een prijs hebt gewonnen bij de goede doel actie.
21:00 - 02:00 Grolsch Slotfeest
Na negen dagen vol activiteiten waarbij je de universiteit, campus , stad en mede studenten hebt leren kennen is het tijd voor het Slotfeest. Het Slotfeest zal plaatsvinden in de tent. Aansluitend is er de mogelijkheid om de avond af te sluiten in de Vestingbar.
Legenda
Definitieve activiteiten
Conceptactiviteiten

Programma-informatie

Het algemene programma voor de Master Kick-In is speciaal georganiseerd voor alle aankomende exchange-, pre-master- en masterstudenten van de Universiteit Twente en sluit direct aan op het faculteitsprogramma. Tijdens deze twee dagen zal je kennis maken met de stad Enschede, de campus en studenten-, sport- en cultuurverenigingen. Daarnaast is dit het moment om je medestudenten beter te leren kennen.