Programma voor Master Kick-In - Algemeen programma

Op deze pagina kun je de activiteiten van de Kick-In alvast bekijken. Standaard tonen we alleen de activiteiten van een enkel programma, maar je kan jezelf voor meerdere programma's inschrijven, afhankelijk van je studie. Als je ingelogd bent, krijg je bij een aanmelding te zien aan welke programma's je mee kan doen. Na je aanmelding bieden we je ook een persoonlijk programma aan.

Selecteer programma
Kies hieronder het programma waarvan je de activiteiten wil zien!

Programma activiteiten

Tijd Activiteit
15:00 - 17:30 Centrale registratie
Bij aankomst op de campus moet je je registreren. Je krijgt hier de nodige informatie over de Kick-In, een deelnemersbandje en een leuke goodybag.
15:00 - 17:30 Get-together
Ontmoet je mentorgroep en leer elkaar kennen!
17:30 - 19:30 Diner
Geniet van een heerlijk welkomstdiner, waarna de Grand opening zal beginnen!
19:30 - 20:00 Grand opening
Middels een geweldige openingsshow zal jouw Kick-In spectaculair gestart worden!
20:00 - 22:30 Pubquiz
Show met je mentorgroep jullie algemene kennis en maak kans op coole prijzen!
Tijd Activiteit
09:00 - 16:00 Formality market & bicycle sale
Voor studenten afkomstig uit een ander land is het soms lastig om alles goed te regelen. Speciaal daarvoor organiseren wij deze markt om alle formaliteiten te regelen. Ben jij een niet Nederlandse master- of exchangestudent dan is het verplicht om hier aanwezig te zijn. De checklists, mentoren en medewerkers aanwezig zullen je hierbij helpen. Naast de markt kan je een fiets kopen, als je deze nog niet had.
12:00 - 13:30 Lunch
Geniet van een warme maaltijd samen met je mentorgroep.
13:30 - 16:00 Campus experience
Tijdens de Campus experience krijgen masterstudenten de mogelijkheid om kennis te maken met de vele sport- en cultuurverenigingen die de universiteit rijk is. Er zal ruimte zijn voor de verenigingen om een activiteit te doen.
16:00 - 19:00 Think tank
Los een interessante casus op met jouw mentorgroep en maak kans op leuke prijzen!
19:00 - 22:00 Food fair
Er zijn veel verschillende verenigingen nationaliteiten op de universiteit. Elke cultuur heeft zijn eigen eten en tradities. Ontdek wat andere culturen eten en proef de verschillende maaltijden. De internationale verenigingen zullen ook aanwezig zijn!
22:00 - 04:00 Feest @Vestingbar
Geniet van een geweldig feest met je hele mentorgroep!
Tijd Activiteit
08:30 - 09:30 Meeting moment
Alle deelnemers van de Master Kick-In verzamelen in de festivaltent, waarna je wordt opgehaald om te beginnen aan het faculteitsprogramma.
20:30 - 22:30 ESN Crazy city tour
ESN Twente heeft een leuk programma voor jullie georganiseerd om de stad Enschede te leren kennen.
22:30 - 04:00 Master feest @Crazy Kangeroe
Feest met je mede-masterstudenten!
Tijd Activiteit
12:00 - 13:00 Lunch
Pak met je mentorgroep je eigen tas met lekkere lunch en neem ook gelijk een warm broodje mee.
13:00 - 16:30 Network day
Een netwerkdag waarbij master studenten op een leuke manier in contact komen met bedrijven. Er worden activiteiten georganiseerd, je kan verschillende checks laten doen (LinkedIn, CV, etc.) en adviezen vragen aan experts over ondernemerschap.
16:30 - 18:30 Master BBQ
Master studenten kunnen genieten van een gezellige barbecue na een informatieve dag.
19:00 - 01:00 Concert
Het is tijd om te genieten van een groots concert op de Oude markt in de binnenstad van Enschede! Kom vanaf 19:00 uur naar de Oude Markt voor de knallende optredens. De line-up is nog even geheim, maar je bent er van verzekerd dat je tijd van je leven gaat hebben! Het concert wordt mede mogelijk gemaakt door de Universiteit Twente, Saxion Hogescholen locatie Enschede, Vereniging Horeca Stad Enschede en Gemeente Enschede in samenwerking met Enschede Promotie.
01:00 - 04:00 Afterparty @'t Bölke
Heb jij ook zo genoten van het Concert op de Oude Markt? Na het concert houdt het feestje nog niet op. We gaan nog even door met een spectaculaire afterparty in ’t Bölke!
Tijd Activiteit
11:30 - 14:30 Euros Paradise Lunch
Je bent van harte uitgenodigd door Euros Roeien, Zeilen en Kano om te genieten op het watersportcomplex!
11:45 - 12:45 Superball ronde 1
Kom naar het Kunstgrasveld voor een knallende activiteit. Bij Superball zul je strijden voor jouw ballonnen en kicken naar die van de tegenstander. Zorg dat jouw kleur als laatste overblijft en verdien eeuwige roem in het enige echte Superball spel!
13:15 - 14:15 Superball ronde 2
Kom naar het Kunstgrasveld voor een knallende activiteit. Bij Superball zul je strijden voor jouw ballonnen en kicken naar die van de tegenstander. Zorg dat jouw kleur als laatste overblijft en verdien eeuwige roem in het enige echte Superball spel!
14:30 - 21:00 Novel-T Kick-Out festival
Op het Kick-Out Festival kun je nog een keer alles zien wat het studentenleven te bieden heeft. Stap in een van de attracties, ga langs bij de verschillende verenigingen, luister naar de optredens op één van de podia of ga lekker loungen op een van de terrassen. Je vermaakt je hier de hele middag! Het Kick-Out Festival wordt mede mogelijk gemaakt door Novel-T.
15:00 - 16:00 Kick-Out show
Studium Generale biedt jou deze middag een fantastische show van Edwin Dertien! Hij zal jou laten zien wat er allemaal mogelijk is met robotica, hoe techniek toch heel menselijk aan kan voelen. Kom dus allemaal naar ‘De Veste’ tent!
21:00 - 21:30 Eindshow
Sluit met ons op een spetterende manier de Kick-In af met deze knallende eindshow!
21:30 - 04:00 Grolsch Slotfeest
Na negen dagen vol activiteiten waarbij je de universiteit, campus , stad en mede studenten hebt leren kennen is het tijd voor het Slotfeest. Het Slotfeest zal plaatsvinden in de tent en op het Fact-terras. Aansluitend is er de mogelijkheid om de avond af te sluiten in de Vestingbar.
Legenda
Definitieve activiteiten
Conceptactiviteiten

Programma-informatie

Het algemene programma voor de Master Kick-In is speciaal georganiseerd voor alle aankomende exchange-, pre-master- en masterstudenten van de Universiteit Twente en sluit direct aan op het faculteitsprogramma. Tijdens deze twee dagen zal je kennis maken met de stad Enschede, de campus en studenten-, sport- en cultuurverenigingen. Daarnaast is dit het moment om je medestudenten beter te leren kennen.