Corona informatie

Hieronder kun je informatie vinden over het coronavirus met betrekking tot de Kick-In. 

 

Algemeen

Wij stellen de veiligheid van onze deelnemers, crew en externe partijen voorop. Fysieke activiteiten zullen alleen plaatsvinden als aan alle maatregelen voldaan kan worden. Er wordt nauw samengewerkt met de Universiteit Twente om de veiligheid voor iedereen te kunnen garanderen. Hiernaast volgen we ook de adviezen van de overheid en het RIVM. Voor meer informatie over de coronamaatregelen en de Universiteit Twente, bekijk dan de volgende pagina.

 

Programma 

Het volledige programma zichtbaar op de website en in het magazine is onder voorbehoud! We zullen ons altijd houden aan de regels van de Nederlandse overheid met betrekking tot COVID-19 waardoor er wijzigingen in het programma kunnen optreden. 

Wij bieden (als mogelijk) zowel fysieke als online activiteiten aan. We raden het aan om de Kick-In fysiek mee te maken, maar mocht je niet fysiek aanwezig kunnen zijn, kan je nog steeds deelnemen in onze online activiteiten! 

 

Testen voor Toegang

Dit jaar zullen er activiteiten plaatsvinden met het gebruik van Testen voor Toegang. Je kan deze activiteiten terug vinden in het programma op de website (er staat [TvT] in de naam). Om deel te kunnen nemen aan deze activiteiten moet je de volgende stappen volgen: 

  1. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl 
  2. Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app: 
    1. Testbewijs (max. 24 uur oud). Meer informatie kan je hier vinden. 
    2. Vaccinatiebewijs 
    3. Herstelbewijs 
  3. Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QR-code. Neem ook je legitimatiebewijs mee. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. 

De kaartjes worden geregeld via je doegroepouders en dit gebeurt tijdens de Kick-In! 

Meer informatie kan je hier vinden. 

 

Basismaatregelen 

De basismaatregelen voorgeschreven door de Nederlandse overheid kan je hier vinden.