Corona informatie

Hieronder kun je informatie vinden over het coronavirus met betrekking tot de Kick-In. 

 

Algemeen

Wij stellen de veiligheid van onze deelnemers, crew en externe partijen voorop. Fysieke activiteiten zullen alleen plaatsvinden als aan alle maatregelen voldaan kan worden. Er wordt nauw samengewerkt met de Universiteit Twente om de veiligheid voor iedereen te kunnen garanderen. Hiernaast volgen we ook de adviezen van de overheid en het RIVM. Voor meer informatie over de coronamaatregelen en de Universiteit Twente, bekijk dan de volgende pagina. 

 

Programma 

Het volledige programma zichtbaar op de website en in het magazine is onder voorbehoud! We zullen ons altijd houden aan de regels van de Nederlandse overheid met betrekking tot COVID-19 waardoor er wijzigingen in het programma kunnen optreden. 

Wij bieden (als mogelijk) zowel fysieke als online activiteiten aan. We raden het aan om de Kick-In fysiek mee te maken, maar mocht je niet fysiek aanwezig kunnen zijn, kan je nog steeds deelnemen in onze online activiteiten! 

 

Mondkapjes 

Op dit moment is op de Universiteit Twente is het dragen van een mondkapje verplicht als je binnen de universiteitsgebouwen rond loopt. Zodra je hebt plaatsgenomen mag je je mondkapje afdoen, maar als je opnieuw gaat bewegen moet je het mondkapje weer opzetten. Het verplichte gebruik van mondkapjes is een aanvulling op alle andere basismaatregelen; het vervangt de andere maatregelen niet. De basismaatregelen in Nederland kan je hier vinden.