Het goede doel van 2017

Ieder jaar steunt de Kick-In een goed doel. Tijdens de Kick-In kan ook jij dit goede doel steunen. Het goede doel van 2017 is Stichting Opkikker!

Over Stichting Opkikker

Als het allemaal even niet zo lekker gaat, dan kun je best een flinke Opkikker gebruiken. Dit geldt ook voor de vele kleine patiëntjes die al op jonge leeftijd met de wereld van doktoren en ziekenhuizen worden geconfronteerd. De aandoeningen kunnen schokkend zijn, de ziekenhuisopnames duren altijd lang en de behandelingen vragen heel veel kracht. Om nog maar te zwijgen over de impact die deze moeilijke en onzekere periode teweeg brengt bij de ouders, broers en zussen.

Redenen genoeg om deze kinderen in ieder geval één mooie dag te geven met het héle gezin voor de broodnodige afleiding in hun dagelijks bestaan vol ziekenhuisbezoeken en opnames. In een moeilijke periode worden mooie, leuke momenten heel intensief beleefd. Ze dragen bij aan de mentale gesteldheid van het kind én de rest van het gezin. Stichting Opkikker zet zich daar 2000 keer per jaar voor in!

Stichting Opkikker krijgt geen subsidies en is volledig afhankelijk van zakelijk en particulier initiatief. Daarom zetten we ons tijdens Kick-In dit jaar in voor Stichting Opkikker. Samen zorgen we ervoor dat gezinnen met een langdurig ziek kind de dag van hun leven beleven tijdens hun Opkikkerdag en hiermee even uit de nare werkelijkheid kunnen stappen.

Meer informatie over Stichting Opkikker kun je vinden op www.opkikker.nl.