Organiseer jij de Kick-In 2021?

De Kick-In Commissie bestaat uit zes enthousiaste studenten die zich een jaar lang inzetten om zowel de Winter als Zomer Kick-In te organiseren. Als Kick-In Commissie laat je de nieuwe studenten kennis maken met Enschede en alles wat het studentenleven te bieden heeft. Tijdens dit leuke en leerzame bestuursjaar kom je in aanraking met veel grote bedrijven, heb je intensief contact met partijen zowel binnen als buiten de Universiteit en kan je veel tijd steken in je eigen persoonlijke ontwikkeling. Naast je functie gerelateerde taken heb je veel tijd om te werken aan het programma en werk je veel met de rest van de commissie samen om je eigen invulling en creativiteit op het programma lost te laten.
 
De commissie werkt vanaf september 10 weken parttime en daarna 10 maanden  fulltime. Deze tijd is ook wel nodig, want je zet namelijk twee evenementen neer waar in totaal ruim 2500 beginnende studenten aan deelnemen. Daarbij is de Zomer Kick-In met negen dagen de langste introductieperiode is van Nederland!
 
Gelukkig doe je dit niet helemaal alleen. Tijdens de Zomer Kick-In wordt de commissie bijgestaan door 150 man crew. Deze crew is onmisbaar en zorgt ervoor dat alle programmaonderdelen goed verlopen. Door deze crew kan je als Kick-In Commissie zelf genieten van de negen dagen die je hebt georganiseerd. Tijdens de Kick-In is de commissie dus alleen eindverantwoordelijke en kun je deelnemen aan alle activiteiten. 
 
Wil jij meer weten over de Kick-In Commissie, de functies binnen de commissie of hoe zo’n jaar er nou eigenlijk uitziet? Lijkt het jou leuk om de Kick-In van 2021 te organiseren? Kijk dan voor meer informatie in de informatiefolder, kom eens langs op een van de interesseactiviteiten of neem contact op via voorzitter@kick-in.nl.

Interesseactiviteiten

Interesselunches:
Vanwege COVID-19 is de interesselunch op 20 maart gecanceld en wordt deze verplaatst naar 25 maart [ONLINE]. De interesselunch op 2 april zal doorgaan [ONLINE]. Je kunt deelnemen aan de interesselunches via de link van het Skypegesprek. De interesselunch op 15 april zal vooralsnog doorgaan op het Kick-In kantoor. Als de situatie omtrent COVID-19 verandert, zal er verdere berichtgeving komen over de interesselunch van 15 april.

[GECANCELD] 20 maart 2020 12:45-13:30
[ONLINE] 25 maart 2020 12:45-13:30: https://join.skype.com/fOytWQed2Ege
[ONLINE] 2 april 2020 12:45-13:30: https://join.skype.com/pOwx5WtVFogk
15 april 2020 12:45-13:30
 
Solliciteren
Lijkt het jou leuk om het gaafste evenement uit het Enschedese studentenleven te organiseren? Stuur dan uiterlijk 7 mei 2020 je motivatiebrief en CV naar voorzitter@kick-in.nl.