Ladies Kick-In

Ben je een vrouw en kom je volgend jaar in een ‘mannenstudie’ terecht? Dat lijkt wellicht spannend, maar maak je geen zorgen: Vele dames zijn je al voorgegaan!

Om de overgang naar deze nieuwe wereld iets soepeler te maken, wordt de Ladies Kick-In (LKI) georganiseerd. Dit is speciaal voor de meiden die een echte ‘mannenstudie’ gaan doen. Omdat je makkelijk kan verdwalen tussen al die heren, is het fijn om vooraf al kennisgemaakt te hebben met de andere dames van je studie en met dames van andere studies. Zo worden direct nieuwe vriendinnen gevonden, wat binnen de studie soms lastig kan zijn.

Programma

De Ladies Kick-In begint op maandag 20 augustus om 10:00 uur in het Educafé en eindigt woensdagochtend 22 augustus bij de inschrijving van de Algemene Kick-In. Gedurende drie dagen ga je een ontzettend leuke tijd hebben met een groep gezellige meiden. Het programma bestaat uit studiegerelateerde activiteiten, zoals practica, maar ook gezelligheidsactiviteiten zoals een speurtocht, poolen en een high-tea. Kijk op de site van de Ladies Kick-In voor meer info.